mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.455
- Πόντοι
- 16.746
μα οποιος εγραφε προσωπικο top5 θα εβαζε!Ειμαι Γνωστος Μιλφας..![]()
Δεν εγραψα οτι ειναι οι καλυτερες της Πολης..Προσσωπικο μου Τοπ 5!!
μα οποιος εγραφε προσωπικο top5 θα εβαζε!Ειμαι Γνωστος Μιλφας..![]()
Δεν εγραψα οτι ειναι οι καλυτερες της Πολης..Προσσωπικο μου Τοπ 5!!
Κοιτα η Ιζαμπελα ας πουμε πολλοι λενε οτι ειναι πολυ καλη μεσα..και πολυ ωραια εμφανισιακα και εχει και πολλες και καλες κριτικες,αρα αποτελει ενα καλο Στανταρακι Αχαστο!!Εγω ουτε την δοκιμασα αλλα και ουτε Μαρεσει εμφανισιακα και αν καποιος με ρωτουσε αν ειναι καλη εμφανισιακα θα του ελεγα..ΜΠΑΑΑ Ψαξε αλλου!!μα οποιος εγραφε προσωπικο top5 θα εβαζε!![]()
άλλη ειναι καινούρια ειναι αυτη στις βίλλες.....απο εκει ρε φιλε χάθηκαν σχεδόν όλες....εκτος της σοφίας που ηταν για λιγο στις βίλλες....και την μπέρδεψα με την αλλη σοφία την ρουμάνα που ηρθε τωρα.....Ρε μάγκες ξέρει κανένας που βρίσκεται ή ιζαμπελα από γκολντεν σταρς.η ιζαμπελα στις βίλες είναι αλη
1.Νατασα Τσαρινα 2.Σοφια Ελληνιδα Μιλφ 3.Βερονικα Ουκρανη 4.Ελενα ΕλληνοΒραζιλιανα 5.Τζαστιν..
Έτσι είναι. Εγώ έχω πάψει να ενδιαφέρομαι, έχω μήνες να κάνω τσάρκα. Και αυτές που θεωρούνται "αξιογάμητες" πλέον είναι είτε κάποιες που τις έχουμε πάρει ήδη 500 φορές, είτε κάποιες που πριν μερικά χρόνια θα τις θεωρούσαμε απλά β΄ διαλογής.
Ενα TOP-5 θελω ρε παιδια ποιο ειναι αυτο κατα την γνωμη σας?? λειπω καιρο απο την φαση κ θελω να φαω κατι καλο!!
Μηπως ρε φιλε ειχε παρει ο Συναγωνιστης που ηταν μεσα κανα προγραμμα με Τζακουζι μεσα και θα εκανε κανα μισαωρο,και μιας και εισαι καλος πελατης οπως λες δεν θα ειχε τοσο Ανεση χρονου για σενα;;Λεω τωρα χωρις να κανω τον Δικηγορο τουςΝα πω δημοσια τον εκνευρισμο μου ως προς την υπηρεσια του Βιλλα Πριβε. Σκαω μυτι λοιπον κατα τις 715 παρασκευη απογευμα και οπως γνωριζουμε ολοι οι παλιοι στο αθλημα οι κοπελες εχουν ωραριο μεχρι τις 8! μου λεει λοιπον η υπηρεσια στις 715 οτι η κοπελα ειναι σε αλλαγη βαρδιας και οτι δεν μπορει να με δει και να περασω αυριο. Βρε ουστ λεω εγω. Ειμαι ενας απο τους καλυτερους σου πελατες και μου ριχνεις ακυρο μες τα μουτρα μου ενω ξερω οτι μπορουσε ανετα να με δεχτει η κοπελα. Τι να πω, ντροπη τους. Ειναι στα υποψιν αυτη η Σοφια αλλα ολη την εβδομαδα δεν δουλευει ε αν δεν δουλευει ουτε την αλλη εβδομαδα δεν προκειται να την δω ποτε ετσι οπως παει. ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ!
Aν πας 2-3 σελιδες πισω,φιλοι απαντανε και στα δυο ερωτηματα σου...Ξερει κανεις η Τσαρινα ποιες μερες δουλευει συνηθως ?? επισης η Θεια Μονικα υπαρχει ακομα??
αμα ξερει κανεις ας μου πει γτ σας επρηξα τον πουτσο![]()
Γαμησετα.... παρακμη!+1
Διαβαζοντας και εγω την κριτικη του, δεν μου εδωσε να ενοηθει οτι γραφει παπατζες οπως υποθηκαν εδω μεσα, τα οποια γραφτηκαν ποιο πολυ για τρολαρισμα να περναει η ωρα, οπως και γινετε εδω μεσα το τελευταιο καιρο, η μπουρδελοκατασταση εχει γινει τρολοκατασταση...
Ειχα την ευτυχια να ζησω την περιοδο που μελη θρύλοι όπως gl, karaman, Deker,Jo 135 και kikas διναν ρεσιταλ σε αυτό το νήμα. Τωρα κατι καινουρια παιδια προσπαθουν να κανουν κατι και αυτοί εξαφανιστηκαν.. Λογικο ειναι βεβαια αλλοι θα παντρευτηκαν αλλοι θα βαρεθηκαν και αλλοι οπως ισως ο kikas :'( :'( μας αφησανΓαμησετα.... παρακμη!
τι επαθε ο κικας;Ειχα την ευτυχια να ζησω την περιοδο που μελη θρύλοι όπως gl, karaman, Deker,Jo 135 και kikas διναν ρεσιταλ σε αυτό το νήμα. Τωρα κατι καινουρια παιδια προσπαθουν να κανουν κατι και αυτοί εξαφανιστηκαν.. Λογικο ειναι βεβαια αλλοι θα παντρευτηκαν αλλοι θα βαρεθηκαν και αλλοι οπως ισως ο kikas :'( :'( μας αφησαν![]()