Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Μετά από χρόνια ξαναέκανα μια βόλτα στα ωραία στενά της Θεσνικης.Δεν ήξερα τη νέα περιοχή του Μύλου και η αλήθεια είναι πως μου άρεσε πολύ που είναι όλα τα μαγαζιά μαζεμένα....Μεσημέρι πήγα,παρα πολλά ήταν κλειστά όμως πρέπει να πω πως ακόμα και για τα δικά μου γούστα πέτυχα αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.Όπως ίσως θυμούνται παλιότεροι συναγωνιστές είμαι φανατικός bbw fan και δεν μπαίνω στο δωμάτιο με αδύνατες εδώ και χρόνια.....Αν συναντούσα και μεγάλες σε ηλικία ακόμα καλύτερα αλλά δεν πειράζει.Βέβαια να πω πως πέρασα και μια παρακμιακή βόλτα από Βαρδάρη αλλά έχει μεταμρφωθεί πια σε China Town...Μόνο ο Ming Li Fu λείπει,ο ιδιοκτήτης στεγνοκαθαριστηρίων στα Λούκυ Λουκ.Έψαχνα την ¨Αντζελα στο πράσινο γωνιακό αλλά δεν την πέτυχα οπότε έκανα τη βόλτα στα νέα στενά .....Αυτό που μου έμεινε ήταν η πολύ καλή συμπεριφορά των περισσότερων από τις υπηρεσίες.Ευγενέστατες και χωρίς πίεση ή κατεβασμένα μούτρα αν δεν περάσεις.Βέβαια το 30άρι πάντα πονούσε και τώρα ακόμα περισσότερο...Αν έπεφτε κι αυτή η τιμή στα 20 νομίζω πως θα ήταν μια καταπληκτική επιλογή!Ήθελα και δεύτερη φορά αλλά 60 ευρω ήταν αδύνατο να διαθέσω.....Στην Αθήνα βέβαια με 60 κάνεις ένα σπέσιαλ στράγγισμα με 3 επισκέψεις σε καλούτσικα μαγαζιά (του 20ρικου....).Τέλος πάντων...Έφυγα πολύ ευχαριστημένος από τη μεσημεριανή μου βόλτα και θα ήθελα να δοκιμάσω 1-2 περιπτώσεις κοριτσιών ακόμα αλλά.......ας όψονται τα 30αρια.....

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
Χωρίς να έχω τη διάθεση να κάνω το δικηγόρο κανενός, είναι τουλάχιστον αστείο άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε μία(!) κριτική και μπαίνουν κυρίως για τσατ να τη λένε σε άλλα που έχουν γράψει εκατοντάδες κριτικές και έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ενημέρωση. Συν το ότι σπαμάρουν ανελέητα το θρεντ με τις ίδιες και τις ίδιες χιλιοειπωμένες θεωρίες περί τιμών.  :headbang:
Είναι που είναι η κατάσταση πεσμένη και κάπως μίζερη στη Θεσσαλονίκη, με αυτές τις μλκς θα απαξιωθεί τελείως το θρεντ.

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
132
Πόντοι
281
ειπα και εγω σκασμενος με εναν φιλο να παμε μια βολτα μετα απο πολυυυυυυ καιρο...τι χαλι ειναι αυτο ρε εσεις....η εγω εχω γινει μπρουκλης στα μουνια?.....τι να πω δεν γραφω τιποτα σχετικο γιατι ειναι απεσιοδοξο και δεν θελω....βιλες παπαλα ολες .....codiva τα ιδια....πηραμε και στην σειρα αυτα στην αν.γεωργιου.....τι να πω....τιποτα αξιολογο..
πικραθηκαμε  :(

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Χωρίς να έχω τη διάθεση να κάνω το δικηγόρο κανενός, είναι τουλάχιστον αστείο άτομα που δεν έχουν γράψει ούτε μία(!) κριτική και μπαίνουν κυρίως για τσατ να τη λένε σε άλλα που έχουν γράψει εκατοντάδες κριτικές και έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην ενημέρωση. Συν το ότι σπαμάρουν ανελέητα το θρεντ με τις ίδιες και τις ίδιες χιλιοειπωμένες θεωρίες περί τιμών.  :headbang:
Είναι που είναι η κατάσταση πεσμένη και κάπως μίζερη στη Θεσσαλονίκη, με αυτές τις μλκς θα απαξιωθεί τελείως το θρεντ.

