Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (12 μέλη και 42 επισκέπτες)

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
307
Πόντοι
281
Ρε παιδια το Godiva κλειστο ειναι το πρωι;;;εφυγε η Νατασσα;;;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ανοιξε τα ματια σου και διαβασε σωματικα μιλαω

Ναι σόρρυ,αλλά βάλε και κανένα κώμα..Αν οι φώτο είναι ακριβείς της Έμας,αυτή είναι καλύτερη πιστεύω.Αν και δεν την έχω δει από κοντά.Η Μιρελα ειναι πιο αδυνατη και πιο μοντελέ,ενώ η Έμα έχει αυτό το πρόστυχο που θα θέλες να ξεσκίσεις.Από κει και πέρα δεν έχω δοκιμάσει καμία από τις δυο,ωστόσο για τη Μιρέλα έχω ακούσει ότι είναι γκρινιάρα ώρες ώρες

lover_boy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, μια Αλινα (μπορεί και Αλισα) που δούλευε στο Τρίδυμο νο1 πριν από καιρό, μελαχρινή πανύψηλη και πανέμορφη, είναι ακόμη εκεί ή σε άλλο από τα σπίτια; Ευχαριστώ

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.413
Πόντοι
16.746
Καλησπέρα παιδιά, μια Αλινα (μπορεί και Αλισα) που δούλευε στο Τρίδυμο νο1 πριν από καιρό, μελαχρινή πανύψηλη και πανέμορφη, είναι ακόμη εκεί ή σε άλλο από τα σπίτια; Ευχαριστώ
που το θυμηθηκες ρε τρελε αυτο το Ουκρανικο αλογο?( :rockon:) Ο Πατος λεμε... :kissass2: και οταν τελειωνες ενα 10' λεπτο το ετρωγε στα γλωσσοφιλα!( :smitten: :smitten:)
Πρεπει να σου λειψε μλκ μου! :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.722
Πόντοι
32.165
Πολυ καλη ερωτηση φιλε. Δυσκολευομαι πραγματικα να  σκεφτω καποια που να λεω κωλαρα με ολη τη σημασια της λεξης. Ο καλυτερος ισως που ειχε περασει απο εδω ηταν οταν ανεβηκε για λιγες μερες η Ζανετ απο Αθηνα. Επισης καλο κωλο μεχρι πριν 1-2 χρονια που την πηρα τελευταια φορα ειχε και η Γιασμιν. Μεγαλο αλλα ωραιο κωλο ειχε και η Καρμεν στις βιλλες.

Αυτη τη στιγμη τοπ κωλο δε βρισκω
η Αφρο εχει τιμιο πισω συστημα. πολυ σφιχτο και καλοσχηματισμενο. και γουσταρει να της τον δινεις και σφαλιαρες.

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους,ξερεις κανεις που δουλευει αυτο το καιρο η αθηνα η ελληνιδα με τα μεγαλο στηθος;ευχαριστω.

kostastsiou

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας αν ή βικτωρια από βίλες είναι αυτή που ήταν και περιση έκοψε τα μαλλιά και με μπερδεύει.οποιος ξέρει ας πει

csl

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω για την ενημερωση,το ξυλινο ειναι μινωταυρου 14 σωστα;

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
:rolleyes:
Εκτος και απο το Las Vegas καποιο αλλο ξύλινο δεν υπαρχει
Eχει ενα λιγο πιο κατω απο το λας βεγκας συναδελφε.

Περασα εχθες το βραδυ απο το λας βεγκας για μια καταδρομικη στην ιωαννα αλλα δεν ηταν εκει στην θεση της η ντονα, μετα πηγα φριξου στην βικτωρια που ειναι στο στουντιο ενδιαμεσα απο τα φ.13 φ.15 Ηταν πολυ καλη για ακομα μια φορα η κοπελα.Απεναντι στο φριξου 14α ηταν μια παλια γνωστη, η Σοφια που πρωτοεμφανιστηκε στο τσιρκο πριν λιγα χρονια και μετα δουλεψε και σε αρκετα μαγαζια στην α.γεωργιου.Διπλα μια καινουργια ξανθια απο τι ειπε η τσατσα... ηλικιακα γυρω στα τριαντα με καλο σωμα αλλα δεν συγκρατησα το ονομα της.

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281

Έχω ρωτήσει στο forum αλλά μάλλον κανείς δε ξέρει τί απέγινε.

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Καμια προταση για μεγαλα βυζια νταρντανα?
Η Μαρία με μεγάλα  :tits: νεαρή με χαλαρό σώμα. Στο ξύλινο είναι συνήθως. Β επιλογη η Γαλήνη με προσόντα,όχι νταρντανα με με καλύτερο σέρβις..την οποία έχω χάσει τώρα τελευταία..

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Μια ενημέρωση για την Καρμεν (όχι την παλιά την ξανθιά με μεγάλα βυζια) ψηλή,μακρύ φουντο το μαλλι,μικρό βυζι,ονειρεμένο τσουποτο κολλι,σφιχτο κορμί,καλή συμπεριφορα-σερβις.Αξίζει μια δοκιμή.Στα + καλη πιπα!Συνήθως βράδυ δίπλα από ρεντ ντιαμοντ.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Η Μαρία με μεγάλα  :tits: νεαρή με χαλαρό σώμα. Στο ξύλινο είναι συνήθως. Β επιλογη η Γαλήνη με προσόντα,όχι νταρντανα με με καλύτερο σέρβις..την οποία έχω χάσει τώρα τελευταία..
στο site των  βιλλων την δίνει επιστροφή αύριο στο villa prive

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom