Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.315
Πόντοι
5.646
:afro:
Κουφαλες ........για εσας δουλευω ρε ΑΛΗΤΕΕΕΕΕΣ!!!

Ακουω και Aerosmith - Love In An Elevator στο γιουτουμπ και τρελενομαι.... :heavymetalbig:

Και σας στελνω........παρτε πμ να χετε.....

ΠΟΥΤΑΝΑ Θεσσαλονικη......

Εμαθα και οτι γινανε κατι μαζωξεις Με blacκ ader σε τσιπουραδικα και ΖΗΛΕΥΩ!!
biz welcome back!Πάρε τηλ!Επίσκεψη σημερα το βραδυ στο free house στην Μαρία ενα μελαχρινο  πιπινι με στητο βαζάκι κ ώραιο κωλαράκι κ σωμα!Την είπα 40 για τσιμπο γυμνό αλλά ήθελε 50!Τελικά πέρασα με το απλό 30.Μέσα στο δωμάτιο μπήκε χαμογελαστή αλλά μέχρι εκει!Φιλιά δεν δίνει,ούτε δάχτυλα δέχεται!Στα βυζακια της σε αφήνει να την γλυψεις όχι όμως για πολλή ώρα!Πίπα μόνο τον πουτσοκεφαλο γλύφει κ για deepthroat ξεχάστε το!Την είπα να γλυψει τις μπάλες αλλά μου είπε ότι δεν το κάνει!Δεν κάνει ούτε την στάση reverse cow girl!Ανεβαίνει από πάνω(cow girl),ιεραποστολικό κ doggy style!Μου είπε ότι είναι από Τσεχία κ ότι είναι 22.Εγώ βέβαια την έκανα για Ρουμανα η Αλβανίδα!Δεν θα την ξαναδοκιμαζα!

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
να πω σ'αυτο που λεει ο Τακης ότι στο διπλανο ειχε επισης προχθες μια ομορφουλα την Αλισια (Ουκρανια) με ωραιο βυζακι, αλλα αδυνατο, ωραιο κορμι χαρουμενο στο σαλονι βγηκε χορευοντας, μεσα μπηκε φιλος λεει το προσπαθησε αλλα πολύ ζελε λεει, δεν ενθουσιαστηκε πατνως, θα την δοκιμασω και θα γραψω γιατι εμφανησιακα μου αρεσε...
τωρα την άλλη την Μαρια την ειδα καλουλα είναι αλλα δεν πειθει ότι αποδιδει πραγματι ...σαν να βαριεται (σαλόνι), αρα ο Τακης μας γλυτωσε γιατι το σκεφτόμουνα.
Να πω ότι και η Αλισια ζητησε 50 για γυμνο και επισης αρχιδια δεν εγλυψε...
Παντως και αυτά ωραια μαγαζια...από μαγαζια καλα παμε από ...τανες, ε όχι πολλα

max-mad

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
472
Πόντοι
4.475
Τι μαλακια είναι αυτή κάθε Κυριακη να λει το άλλο site ότι το Bad Girls είναι ανοιχτο,αλλα να είναι κλειστο ?? ξερει κανεις συμπαίκτης ??

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Τι μαλακια είναι αυτή κάθε Κυριακη να λει το άλλο site ότι το Bad Girls είναι ανοιχτο,αλλα να είναι κλειστο ?? ξερει κανεις συμπαίκτης ??

Τύπε,εχουν και τηλεφωνο τα μαγαζια  :idiot:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τύπε,εχουν και τηλεφωνο τα μαγαζια  :idiot:

Για μπουρδελα μιλαμε Αζα.Ο αλλος πηρε τηλ τις προαλλες για Τσαρινα,του παν οτι θα ειναι και πηγε και το ενα ηταν κλειστο

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
308
Πόντοι
281
Για μπουρδελα μιλαμε Αζα.Ο αλλος πηρε τηλ τις προαλλες για Τσαρινα,του παν οτι θα ειναι και πηγε και το ενα ηταν κλειστο

Ποτε σημερα;;; Σημερα ηταν κανονικα ανοιχτα και την Νατασσα την τιμησα και με το παραπανω.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ποτε σημερα;;; Σημερα ηταν κανονικα ανοιχτα και την Νατασσα την τιμησα και με το παραπανω.