Δεν το παίρνω προσωπικά,αλλα επειδή δεν έγραψα και ουτε εχω σκοπό να γράψω κριτική(για αυτο και μόνο απάντησα)για δικους μου λόγους.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πώ οτι η τάδε για τα γούστα μου είναι καλή ή με την τάδε πέρασα-περνάω εγώ καλά.
Πολλές φορές και αυτό που βιώνει ο καθένας μας δεν ειναι το ίδιο.
Για παράδειγμα με την κανινούρια Αλίκη (παλιά καραβάνα που πηγε Ορεστιάδα και ηρθε με σκουρο μαλλί αντι ξανθό που είχε)
εγω περνάω πάντα καλά....μου αρέσει σαν γυναίκα.Μπορεί να της αρέσω και εγω σαν αντρας και να περναμε καλά.
Γιατι καλώς η κακως μπορεί να ειναι επαγγελματικη η σχεση πουτάνας-μπουρδελιάρη.Αλλα οσο να'ναι πάντα υπάρχουν αδυναμίες.Υπάρχουν και κάποιες οι οποιες το κάνουν ξεκάθαρα για το χρήμα και δεν αφηνουν συναισθηματισμους να τις επηρεάσουν αλλάαυτες συνήθως μένουν μόνες...χωρις δουλειά....

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Παιδια φτανει με τις αναλυσεις γιατι μας εχετε πρηξει τα αρχιδια πια με τις αναλυσεις περι τιμων και συγκρισεων με την Αθηνα

Θες να γαμας με 10ε?....πανε στην Αθηνα και γαμα...

Γιατι οι Βιλλες εχουν 40ε?...γιατι ετσι γουσταρουν,δε σας υποχρεωνει κανεις να πατε με το ζορι
Γιατι ο αλλος δινει 70ε για προγραμμα?...γιατι ετσι γουσταρει τα εχει και τα δινει

Κουμαντο κανει ο καθενας στην τσεπη του και στην επιχειρηση του και την δουλευει οπως θελει

Φτανει ομως το μπλα μπλα...

Αθηνα ειμαι !!  :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :orchestra: :orchestra: :helpplea: :helpplea: :grin: :grin: :grin:

και βεβαιως Αλ ειναι δικαιομά του να κανει τα λεφτα οτι θελει...απλα συγκρινουμε τις τιμες εδω με Αθηνα κ' εδω που εχει μεγαλυτερη κρίση ειναι πιο ακριβές!!! τεσπα...

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
διαφωνώ. οτι θελει ας λεει ο καθενας. και αναλύσεις για τις τιμές...και αναλύσεις για την παροχή υπηρεσίας ...και αναλύσεις για το value for money σε σχέση με τις τιμές και τις υπηρεσίες. Δεν καταλαβα. τι να γράφει δλδ κανείς στο θεμα...μπουρδελοκατασταση θεσσαλονικης...για το ποσο καλή χημεια είχε με την πουτάνα?

και συ δικιο εχεις... :grin: :grin:

ρε παιδια παντε οπου θελετε... δεν σας ειπαμε που να πατε αλλα στις περισοτερες που δουλευεουν δεν τις αξιζουν 30€ για 10 λεπτα... ενω στην Αθηνα με 10-20€ και γυμνο τσιμπουκι και χυσιμο απανω της...! τεσπα...

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
και συ δικιο εχεις... :grin: :grin:

ρε παιδια παντε οπου θελετε... δεν σας ειπαμε που να πατε αλλα στις περισοτερες που δουλευεουν δεν τις αξιζουν 30€ για 10 λεπτα... ενω στην Αθηνα με 10-20€ και γυμνο τσιμπουκι και χυσιμο απανω της...! τεσπα...
ετσι..... :rockon: :rockon:

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
Δεν το παίρνω προσωπικά,αλλα επειδή δεν έγραψα και ουτε εχω σκοπό να γράψω κριτική(για αυτο και μόνο απάντησα)για δικους μου λόγους.
Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πώ οτι η τάδε για τα γούστα μου είναι καλή ή με την τάδε πέρασα-περνάω εγώ καλά.
Πολλές φορές και αυτό που βιώνει ο καθένας μας δεν ειναι το ίδιο.
Για παράδειγμα με την κανινούρια Αλίκη (παλιά καραβάνα που πηγε Ορεστιάδα και ηρθε με σκουρο μαλλί αντι ξανθό που είχε)
εγω περνάω πάντα καλά....μου αρέσει σαν γυναίκα.Μπορεί να της αρέσω και εγω σαν αντρας και να περναμε καλά.
Γιατι καλώς η κακως μπορεί να ειναι επαγγελματικη η σχεση πουτάνας-μπουρδελιάρη.Αλλα οσο να'ναι πάντα υπάρχουν αδυναμίες.Υπάρχουν και κάποιες οι οποιες το κάνουν ξεκάθαρα για το χρήμα και δεν αφηνουν συναισθηματισμους να τις επηρεάσουν αλλάαυτες συνήθως μένουν μόνες...χωρις δουλειά....

Δεν αναφερόμουν σε σένα φίλε kassler. Δε διαφωνώ με όσα λες, και σέβομαι το να μη θέλει κάποιος να γράφει κριτικές, άλλωστε και εγώ γράφω μόνο όταν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω.
Απλά έγραψα το παραπάνω ποστ γιατί δε μου αρέσει να βλέπω γενικά στο θρεντ κακοπροαίρετο και αγενή μηδενισμό στα γραφόμενα άλλων. Γράφει κάποιος μία πληροφορία ή μία προσωπική άποψη στο κάτω κάτω της γραφής. Θες να την αξιοποιήσεις; Καλώς. Δε θέλεις ή σου φαίνεται ανούσια; Απλά αγνόησέ την. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί καλύτερα να λείπουν, ούτε θα σκεφτόμαστε όλοι όπως σκέφτονται κάποιοι.
Και αυτή η υπερανάλυση με το θέμα των τιμών μας έχει γυρίσει τα τέτοια ανάποδα. Φτάνει πια τόση μιζέρια.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
Δεν αναφερόμουν σε σένα φίλε kassler. Δε διαφωνώ με όσα λες, και σέβομαι το να μη θέλει κάποιος να γράφει κριτικές, άλλωστε και εγώ γράφω μόνο όταν έχω κάτι ιδιαίτερο να πω.
Απλά έγραψα το παραπάνω ποστ γιατί δε μου αρέσει να βλέπω γενικά στο θρεντ κακοπροαίρετο και αγενή μηδενισμό στα γραφόμενα άλλων. Γράφει κάποιος μία πληροφορία ή μία προσωπική άποψη στο κάτω κάτω της γραφής. Θες να την αξιοποιήσεις; Καλώς. Δε θέλεις ή σου φαίνεται ανούσια; Απλά αγνόησέ την. Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί καλύτερα να λείπουν, ούτε θα σκεφτόμαστε όλοι όπως σκέφτονται κάποιοι.
Και αυτή η υπερανάλυση με το θέμα των τιμών μας έχει γυρίσει τα τέτοια ανάποδα. Φτάνει πια τόση μιζέρια.

το ξέρω αδερφέ άλλωστε μαζί αλλάξαμε αρκετες φορές απόψεις....

Οι τιμές για μένα δεν ειναι το πρόβλημα..Αλλωστε οπως λέω καθημερινά η χώρα μας εχει χρεοκοπήσει.
Τα 30-40 δεν θεωρώ οτι θα ηταν πολλά αν ο έλληνας εβγαζε ενα μεροκάματο 30-40 ευρω καθημερινά είναι πολλά για τον έλληνα που εχει χάσει τη δουλειά του,το μεροκάματο του εχει γινει 20-25 ευρω.

Προσωπικά οπως εχω πεί στην Αθηνα πηγα σε μπουρδέλο στη φυλλης και δεν μπορουσα να γαμήσω ...και ηταν σχετικα σε αποδεκτή κατασταση.....

θα αναλυσω συντομα μετα απο σχεδιασμενο περασμα σε Νικολ και αυτες που ανεφερα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
ενα γεια στο ιστορικο θρεντ που παρακολουθω παντα αλλα και στα ιστορικα του μελη με εκτιμηση και αγαπη ειδικα gameover karaman και πατσινο.....χαθηκαμε παικτες.....

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
ενα γεια στο ιστορικο θρεντ που παρακολουθω παντα αλλα και στα ιστορικα του μελη με εκτιμηση και αγαπη ειδικα gameover karaman και πατσινο.....χαθηκαμε παικτες.....
  :rockon:  :rockon:  :rockon:
Καλώς ήρθες  :)

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Τωρα με τους μεταναστες θα αναγκαστουμε να βρουμε και Συρια γκομενα, τερμα πουτανες,ελλεεινιδες ολα!! χαχαχαχαχαχαχα!!!!!  :2funny:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Χάθηκες, καλώς ήρθες και πάλι.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
423
Πόντοι
581
:kneel:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
καλοσ ηρθεσ gl.θα χαρω πολυ βρε αν ηρθεσ για να μεινεισ.καλημερεσ.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
προσεχε λιγο τις εκφρασεις σου γιατι εισαι πολυ απολυτος...
Ο τελευταιος που εγραψε θετικα για την Αλινα ειμαι εγω αρα τη φραση 'μη τρως παπα απο μερικους' να τη λες για αλλους,οχι για μενα...πρωτη φορα τη γνωρισα,δεν εχω κανενα συμφερον,μου φερθηκε αψογα κι αυτο μεταφερω εδω μεσα...σου αρεσει πας δε σου αρεσει δεν πας

σου αρεσει η Νατασα με 40ε στις Βιλλες πας...δε σου αρεσει ή διαφωνεις δεν πας
οι λοιποι χαρακτηρισμοι δεν χρειαζονται
Κοιτα,αν ο ραπτορας διαβασε την κριτικη σου και πηγε μετα στην αλινα και εγραψε μετα οτι εγραψε εφαγε παπα απο σενα για την συγκεκριμενη κοπελα...της μαλακιες που γραφεις οτι δεν εχεις συμφεροντα απο αυτην εσυ τα λες.. εγω ποτε δεν ειπα κατι τετοιο για σενα...Τωρα η νατασα που κολλαει με την κριτικη σου για την αλινα και το τι εγραψε ο ραπτορας μονο εσυ ξερεις.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
και δεν γινονται ολα για τα λεφτα...να εισαι σιγουρος
εσυ και πολλοι αλλοι σκεφτεστε τοσο στενομυαλα και γι'αυτο δε σας αρεσει ποτε καμια και μετα σας φταιει το 10αρικο το εξτρα
Το οτι δεν σ'αρεσει η γνωμη του αλλου δεν σε δινει το δικαιωμα να το χαρακτιριζεις στενομυαλο αν το ξανακανεις θα σε βρισω ασχημα να ξερεις.Τωρα το συμπερασμα αυτο οτι δεν μ'αρεσει καμια και οτι φταιει το δεκαρικο απο που το εβγαλες..αν καταλαβες για τι αμφιβαλω το θεμα μας οσοι συζηταμε για τις τιμες ειναι οτι τα 40 ειναι πολλα για δεκα λεπτα,την ωρα που πολλοι απο εμας ειναι ανεργοι η δυσκολευονται να τα βγαλουν περα..νταξει καταλαβαινω οτι μερικοι ειναι ανετοι εδω μεσα οικονομικα και τα 40 δεν τους λενε κατι..αλλα απο τι μερια τους θελω να καταλαβουν και τους υπολοιπους,εκτος και αν ζειτε στο μονακο οπου τα πραγματα ειναι διαφορετικα γιατι εμεις που ζουμε ελλαδα εχουμε οικονομικα προβληματα..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ενταξει ρε δε νομιζω ο Αλ να πουλαει παπα ετσι κ αλλιως την ειχα δοκιμασμενη απλα ειπα μηπως τυχον αλλαξε αλλα παπαρια προφανος με τον Αλ ταιργιαξανε
Να βρε μιλαμε για την συγκεκριμενη κριτικη και το τι εγραψες μετα εσυ εδω.. δεν ειπα οτι ο αλλος γενικα πουλαει παπα.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
καποιες κοπελες εχουν σταθερο στυλ και παροχες γι αυτο και εχουν σταθερη πελατεια καποιες αλλες ποτε ετσι ποτε γιουβετσι και μιλαμε ακομη και με τον ιδιο πελατη και πολλες φορες η πολυ οικειότητα τα χαλαει εντελως
Ναι ομως η συγκεκριμενη κοπελα (αλινα) σχεδον σε ολους δεν ηταν καλη,νταξει μπορει στην τελευταια κριτικη να εγινε ξαφνικα σουπερ!! :o δεν λεω γινονται κι αυτα..απλα εγω απαντησα στο ραπτορα που την επομενη μερα πηγε στην σουπερ αλινα και ακομα κλαιει τα λεφτα του και με προγραμμα απο τι εγραψε... δεν χρειαζεται να γενικευουμε στις κοπελες..μιλαμε για μια συγκεκριμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom