Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646
ρε παιδια μπηκα στο Ladies ειδα κ' στα 2 Paradise, Αμαρυλης πουθενα!!!
ειστε σιγουροι οτι δουλευει εκει;;;  :think: :think: :think: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Ναι δουλεύει!Απλώς έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους εκεί στο site.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
σε βόλτα που έκανα λίγη ώρα πριν είδα στο villa erotica (αυτό επί της νικηφόρου ουρανου) ένα νοστιμο καυλάκι ονόματι Λίζα. Δεν είδα κριτικές με αυ΄το το όνομα σε κανένα από τα 2 σπίτια. την έχει πάρει κανείς? καστανόξανθη με ωραία φυσικά βυζιά. τατουάζ δεν έιδα.
σορρυ την ειδα ...δεν μου αρεσε...γουστα ειναι

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
μηπως Σαρα και Αμαρυλις ειναι το ιδιο και το αυτο;;

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Δηλαδη;;;
Δουλευει σενα απο τα paradise????

Ναι στο πρώτο οπού και την επισκέφτηκα δουλεύει βράδυ, ο τσάτσος πολύ φιλικός με ενημέρωσε ότι είναι πολύ καινούργια και δεν έχει ενημερωθεί το σιτε. Την Σάρα δεν την γνωρίζω αλλά από τις φωτογραφίες στο σίτε σίγουρα δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Το εν λόγω πιπίνι είναι άπαιχτο με πολύ καλή διάθεση που δεν σταματάει όταν μπει στο δωμάτιο. Δεν φτάνει στις υπηρεσίες τα τοπ του χώρου αλλά σίγουρα δεν είναι σαν το παλτό την Πάρις. Τα γούστα μου κλίνουν προς μιλφ αλλά το μικρό αυτό  είναι από τις περιπτώσεις που μου σηκώνεται με την σκέψη της

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Αυτή την ώρα εκτός από τη θεία μονικα έχει καμία άλλη milf?

wall

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα..η μονικα σε ποιο ειναι?

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
803
Πόντοι
376
Ναι στο πρώτο οπού και την επισκέφτηκα δουλεύει βράδυ, ο τσάτσος πολύ φιλικός με ενημέρωσε ότι είναι πολύ καινούργια και δεν έχει ενημερωθεί το σιτε. Την Σάρα δεν την γνωρίζω αλλά από τις φωτογραφίες στο σίτε σίγουρα δεν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο. Το εν λόγω πιπίνι είναι άπαιχτο με πολύ καλή διάθεση που δεν σταματάει όταν μπει στο δωμάτιο. Δεν φτάνει στις υπηρεσίες τα τοπ του χώρου αλλά σίγουρα δεν είναι σαν το παλτό την Πάρις. Τα γούστα μου κλίνουν προς μιλφ αλλά το μικρό αυτό  είναι από τις περιπτώσεις που μου σηκώνεται με την σκέψη της

οκ, να 'σαι καλα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.247
Πόντοι
39.777
καλησπερα..η μονικα σε ποιο ειναι?

Πότε θα ξεκινήσεις να μας γράφεις και τις εμπειρίες σου,καλές οι ερωτήσεις αλλά πρέπει να δώσεις και συ καμία γνωμη-ιδέα σε μας...

• Like
Αντιδράσεις: houdin

wall

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Δεκτη η παρατηρηση ειμαι μολις λιγες μερες εδω κ εχω μονο ερωτησεις!η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακομα για να γραψω κατι.οι εμπειριες μου ειναι πολυ πισω σαν τις ιστοριες του στρατου ενα πραμα!ειμαι χρονια τελειως εκτος.εχω μεινει στην εποχη τσαρινας στο ερως,μονικα π.ερημιτη,χρηστινα ρουμανα οταν δεν ηξερε ουτε καλημερα,καρμεν,αντριαννα ισπανιδα..ειπα σημερα να την κανω αλλα κολησα για μονικα.μου καρφωθηκε μια ντανιελα βιζιτα αλλα ακομα δεν εχω βρει τηλ..ειμαι αισιοδοξος ομως ακομα ηλιο εχει εξω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.247
Πόντοι
39.777
Δεκτη η παρατηρηση ειμαι μολις λιγες μερες εδω κ εχω μονο ερωτησεις!η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακομα για να γραψω κατι.οι εμπειριες μου ειναι πολυ πισω σαν τις ιστοριες του στρατου ενα πραμα!ειμαι χρονια τελειως εκτος.εχω μεινει στην εποχη τσαρινας στο ερως,μονικα π.ερημιτη,χρηστινα ρουμανα οταν δεν ηξερε ουτε καλημερα,καρμεν,αντριαννα ισπανιδα..ειπα σημερα να την κανω αλλα κολησα για μονικα.μου καρφωθηκε μια ντανιελα βιζιτα αλλα ακομα δεν εχω βρει τηλ..ειμαι αισιοδοξος ομως ακομα ηλιο εχει εξω

Ελπίζω να μείνεις και να γίνεις δυνατός παίχτης,η Ντανιελα ζητάει 150€/ώρα την ώρα που στα μπουρδελα (Όταν δουλευε)δεν άξιζε Ούτε για 30€.καλυτερα διέγραψε την από το κεφάλι σου.

wall

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Μαλλον για αλλη λεμε..αυτη που λεω ειναι με αρκετα χρονακια και αρκετα κιλακια απ οτι διαβασα αλλα απο σερβις πυραυλος..ρουμανα αν δεν κανω λαθος που τα κανει ολα..

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Καλησπερα παλικαρια. Ερωτηση, εκεινη η Ελενα η ομορφη στο Φριξου 15 υπαρχει ακομα; οταν δουλευε νομιζω πρωινη ηταν. Επισης ξερει κανεις αν ειναι κυριακη η Τσαρινα; Ψαχνω κατι για σημερα αλλα απο το αλλο site τιποτα δε μου κανει κλικ..

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.483
Πόντοι
2.846
Καλησπερα παλικαρια. Ερωτηση, εκεινη η Ελενα η ομορφη στο Φριξου 15 υπαρχει ακομα; οταν δουλευε νομιζω πρωινη ηταν. Επισης ξερει κανεις αν ειναι κυριακη η Τσαρινα; Ψαχνω κατι για σημερα αλλα απο το αλλο site τιποτα δε μου κανει κλικ..
η τσαρινα πρεπη να ειναι κανονικα.γιατι εχθεσ περασα μαζι τησ σουπερ.

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Εχει κανεις τηλεφωνο απο το free house για επιβεβαιωση; Δεν ειναι στο αλλο thred με τα τηλεφωνα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Μηπως η Αμαρυλις ειναι μετονομαζομενη Μπεατρις.???  :think:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Μηπως η Αμαρυλις ειναι μετονομαζομενη Μπεατρις.???  :think:
οχι ωραιο κοριτσακι, περασα την ειδα , αλλα η τσατσα ελεγε εκεινη την ωρα σε καποιον ''γυμνο 80 ευρω'' και εκανα μεταβολη παραυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom