Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Μετά από χρόνια ξαναέκανα μια βόλτα στα ωραία στενά της Θεσνικης.Δεν ήξερα τη νέα περιοχή του Μύλου και η αλήθεια είναι πως μου άρεσε πολύ που είναι όλα τα μαγαζιά μαζεμένα....Μεσημέρι πήγα,παρα πολλά ήταν κλειστά όμως πρέπει να πω πως ακόμα και για τα δικά μου γούστα πέτυχα αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.Όπως ίσως θυμούνται παλιότεροι συναγωνιστές είμαι φανατικός bbw fan και δεν μπαίνω στο δωμάτιο με αδύνατες εδώ και χρόνια.....Αν συναντούσα και μεγάλες σε ηλικία ακόμα καλύτερα αλλά δεν πειράζει.Βέβαια να πω πως πέρασα και μια παρακμιακή βόλτα από Βαρδάρη αλλά έχει μεταμρφωθεί πια σε China Town...Μόνο ο Ming Li Fu λείπει,ο ιδιοκτήτης στεγνοκαθαριστηρίων στα Λούκυ Λουκ.Έψαχνα την ¨Αντζελα στο πράσινο γωνιακό αλλά δεν την πέτυχα οπότε έκανα τη βόλτα στα νέα στενά .....Αυτό που μου έμεινε ήταν η πολύ καλή συμπεριφορά των περισσότερων από τις υπηρεσίες.Ευγενέστατες και χωρίς πίεση ή κατεβασμένα μούτρα αν δεν περάσεις.Βέβαια το 30άρι πάντα πονούσε και τώρα ακόμα περισσότερο...Αν έπεφτε κι αυτή η τιμή στα 20 νομίζω πως θα ήταν μια καταπληκτική επιλογή!Ήθελα και δεύτερη φορά αλλά 60 ευρω ήταν αδύνατο να διαθέσω.....Στην Αθήνα βέβαια με 60 κάνεις ένα σπέσιαλ στράγγισμα με 3 επισκέψεις σε καλούτσικα μαγαζιά (του 20ρικου....).Τέλος πάντων...Έφυγα πολύ ευχαριστημένος από τη μεσημεριανή μου βόλτα και θα ήθελα να δοκιμάσω 1-2 περιπτώσεις κοριτσιών ακόμα αλλά.......ας όψονται τα 30αρια.....