Ναι σόρρυ,αλλά βάλε και κανένα κώμα..Αν οι φώτο είναι ακριβείς της Έμας,αυτή είναι καλύτερη πιστεύω.Αν και δεν την έχω δει από κοντά.Η Μιρελα ειναι πιο αδυνατη και πιο μοντελέ,ενώ η Έμα έχει αυτό το πρόστυχο που θα θέλες να ξεσκίσεις.Από κει και πέρα δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις δυο,ωστόσο για τη Μιρέλα έχω ακούσει ότι είναι γκρινιάρα ώρες ώρες
Καλησπέρα παιδιά, μια Αλινα (μπορεί και Αλισα) που δούλευε στο Τρίδυμο νο1 πριν από καιρό, μελαχρινή πανύψηλη και πανέμορφη, είναι ακόμη εκεί ή σε άλλο από τα σπίτια; Ευχαριστώ
Καλησπέρα παιδιά, μια Αλινα (μπορεί και Αλισα) που δούλευε στο Τρίδυμο νο1 πριν από καιρό, μελαχρινή πανύψηλη και πανέμορφη, είναι ακόμη εκεί ή σε άλλο από τα σπίτια; Ευχαριστώ
που το θυμηθηκες ρε τρελε αυτο το Ουκρανικο αλογο?( ) Ο Πατος λεμε... και οταν τελειωνες ενα 10' λεπτο το ετρωγε στα γλωσσοφιλα!( )
Πρεπει να σου λειψε μλκ μου!
Πολυ καλη ερωτηση φιλε. Δυσκολευομαι πραγματικα να σκεφτω καποια που να λεω κωλαρα με ολη τη σημασια της λεξης. Ο καλυτερος ισως που ειχε περασει απο εδω ηταν οταν ανεβηκε για λιγες μερες η Ζανετ απο Αθηνα. Επισης καλο κωλο μεχρι πριν 1-2 χρονια που την πηρα τελευταια φορα ειχε και η Γιασμιν. Μεγαλο αλλα ωραιο κωλο ειχε και η Καρμεν στις βιλλες.
Eχει ενα λιγο πιο κατω απο το λας βεγκας συναδελφε.
Περασα εχθες το βραδυ απο το λας βεγκας για μια καταδρομικη στην ιωαννα αλλα δεν ηταν εκει στην θεση της η ντονα, μετα πηγα φριξου στην βικτωρια που ειναι στο στουντιο ενδιαμεσα απο τα φ.13 φ.15 Ηταν πολυ καλη για ακομα μια φορα η κοπελα.Απεναντι στο φριξου 14α ηταν μια παλια γνωστη, η Σοφια που πρωτοεμφανιστηκε στο τσιρκο πριν λιγα χρονια και μετα δουλεψε και σε αρκετα μαγαζια στην α.γεωργιου.Διπλα μια καινουργια ξανθια απο τι ειπε η τσατσα... ηλικιακα γυρω στα τριαντα με καλο σωμα αλλα δεν συγκρατησα το ονομα της.
Η Μαρία με μεγάλα νεαρή με χαλαρό σώμα. Στο ξύλινο είναι συνήθως. Β επιλογη η Γαλήνη με προσόντα,όχι νταρντανα με με καλύτερο σέρβις..την οποία έχω χάσει τώρα τελευταία..
Μια ενημέρωση για την Καρμεν (όχι την παλιά την ξανθιά με μεγάλα βυζια) ψηλή,μακρύ φουντο το μαλλι,μικρό βυζι,ονειρεμένο τσουποτο κολλι,σφιχτο κορμί,καλή συμπεριφορα-σερβις.Αξίζει μια δοκιμή.Στα + καλη πιπα!Συνήθως βράδυ δίπλα από ρεντ ντιαμοντ.
Η Μαρία με μεγάλα νεαρή με χαλαρό σώμα. Στο ξύλινο είναι συνήθως. Β επιλογη η Γαλήνη με προσόντα,όχι νταρντανα με με καλύτερο σέρβις..την οποία έχω χάσει τώρα τελευταία..