Το γράφω,τις προάλλες.Σαββατο ήταν νομίζω,τη προηγούμενη βδομάδα τέλος πάντων.Καμια φορά μπορεί να τύχει για κάποιο Χ λόγο να μην είναι η κοπέλα και να πάρεις τηλ να ρωτήσεις και να σου πουν ψέματα ότι είναι,για να πας μπας και περάσεις με τη κοπέλα που είναι εκεί

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Το γράφω,τις προάλλες.Σαββατο ήταν νομίζω,τη προηγούμενη βδομάδα τέλος πάντων.Καμια φορά μπορεί να τύχει για κάποιο Χ λόγο να μην είναι η κοπέλα και να πάρεις τηλ να ρωτήσεις και να σου πουν ψέματα ότι είναι,για να πας μπας και περάσεις με τη κοπέλα που είναι εκεί

Ασ πούμε ότι σου λένε ψεματα (που δεν παιζει)τι έχει να γίνει,μπορείς να καταλάβεις?

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ασ πούμε ότι σου λένε ψεματα (που δεν παιζει)τι έχει να γίνει,μπορείς να καταλάβεις?

4 σελίδες πίσω,ένα μέλος ανέφερε ότι τον ενημέρωσαν λάθος στο free house για Τσαρινα..Εγώ πάντως χεστηκα,σιγά που θα κάτσω να ασχοληθώ.Εδω την άλλη που είναι από Αλβανία,τη παρουσίαζαν ως Κύπρια,μετά ως Ελληνίδα και τώρα μας τη παρουσιάζουν ως Κύπρια,την Αφροδίτη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
4 σελίδες πίσω,ένα μέλος ανέφερε ότι τον ενημέρωσαν λάθος στο free house για Τσαρινα..Εγώ πάντως χεστηκα,σιγά που θα κάτσω να ασχοληθώ.Εδω την άλλη που είναι από Αλβανία,τη παρουσίαζαν ως Κύπρια,μετά ως Ελληνίδα και τώρα μας τη παρουσιάζουν ως Κύπρια,την Αφροδίτη

Εμένα δεν μου έχει τύχει να μου πουν ψέματα ποτέ φιλος,Δεν είναι σωστό γι'αυτούς...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.276
Πόντοι
3.497
Κύριοι καλό σας μηνα. Στο ερημίτη 5 μου προτάθηκε γυμνό.Έκανα διευκρινιστική ερώτηση και η τσατσα επιβεβαίωσε. Γυμνό φούλ. Έφυγα τρέχοντας.  Ακομη τρέχω. Προσοχή στους επικινδυνους μερακλήδες. Μποτσουάνα γιναμε!

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
:new_shocked: γυμνό full? Ποσό το εισητηριο για το full γυμνό? Ποια κοπέλα ήταν? Να ξέρω να την αποφύγω

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Eκεί είναι βραδυ η Καρίνα συνηθως.
Για πρωί δεν ξέρω,ας μας πει ο dbaba ποια εννοούσε

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
Κύριοι καλό σας μηνα. Στο ερημίτη 5 μου προτάθηκε γυμνό.Έκανα διευκρινιστική ερώτηση και η τσατσα επιβεβαίωσε. Γυμνό φούλ. Έφυγα τρέχοντας.  Ακομη τρέχω. Προσοχή στους επικινδυνους μερακλήδες. Μποτσουάνα γιναμε!
καλησπερα και καλο μηνα σε ολους.γεια μια καινουρεια στην βραδυνη βαρδια λες τυπε?.την ειδα εχθες το βραδυ και μου προταθηκε και εμενα στα 40 ευρω γυμνο τελειοτικο στο στομα.μια ασπρουλιαρα ηταν δεν με αρεσε και την εκανα.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
Κύριοι καλό σας μηνα. Στο ερημίτη 5 μου προτάθηκε γυμνό.Έκανα διευκρινιστική ερώτηση και η τσατσα επιβεβαίωσε. Γυμνό φούλ. Έφυγα τρέχοντας.  Ακομη τρέχω. Προσοχή στους επικινδυνους μερακλήδες. Μποτσουάνα γιναμε!
Γυμνό τελειωτικό στο στοματικό εννοούσε η γυναίκα.

CIM.

Cum in mouth.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Για cum in mouth εννοούσε full? Η για sex γυμνό τελικά? :think:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
παρεμπιπτόντως , πρόεδρε θα καθαιρεθείς δεν ενημερώνεις καθόλου....ακούς κύριε Μπούχε...λείπεις  :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:

PabloEscobar

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Κριτικές
39
Like
1.217
Πόντοι
2.391
Πέταξε ο τύπος μια παπαριά και παρά τις ερωτήσεις μας σηκώθηκε κι έφυγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom