Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (13 μέλη και 49 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
οχι, ενταξει ηταν κουραστικος, αλλα πολυς κοσμος εχει φαει banned

Όποιος έχει διαβάσει τους κανόνες του σάιτ και τους τηρεί δεν θα έχει ποτέ πρόβλημα,όποιος κάνει του κεφαλιού του θα υποστεί τις συνέπειες!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Τελικά ο bordos έφαγε banned, στο τέλος ποιοι θα μείνουμε?
Εγω εχω μια παρομοια απορια για σενα τον τελευταιο καιρο μιας και εκατσα και μελετησα λιγο το προφιλ σου...
εισαι σχεδον 7 χρονια μελος εδω μεσα,530 μηνυματα απο τα οποια στα 500 μονο ρωτας ή δηθεν ρωτας για πληροφοριες και για μπουρδελα και για μασατζιδικα,καμια 10αρια μηνυματα δηθεν ενημέρωσης να'χαμε να λεγαμε...0 κριτικες και κατι αστοχα σχολια και αστειακια

Δεν εισαι ο κλασσικος σπασαρχιδης να πουμε δηλαδη να μπαναριστεις,δεν εισαι ενοχλητικος αλλα αφου δε γαμας πουτανες και δε γραφεις τιποτα τι κανεις 7 χρονια εδω μεσα??

taraktsoglou

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Like
30
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς πότε επιστρέφει η Έλενα στο Εφόσπιτο; Μια πιτσιρίκα,μοντελέ.Από Ρωσία αν θυμάμαι καλά,ή Ουκρανία.Αυτή που λέγανε κάποιοι ότι βαριέται και είχε χαμηλές κριτικές και ξαφνικά απέσπασε θετικές.Είχε αναφερθεί πριν κανά μήνα ότι έφυγε για διακοπές και κάπου αυτές τις μέρες γυρνάει
Η "Ελενα θα επιστρέψει στις 10 Μαίου

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Γνωρίζει κανείς πότε επιστρέφει η Έλενα στο Εφόσπιτο; Μια πιτσιρίκα,μοντελέ.Από Ρωσία αν θυμάμαι καλά,ή Ουκρανία.Αυτή που λέγανε κάποιοι ότι βαριέται και είχε χαμηλές κριτικές και ξαφνικά απέσπασε θετικές.Είχε αναφερθεί πριν κανά μήνα ότι έφυγε για διακοπές και κάπου αυτές τις μέρες γυρνάει

Δευτερα βραδυ που εκανα τσαρκα τη πετυχα στο μινωταυρου-νικ.ουρανου(λευκο)

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.375
Πόντοι
16.235
Kαλημερα,
θα μπορουσε καποιος συναγωνιστης να αναρτησει στον καταλογο των studios Θεσσαλονικης την διευθυνση Φριξου 15( Casa Victoria); Εχω γραψει κριτικη και δεν μπορω να την εμφανισω.Eυχαριστω...

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Kαλημερα,
θα μπορουσε καποιος συναγωνιστης να αναρτησει στον καταλογο των studios Θεσσαλονικης την διευθυνση Φριξου 15( Casa Victoria); Εχω γραψει κριτικη και δεν μπορω να την εμφανισω.Eυχαριστω...

Έχει στη Φρίξου 13,13Α και 15.Το λεγόμενο Εφόσπιτο δεν είναι το 15;

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
26
Πόντοι
0
#1.με απολυτη σιγουρια η τσατσα της Μονικας μου ειπε οτι αυριο θα δουλεψει η Νατασσα.μενει να επαληθευτει.
#2.στο Π Ερημιτη 2 ηταν μια κοπελα που μου εκανε "κλικ". δε περασα γιατι δεν ημουν σιγουρος αν ηταν πραγματικο ή ηταν λογω της πικρας που ειχα παρει μεχρι εκεινη την ωρα. η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουρια. νομιζω Ντεμυ το ονομα. αν καποιος ξερει κατι ασ πει πριν κανω το κασκαντεριλικι.
#3.70 ευρω για μιση ωρα με 2 εκτονωσεις μου προτεινε η Σαμπρινα στο Γκοντιβα. σε 30 λεπτα 2 φορες? ρωτησα. ενταξει μου λεει και μια να κανεις θα εχεις απολαυσει μιση ωρα. ακομα το επεξεργαζομαι.
#4.ελαχιστες ειχαν την ευγενεια να μη μουρμουρισουν κατι οταν δε περνουσα.
#5. αυτα, κι οποιος ξερει για Ντεμυ ασ πει. α! οταν ρωτησα την τσατσα της ντεμυ για προγραμμα 1ωρας με 2 εκτονωσεις μου προτεινε τζακουζι στα 150 :think:

Road Runner_2

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
#1.με απολυτη σιγουρια η τσατσα της Μονικας μου ειπε οτι αυριο θα δουλεψει η Νατασσα.μενει να επαληθευτει.
#2.στο Π Ερημιτη 2 ηταν μια κοπελα που μου εκανε "κλικ". δε περασα γιατι δεν ημουν σιγουρος αν ηταν πραγματικο ή ηταν λογω της πικρας που ειχα παρει μεχρι εκεινη την ωρα. η τσατσα ειπε οτι ειναι καινουρια. νομιζω Ντεμυ το ονομα. αν καποιος ξερει κατι ασ πει πριν κανω το κασκαντεριλικι.
#3.70 ευρω για μιση ωρα με 2 εκτονωσεις μου προτεινε η Σαμπρινα στο Γκοντιβα. σε 30 λεπτα 2 φορες? ρωτησα. ενταξει μου λεει και μια να κανεις θα εχεις απολαυσει μιση ωρα. ακομα το επεξεργαζομαι.
#4.ελαχιστες ειχαν την ευγενεια να μη μουρμουρισουν κατι οταν δε περνουσα.
#5. αυτα, κι οποιος ξερει για Ντεμυ ασ πει. α! οταν ρωτησα την τσατσα της ντεμυ για προγραμμα 1ωρας με 2 εκτονωσεις μου προτεινε τζακουζι στα 150 :think:
Για κορόιδα ψάχνουν.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.833
Πόντοι
216
Τόσα της λείπουν;

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
308
Πόντοι
281
Αυτην την Παρις στα στουντιο την πηρε κανενας;;;

Στο αλλο σαιτ φαινεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ.

Λογικα θα την επισκευτω αυριο,να δω τι παιζει.

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
Αλανια?? Τα φωτα σας!!!!!!  Σημερα τσαρκαρα ελαχιστα στα γνωστα μερη.Μπηκα που λετε στα δυο ακριανα της νικηφορου ουρανου..στο κοκκινο και το πρασινο πριν την στροφη που ειναι για τις νταλικες.Ρε μαγκες ξερεις κανεις ποια ειναι τα 2 τα μουνια αυτα που ειδα? μ'αρεσαν και τα δυο.κυριως αυτο που ειναι στο τερμα στην  στροφη με ενα σημαδι που εχει στο κωλομερι.ποια ειναι τα ονοματα? για να προσανατολιστω λιγο απο τις κριτικες.σκεφτομαι να παω στις καριολες αυτες.χεχε Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Αυτην την Παρις στα στουντιο την πηρε κανενας;;;

Στο αλλο σαιτ φαινεται ΤΟΥΜΠΑΝΟ.

Λογικα θα την επισκευτω αυριο,να δω τι παιζει.
Και εγώ θα ήθελα να πάω αλλά έχω δουλειές αυτόν τον καιρό.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
Εγω εχω μια παρομοια απορια για σενα τον τελευταιο καιρο μιας και εκατσα και μελετησα λιγο το προφιλ σου...
εισαι σχεδον 7 χρονια μελος εδω μεσα,530 μηνυματα απο τα οποια στα 500 μονο ρωτας ή δηθεν ρωτας για πληροφοριες και για μπουρδελα και για μασατζιδικα,καμια 10αρια μηνυματα δηθεν ενημέρωσης να'χαμε να λεγαμε...0 κριτικες και κατι αστοχα σχολια και αστειακια

Δεν εισαι ο κλασσικος σπασαρχιδης να πουμε δηλαδη να μπαναριστεις,δεν εισαι ενοχλητικος αλλα αφου δε γαμας πουτανες και δε γραφεις τιποτα τι κανεις 7 χρονια εδω μεσα??
Τώρα θα στις λύσω: το site είναι για να ενημερώνεσαι και να ενημερώνεις αν δε θέλεις εσυ προσωπικά να με ενημερώσεις δικαίωμα σου, αλλά δεν μπορείς να απαγορεύσεις τους άλλους. Κριτικές δεν θέλω να γράψω, άλλωστε κι εσυ ο ίδιος είπες ότι το πρώτο καιρό δεν έγραφες, εγώ δεν θέλω καθόλου. Πουτάνες γαμαω απλώς δεν γράφω κριτική, επιβάλλεται? Αν είμαι ο σπασαρχιδης που λες μπορείς να κανείς αναφορά και να φάω ban κανένα πρόβλημα, όσο για το τι κάνω εδώ μέσα: πετάω " αετο".

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
Αλανια?? Τα φωτα σας!!!!!!  Σημερα τσαρκαρα ελαχιστα στα γνωστα μερη.Μπηκα που λετε στα δυο ακριανα της νικηφορου ουρανου..στο κοκκινο και το πρασινο πριν την στροφη που ειναι για τις νταλικες.Ρε μαγκες ξερεις κανεις ποια ειναι τα 2 τα μουνια αυτα που ειδα? μ'αρεσαν και τα δυο.κυριως αυτο που ειναι στο τερμα στην  στροφη με ενα σημαδι που εχει στο κωλομερι.ποια ειναι τα ονοματα? για να προσανατολιστω λιγο απο τις κριτικες.σκεφτομαι να παω στις καριολες αυτες.χεχε Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Ρεβέκκα.

Για την δεύτερη που λές δεν μπορώ να ξέρω ποιά είδες αν δεν δώσεις έστω μια μικρή περιγραφή.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
Ρεβέκκα.

Για την δεύτερη που λές δεν μπορώ να ξέρω ποιά είδες αν δεν δώσεις έστω μια μικρή περιγραφή.
την Χριστινα λεει το μαυριδερο λεπτουτσικο βουλγαρακι που δουλευει μονο του στο (Νικ.26),χωρις τσατσα! Την πετυχα μια μερα να σφουγγαριζει στο σαλονι με το στρινγκακι της( :kissass:) κ με αναψε! Λιγο ηθελα για να μπω! :grin:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071

Και γω θυμάμαι το πράσινο ότι είχε ένα θεομουναρο αλλά σκέφτηκα μετά μπορεί να ναι φόλα και δεν το ρίσκαρα.Απο Ρουμανία,δεν θυμάμαι όμως αν ήταν η Σαρα η κάποια άλλη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Τώρα θα στις λύσω: το site είναι για να ενημερώνεσαι και να ενημερώνεις αν δε θέλεις εσυ προσωπικά να με ενημερώσεις δικαίωμα σου, αλλά δεν μπορείς να απαγορεύσεις τους άλλους. Κριτικές δεν θέλω να γράψω, άλλωστε κι εσυ ο ίδιος είπες ότι το πρώτο καιρό δεν έγραφες, εγώ δεν θέλω καθόλου. Πουτάνες γαμαω απλώς δεν γράφω κριτική, επιβάλλεται? Αν είμαι ο σπασαρχιδης που λες μπορείς να κανείς αναφορά και να φάω ban κανένα πρόβλημα, όσο για το τι κάνω εδώ μέσα: πετάω " αετο".
το να πεις εσυ εμενα οτι δε θελω να ενημερωνω ειναι τουλαχιστον αστειο...
2ον που ειδες οτι εγω απαγορευω στους αλλους να σε ενημερωσουν?Απλως απορω με τις 500 ερωτησεις που εχεις κανει εδω μεσα πρεπει να εχεις παρει καποιες απαντησεις τοσα χρονια...απο αυτες τις απαντησεις δεν αξιοποιησες ποτε καμια ωστε να μας πεις κι εμας τη γνωμη σου?Να γραψεις κατι εδω μεσα?

7 χρονια μελος μονο ρωτας...κατα τη γνωμη μου δηθεν ρωτας δηλαδη  :jerking:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
αν είναι κοντη μελαχρινη μηπως εννοει τη Σαντρα;; βρε δωσε μια περιγραφή...Ρεβεκκα είναι η σχετικσ ψηλή Ουκρανη;;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.794
Πόντοι
32.165
Οσο για την παρις που ρωτησε φιλος ειχε ξαναερθει παλιοτερα και δουλευε αρκετο καιρο αθηνα. Την ειχα παρει και σε ενα φαση μπαρ που εχει στον πανω οροφο κανονικα δωματια σαν στουντιο. Δεν θυμαμαι και πολλα αλλα ηταν εμφανισιακα τουμπανο. Επιδοσεις λογικα ουτε χαλια ουτε τελεια. Δηλαδη θα προτιμουσα μια νατασσα παρα αυτην.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom