colonel nathan jessup
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 30
- Like
- 534
- Πόντοι
- 306
την Γιάννα λέει σωστά την ανέφερε ο συναγωνιστής ο αλλοςΔεν πιστεύω να λες την Μαρία την τσεχα?
την Γιάννα λέει σωστά την ανέφερε ο συναγωνιστής ο αλλοςΔεν πιστεύω να λες την Μαρία την τσεχα?
100 ευρώ είναι οι 2 εκτονώσεις. ΣίγουροΚαλημερα σε ολους. Επειδη εχω λιγο αλτζχειμερ. Μπορει καποιος να μου θυμισει πως πανε τα προγραμματα στα στουντιο? Και αξιζουν καθολου τα ακριβα προγραμματα? Εχει τυχει να παω και να μου πει η τσατσα η κοπελα ειναι σε 45 λεπτο προγραμμα ελατε αργοτερα. Τι περιλαμβανει αυτο το προγραμμα? Στα ποσα λεφτα ειναι? Ειναι με 2 εκτονωσεις? Γιατι αν ειναι 100ε το προγραμμα με 2 εκτονωσεις πιστευω αξιζει καπως ειδικα αμα γουσταρει καποιος πολυ την κοπελα.
ε καλα παμε....οταν γαμουσαμε εμεις ηταν και 200100 ευρώ είναι οι 2 εκτονώσεις. Σίγουρο
Ο ΑΖΑ ειπε οτι ειναι μαπα μεσα..
Απο κορμια παντως καλες ειναι..
Αν παρεις προγραμμα με 2 εκτονωσεις πληρωνεις 2 απλα (είτε 60€, είτε 80€ αν πας βιλλες)!Καλημερα σε ολους. Επειδη εχω λιγο αλτζχειμερ. Μπορει καποιος να μου θυμισει πως πανε τα προγραμματα στα στουντιο? Και αξιζουν καθολου τα ακριβα προγραμματα? Εχει τυχει να παω και να μου πει η τσατσα η κοπελα ειναι σε 45 λεπτο προγραμμα ελατε αργοτερα. Τι περιλαμβανει αυτο το προγραμμα? Στα ποσα λεφτα ειναι? Ειναι με 2 εκτονωσεις? Γιατι αν ειναι 100ε το προγραμμα με 2 εκτονωσεις πιστευω αξιζει καπως ειδικα αμα γουσταρει καποιος πολυ την κοπελα.
Η Σάρα δοκιμάστικε, έχω γράψει κάπου εδώ κριτική γιατί δεν υπάρχει ακόμα ενότητα. Πολύ τυπικό γαμήσι.
Η Μπεατρίς μακρυά από μας, υπερβολικά αδύνατη, δεν μου έκανε καν την αίσθηση να περάσω, και είχα πάει φτιαγμένοες με από τις φωτό,
και τελικά πήγα τον έδωσα στην γκαμπριέλα την σέρβα που δούλευε.
Στο ντάιμοντ αύριο έχει καινούριο αίμα (Αντριάνα), αν ειμαι στην περιοχή ίσως το τιμήσω
Σάρα και μπεατρις είναι για τον πούτσο,δεν αξίζουν ούτε για 10€.
Η Αντριάνα που είδες είναι η παλιά μαμά Αντριάνα,θα πας να δώσεις 40€ για να γαμησεις μια γυναίκα που είναι 35+:S
κανει και φουλ με λωκο, αλλα στα 70 ....Χτες βόλτα κι εγώ το βράδυ, πολύ δράμα η κατάσταση...
Δεν αναφέρω ξανά τα μαγαζιά, μιας και τα ανέφερε πιο πάνω ο Menathor, και στα άλλα είναι στο γνωστό site αναρτημένα τα roster.
Μπήκα προσωπικά στο Εφόσπιτο με την Αλεξάνδρα, μια Ρουμάνα, κάπου στα 25-30, μινιόν, αλλά με διαφορετικό αέρα από τις περισσότερες, με διάθεση να ικανοποιήσει. Φιλί στην υποδοχή, και όμορφο σαλονάρισμα, για τα δικά μου γούστα. Μπήκα με προγραμματάκι για ελεύθερο στοματικό και λίγο παραπάνω χρόνο. Η κοπέλα ήταν ευδιάθετη, χαμογελαστή, με όμορφη τεχνική, για τα δικά μου γούστα στο στοματικό, δλδ λίγο έντονο και χωρίς χέρια. Στοαρκετά καλή για τα γούστα μου, δεκτική στο γλείψιμο, και φαίνεται να αντέχει στο σφυροκόπημα και να το γουστάρει. Μάλιστα πήρε και πρωτοβουλία για αλλαγή στάσης και αυτήν από πάνω, που έδωσε ρεσιτάλ... Θα ξανατιμηθεί, και μιας κ είναι μινιόν, σκέφτομαι την επόμενη φορά το στήσιμο στον τοίχο και όρθιο
![]()
Δεν είμαι λάτρης του λωκό Κώστα, αλλά thanks για το tip ;) Μινιόν η ρουφιάνα, αλλά με στράγγιξε, διάολε, από την εποχή της Candy και της Τουμπανίεθ έχω να νιώσω έτσι σε σπιτάκι... (εξαίρεση αποτελούν οι στάνταρ Αφροδίτη, Μόνικα, Νατάσα Τσαρίνα)κανει και φουλ με λωκο, αλλα στα 70 ....
Αν παρεις προγραμμα με 2 εκτονωσεις πληρωνεις 2 απλα (είτε 60€, είτε 80€ αν πας βιλλες)!![]()
Μου δινεις ωραια πασα τωρα...ξεκιναω σημερα το μεσημερι για Αφροδιτη γιατι την πεθυμησα τη γυναικαρα μου αλλα ειχε δυο πελατες και εφυγα,βαριομουν να περιμενω...ειχα κατα νου και τη Γαληνη αλλα πηγα μεχρι Free house και πετυχα τη Νατασα το νινί μουΔεν παω πλεον βιλλες παιχτη μου. Νατασσα τσαρινα και που και που στην Αφρο.
εμαθες αυτην την φορα αν θα κατσει για καιρο ή κανα 10ημερο παλι??Χαμός σήμερα το πρωί στην Αντριάνα. Γεμάτα δωμάτια και 3-4 άτομα να περιμένουν.
Μελαχρινή πλέον και στις υπηρεσίες της άψογη όπως πάντα και πολύ όμορφη-σίγουρα καλύτερη από την προηγούμενη φορά καθώς πήρε λίγα κιλά.
εμαθες αυτην την φορα αν θα κατσει για καιρο ή κανα 10ημερο παλι??