Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.722
Πόντοι
32.165
Δοκιμαστηκε η περιβοητη Σοφια. Απο εμφανιση δεν μου εκανε κλικ αλλα περασα ξεροντας για το καλο της σερβις που οντως ειναι πολυ καλο μεσα στο δωματιο. Τωρα λογω του οτι ειναι σαν 40αρα+ εμενα με χαλαει γιαυτο και δεν θα ξαναπαω, αν δεν με χαλαγε η ηλικια της τοτε θα ηταν ενα οκ στανταρακι. τοπ3 παντως δεν θα την εβαζα με τιποτα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
ποια βανεσσα αλ ? των βιλλων?
όχι, των τριδυμων

Σήμερα πήγα στην καψούρα μου τη Νατάσα το μεσημέρι στο Godiva.
Τι γαμήσι ήταν αυτό ρε παιδιά, κάθε φορά καιρό μια μοναδική εμπειρία.
Επί ένα δεκάλεπτο είχε ολόκληρο τον πουτσο μου τέρμα μέσα έξω στο λαρυγγι της και μουγκριζε και έτρεχαν τα σάλια.
Έχω ξαναπεί ότι τα γαμησια μου με τη Νατάσα δε περιγραφονται

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
όχι, των τριδυμων

Σήμερα πήγα στην καψούρα μου τη Νατάσα το μεσημέρι στο Godiva.
Τι γαμήσι ήταν αυτό ρε παιδιά, κάθε φορά καιρό μια μοναδική εμπειρία.
Επί ένα δεκάλεπτο είχε ολόκληρο τον πουτσο μου τέρμα μέσα έξω στο λαρυγγι της και μουγκριζε και έτρεχαν τα σάλια.
Έχω ξαναπεί ότι τα γαμησια μου με τη Νατάσα δε περιγραφονται

Αλ τι παραβολο εδωσες και τι ειχε το μενου μεσα??

MARKOSSI

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
η Ντανιελα και η Βαγγελιτσα που αναφερατε πριν ειναι ελληνιδες ??  ποσο συχνα ειναι εκει?  :knockinb:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ακου ονομα για πουτανα ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ !!! χαχαχαχαχα!!! εχουνε ξεφυγει ρεεε!!!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Προσπαθώ να γράψω κριτική από το κινητό αλλά τα γράμματα βγαίνουν πολύ μεγάλα. Τι φταίει ξέρει κανείς να μου πει ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Αλ τι παραβολο εδωσες και τι ειχε το μενου μεσα??
υπάρχει ιδιαίτερη σχέση με τη Νατάσα οπότε δε στέκεται στο αν θα της δώσω 10ε παραπάνω ή λιγότερο.
Αυτά που είναι να κάνουμε έτσι κι αλλιώς τα κάνουμε

paraxenos

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Πηγα στο νικ ουρανου 8,ειχε μια ξανθια με ταττοο στην κοιλια,πτωμα αν γαμαγα καλυτερα θα περναγα,ενα αβουλο ον ψυχρο αγελαστο,εβαζε κ χερι να μην μπαινω βαθια,αεροπιπα των 2 λεπτων
Ακομα κλαιω το 40αρι,μαυρο την καργια,αμα δεν γουσταρεις ρε μπαζο την δουλεια που κανεις,τραβα πλυνε καμια σκαλα

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
υπάρχει ιδιαίτερη σχέση με τη Νατάσα οπότε δε στέκεται στο αν θα της δώσω 10ε παραπάνω ή λιγότερο.
Αυτά που είναι να κάνουμε έτσι κι αλλιώς τα κάνουμε

Οκ Αλ, σεβομαι την ιδιαιτερη αυτη σχεση κ σιωπαινω χωρις πολλα πολλα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.565
Πόντοι
15.355
Οκ Αλ, σεβομαι την ιδιαιτερη αυτη σχεση κ σιωπαινω χωρις πολλα πολλα.
όχι δεν έχω πρόβλημα να σου πω την τιμή αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει νόημα.. Είτε είναι 50, είτε 60,είτε 70 αυτά που είναι να κάνουμε θα τα κάνουμε

Radeon

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αναστασια επειδη εχω μπει μεσα μαζι της,αν και ειπα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια θα συμφωνησω σε ολα μαζι σας,τη τζαστιν δεν τη ξερω,αν ειναι μονο για τα τυπικα,αστο τοτε......η Ελενα απο ουκρανια που ειναι στην αλλη σελιδα μια μελαχρινη,κοροβαγκου 7,λεει να την δοκιμασω???

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
Αναστασια επειδη εχω μπει μεσα μαζι της,αν και ειπα να της δωσω μια δευτερη ευκαιρια θα συμφωνησω σε ολα μαζι σας,τη τζαστιν δεν τη ξερω,αν ειναι μονο για τα τυπικα,αστο τοτε......η Ελενα απο ουκρανια που ειναι στην αλλη σελιδα μια μελαχρινη,κοροβαγκου 7,λεει να την δοκιμασω???
οχι

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Η Έβελιν των Βιλλών- που βλέπω επέστρεψε στην Αθήνα- είναι +25 κιλά από τις φωτογραφίες. Απογοήτευση.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Ξεκινησα για Φριξου 15, μηπως πετυχω την Εφη, μιας και δεν απαντουσαν στο τηλεφωνο, το βρηκα κλειστο, πηγα προς Ν.Ουρανου 20 μηπως βρω την Τζεσυ, στην θεση της μια Αννα μαυρομαλα αδιαφορη, πηγα ποιο κατω στο Ν.Ουρανου 22, βγηκε μια Χριστινα, καλουτσικη εμφανησιακα, ωραιο προσωπακι, σωματακι λαμπαδα, αλλα δεν με επεισε, εφυγα για Αχελωου, μπας και βρω καμια Βικτωρια, η Νατασσα επι του εργου με φουλ δωματια, στις βιλες το προγραμμα μου ηταν αδιαφορο, οποτε εβαλα την ουρα στα σκελια και εφυγα...

Που ειναι ρε παιδες η Τζεσυ η ξανθουλα αβυζη το καυλοροπανο απο τις βιλες, πηγε αλλου.?? να δουλευει βραδυνη.??? :think: Ειδα σε καποιες προηγουμενες αναφορες οτι την αναφερανε...

protopapadakhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Ξεκινησα για Φριξου 15, μηπως πετυχω την Εφη, μιας και δεν απαντουσαν στο τηλεφωνο, το βρηκα κλειστο, πηγα προς Ν.Ουρανου 20 μηπως βρω την Τζεσυ, στην θεση της μια Αννα μαυρομαλα αδιαφορη, πηγα ποιο κατω στο Ν.Ουρανου 22, βγηκε μια Χριστινα, καλουτσικη εμφανησιακα, ωραιο προσωπακι, σωματακι λαμπαδα, αλλα δεν με επεισε, εφυγα για Αχελωου, μπας και βρω καμια Βικτωρια, η Νατασσα επι του εργου με φουλ δωματια, στις βιλες το προγραμμα μου ηταν αδιαφορο, οποτε εβαλα την ουρα στα σκελια και εφυγα...

Που ειναι ρε παιδες η Τζεσυ η ξανθουλα αβυζη το καυλοροπανο απο τις βιλες, πηγε αλλου.?? να δουλευει βραδυνη.??? :think: Ειδα σε καποιες προηγουμενες αναφορες οτι την αναφερανε...χθες δούλευε βράδυ Men και σήμερα λογικά βράδυ θα είναι στο 22

protopapadakhs

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0

Που ειναι ρε παιδες η Τζεσυ η ξανθουλα αβυζη το καυλοροπανο απο τις βιλες, πηγε αλλου.?? να δουλευει βραδυνη.??? :think: Ειδα σε καποιες προηγουμενες αναφορες οτι την αναφερανε...χθες βράδυ ήταν Men λογικά και σήμερα βράδυ θα είναι στο 22

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936

Που ειναι ρε παιδες η Τζεσυ η ξανθουλα αβυζη το καυλοροπανο απο τις βιλες, πηγε αλλου.?? να δουλευει βραδυνη.??? :think: Ειδα σε καποιες προηγουμενες αναφορες οτι την αναφερανε...
Kαι γω που την εψαξα στο 22 η τσατσα μου πε στο vis 9 βραδυ αλλα ηταν κλειστο οποτε αγνωστο που στο διαολο ειναι.Η Βικτωρια η μολδαβη στο Godiva ειναι?

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
307
Πόντοι
281
Επειδη παιζει να πεταχτω το βραδακι..και ενημερωση για το ποια ειναι κλειστα δεν υπαρχει...αν ξερει καποιος ποια ειναι κλειστα σπιτακια ας πει μην παμε τζαμπα και βερεσε γιατι παμε σε συγκεκριμενα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.799
Πόντοι
12.815
Αρα θα την αναζητησω αυριο το βραδυ την πιτσιρικα.!!! θενκς  :grin:

Για βικτωρια η τσατσα στο godiva τα μασαγε, μια ελεγε δεν ξερει ποια ειναι, μια ελεγε οτι λυπει για 2 μηνες, οτι της κατεβει δηλαδη.
Η βικτωρια μου ειχε πει απο τοτε που δουλευε στις βιλες οτι θα φυγει στο godiva, γιατι οι γερμανοι ειναι για τον πεο, αφησανε τα μπουρδελα τους να ριμαξουν τελειως.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.958
Πόντοι
3.936
Αρα θα την αναζητησω αυριο το βραδυ την πιτσιρικα.!!! θενκς  :grin:

Για βικτωρια η τσατσα στο godiva τα μασαγε, μια ελεγε δεν ξερει ποια ειναι, μια ελεγε οτι λυπει για 2 μηνες, οτι της κατεβει δηλαδη.
Η βικτωρια μου ειχε πει απο τοτε που δουλευε στις βιλες οτι θα φυγει στο godiva, γιατι οι γερμανοι ειναι για τον πεο, αφησανε τα μπουρδελα τους να ριμαξουν τελειως.
Οποτε δεν εχουμε ιδεα που στον πουτσο ειναι και αυτη τελεια 2 3 καλες εχει το χωριο μας και εξαφανιστηκαν και αυτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom