Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
No money no honey!Συμφωνώ!
Μακαρι να το καταλαβεναν αυτο μερικοι...αλλα μπααα δεν βλεπω φως,αντιθετος με φουμαρα για αγαπες θα τους στραγγιξουν καλα.Τεσπα ειναι φιλοι μερικοι και δεν θελω να πω περισσοτερα γιατι παρεξηγιουνται κι ολας. :S

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
673
Πόντοι
511
Έτσι . . . είχα να πάω χρόνια γιατί στα μέσα με τέλος Λα φαμ είχε γίνει σερσέ λα φαμ . . . Στις βίλες άλλαξε η κορασίς . . . μάλλον έγινε upgrade στο μεροκάματο . . .

Μπάι δε γουέι . . . Γιατί οι βίλες είναι ακόμα στο 40άρι ? ? ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εμενα παλι μου εχει συμβει το αντιθετο.Τη Λαρα την εχω παρει τρεις φορες στο λαφαμ και ηταν φοβερη ενω οταν πηγα βιλλες ηταν σκετο κομοδινο.

alladalla

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2014
Κριτικές
11
Like
673
Πόντοι
511
Βικινγκ που εισαι ρε?θα γινει καμια συναντηση?

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Εμενα παλι μου εχει συμβει το αντιθετο.Τη Λαρα την εχω παρει τρεις φορες στο λαφαμ και ηταν φοβερη ενω οταν πηγα βιλλες ηταν σκετο κομοδινο.
Αλανταλα η λαρα ειτε στο λαφαμ ειτα στις βιλλες κομοδινο ειναι...απλα στο δευτερο το κανει με στυλ για αυτο και χρεωνει παραπανω  :P

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Η αλινα παντα μετρια ηταν, λες να αλλαξε ξαφνικα....μην τρως παπα απο μερικους..  :uglystupid: παντως το δωρακι που λενε δεν το αποκλειω,ξερεις το κανουν για να πηγαινεις με μεγαλυτερα προγραμματα ενω στα απλα ειναι συνηθως ξεπετες.Για τα λεφτα γινονται ολα μαν..
προσεχε λιγο τις εκφρασεις σου γιατι εισαι πολυ απολυτος...
Ο τελευταιος που εγραψε θετικα για την Αλινα ειμαι εγω αρα τη φραση 'μη τρως παπα απο μερικους' να τη λες για αλλους,οχι για μενα...πρωτη φορα τη γνωρισα,δεν εχω κανενα συμφερον,μου φερθηκε αψογα κι αυτο μεταφερω εδω μεσα...σου αρεσει πας δε σου αρεσει δεν πας

σου αρεσει η Νατασα με 40ε στις Βιλλες πας...δε σου αρεσει ή διαφωνεις δεν πας
οι λοιποι χαρακτηρισμοι δεν χρειαζονται

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
πλακα δεν κανουμε. απλα ελπιζω να πηρανε το μυνημα οι κλαψωμουνηδες και να παψουν να ασχολουνται με την τσεπη των αλλων!!
ε απο το να μη γαμανε αυτοι το βρηκαν χομπι να ασχολουνται με τις τσεπες των αλλων και να μας γεμιζουν 10 σελιδες με ανουσιες θεωριες

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.969
Πόντοι
3.936
Η αλινα παντα μετρια ηταν, λες να αλλαξε ξαφνικα....μην τρως παπα απο μερικους..  :uglystupid: παντως το δωρακι που λενε δεν το αποκλειω,ξερεις το κανουν για να πηγαινεις με μεγαλυτερα προγραμματα ενω στα απλα ειναι συνηθως ξεπετες.Για τα λεφτα γινονται ολα μαν..
Ενταξει ρε δε νομιζω ο Αλ να πουλαει παπα ετσι κ αλλιως την ειχα δοκιμασμενη απλα ειπα μηπως τυχον αλλαξε αλλα παπαρια προφανος με τον Αλ ταιργιαξανε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Για τα λεφτα γινονται ολα μαν..
και δεν γινονται ολα για τα λεφτα...να εισαι σιγουρος
εσυ και πολλοι αλλοι σκεφτεστε τοσο στενομυαλα και γι'αυτο δε σας αρεσει ποτε καμια και μετα σας φταιει το 10αρικο το εξτρα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Ο τελευταιος που εγραψε θετικα για την Αλινα ειμαι εγω αρα τη φραση 'μη τρως παπα απο μερικους' να τη λες για αλλους,οχι για μενα...πρωτη φορα τη γνωρισα,δεν εχω κανενα συμφερον,μου φερθηκε αψογα κι αυτο μεταφερω εδω μεσα...σου αρεσει πας δε σου αρεσει δεν πας

καποιες κοπελες εχουν σταθερο στυλ και παροχες γι αυτο και εχουν σταθερη πελατεια καποιες αλλες ποτε ετσι ποτε γιουβετσι και μιλαμε ακομη και με τον ιδιο πελατη και πολλες φορες η πολυ οικειότητα τα χαλαει εντελως

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Ενταξει ρε δε νομιζω ο Αλ να πουλαει παπα ετσι κ αλλιως την ειχα δοκιμασμενη απλα ειπα μηπως τυχον αλλαξε αλλα παπαρια προφανος με τον Αλ ταιργιαξανε
το ειπα ξεκαθαρα...2 χρονια την απεφευγα λογω αμφιλεγομενων κριτικων αν και ειναι συμπαθητικο γκομενακι και μου'κανε παντα και πολλα ναζια στο σαλονι...
με την ιδια λογικη να πω κι εγω οτι ετρωγα παπα απο τους υπολοιπους?...αυτα ειναι μαλακιες

καποιες κοπελες εχουν σταθερο στυλ και παροχες γι αυτο και εχουν σταθερη πελατεια καποιες αλλες ποτε ετσι ποτε γιουβετσι και μιλαμε ακομη και με τον ιδιο πελατη και πολλες φορες η πολυ οικειότητα τα χαλαει εντελως
συμφωνω απολυτα σ'αυτο...το ανεφερα προσφατα μετα απο συνευρεση μου με πολυ μεγαλη φιρμα των προηγουμενων ετων

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Ηρεμείστε μάγκες. Και οι μεν και οι δε χαμένοι χαμένοι είμαστε. Οι μεν γιατί με τα απλά προγράμματα θα χάσουμε πιθανώς καμιά έξτρα περιποίηση και δωράκι καμιά φορά και οι υπόλοιποι γιατί όσα περισσότερα δίνουμε τόσο περισσότερο μπλεκόμαστε στον ιστό τους, τις κάνουμε θεές και τις τα δίνουμα ΟΛΑ! Μόνο αυτές κερδίζουν. :2funny:

topscorer

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2014
Κριτικές
30
Like
5.245
Πόντοι
5.646

Άψογος!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ηρεμείστε μάγκες. Και οι μεν και οι δε χαμένοι χαμένοι είμαστε. Οι μεν γιατί με τα απλά προγράμματα θα χάσουμε πιθανώς καμιά έξτρα περιποίηση και δωράκι καμιά φορά και οι υπόλοιποι γιατί όσα περισσότερα δίνουμε τόσο περισσότερο μπλεκόμαστε στον ιστό τους, τις κάνουμε θεές και τις τα δίνουμα ΟΛΑ! Μόνο αυτές κερδίζουν. :2funny:
Καταρχάς καλησπέρα και απο εμένα,έχεις μεγάλο δίκιο φιλε Menathor σε αυτά που είπες :thumbsup: :thumbsup: ολα εινα θέμα business και budget ειδικά στις δύσκολες οικονομικά εποχές που ζούμε,''ότι δίνεις παίρνεις'' ΔΥΣΤΗΧΩΣ και τελείωσαν οι καλές και ρομαντικες εποχές του παλιού Βαρδάρη και των studios,υπάρχουν βέβαια 2-3 καλές επαγγελματίες ακόμα αλλα ως πότε και αυτές πια????κάθε μέρα φασολάδα δέν γίνεται....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
:hi: :kissass:Να πώ την άποψη μου και εγω για την Αλίνα ...Η Αλίνα την πρώτη φορά που πηγα μαζί της ήταν άψογη,έκανε πολλά και πέρασα σούπερ....η Φάση έχει καμία τριετία σίγουρα.την επόμενη φορά που πήγα μαζι της είχε πιο πεσμένη απόδοση και έπειτα δεν ξαναπήγα πολύ απλά.
Τωρα για τις Βίλλες για μένα έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες,αλλά μουνιά που μπορείς να γα@@εις αλλού με λιγότερα χρήματα εκει τα πληρώνεις πιο ακριβά.
τη δεδομένη στιγμή πάντως απο το σαιτ το άλλο βλέπω οτι υστερεί σε δυναμικό....Πέραν της Victoria την οποία πήρα κανα 2-3 φορές και οι 2 ηταν στις αρχές πριν κάνει το τατουαζ στο μπούτι της για να κρύψει εκείνη την μικρη ατέλεια που είχε.Πέρασα καλά μετα την τρίτη φορά είχε αλλάξει κάπως έπειτα δεν ξαναπήγα ...Την είδα και πιο αδυνατισμένη για τα δικά μου γουστα ,γιατι μου άρεζε οπως ηταν στην αρχή πιο μπαμπάτσικη.
Και μετα ο άλλος δυναμίτης για μένα ηταν η ΆΝΝΑ,η γυναίκα ειχε κωλάρα,κώλο που ανασταίνει και νεκρούς :kneel: :fuck2:τωρα για κάτι φρατζέσκες,αφροδίτες ,λάρες κτλ ... :jerking: :jerking: :jerking: :rolleyes: προσωπικά δεν θα ξαναπάρω....

Θέλω να δω τις καινούριες Νικολ,Εμμανουέλα και την αλλήν τη Σελένα....και θα γράψω την άποψη μου :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom