Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ετσι φουρναρη...σκιστους ολους!!πλακα δεν κανουμε. απλα ελπιζω να πηρανε το μυνημα οι κλαψωμουνηδες και να παψουν να ασχολουνται με την τσεπη των αλλων!!

Ετσι φουρναρη...σκιστους ολους!!πλακα δεν κανουμε. απλα ελπιζω να πηρανε το μυνημα οι κλαψωμουνηδες και να παψουν να ασχολουνται με την τσεπη των αλλων!!
Μακαρι να το καταλαβεναν αυτο μερικοι...αλλα μπααα δεν βλεπω φως,αντιθετος με φουμαρα για αγαπες θα τους στραγγιξουν καλα.Τεσπα ειναι φιλοι μερικοι και δεν θελω να πω περισσοτερα γιατι παρεξηγιουνται κι ολας. :SNo money no honey!Συμφωνώ!
Εμενα παλι μου εχει συμβει το αντιθετο.Τη Λαρα την εχω παρει τρεις φορες στο λαφαμ και ηταν φοβερη ενω οταν πηγα βιλλες ηταν σκετο κομοδινο.Έτσι . . . είχα να πάω χρόνια γιατί στα μέσα με τέλος Λα φαμ είχε γίνει σερσέ λα φαμ . . . Στις βίλες άλλαξε η κορασίς . . . μάλλον έγινε upgrade στο μεροκάματο . . .
Μπάι δε γουέι . . . Γιατί οι βίλες είναι ακόμα στο 40άρι ? ? ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλανταλα η λαρα ειτε στο λαφαμ ειτα στις βιλλες κομοδινο ειναι...απλα στο δευτερο το κανει με στυλ για αυτο και χρεωνει παραπανωΕμενα παλι μου εχει συμβει το αντιθετο.Τη Λαρα την εχω παρει τρεις φορες στο λαφαμ και ηταν φοβερη ενω οταν πηγα βιλλες ηταν σκετο κομοδινο.
Ε κανονιστε ρε φιλε καμια να μαζευτουμε να πατε..Βικινγκ που εισαι ρε?θα γινει καμια συναντηση?
εννοειται αυτο ρε...αν δεν τα σκασεις δωρακι μηδεν...No money no honey!Συμφωνώ!
προσεχε λιγο τις εκφρασεις σου γιατι εισαι πολυ απολυτος...Η αλινα παντα μετρια ηταν, λες να αλλαξε ξαφνικα....μην τρως παπα απο μερικους..παντως το δωρακι που λενε δεν το αποκλειω,ξερεις το κανουν για να πηγαινεις με μεγαλυτερα προγραμματα ενω στα απλα ειναι συνηθως ξεπετες.Για τα λεφτα γινονται ολα μαν..
ε απο το να μη γαμανε αυτοι το βρηκαν χομπι να ασχολουνται με τις τσεπες των αλλων και να μας γεμιζουν 10 σελιδες με ανουσιες θεωριεςπλακα δεν κανουμε. απλα ελπιζω να πηρανε το μυνημα οι κλαψωμουνηδες και να παψουν να ασχολουνται με την τσεπη των αλλων!!
Ενταξει ρε δε νομιζω ο Αλ να πουλαει παπα ετσι κ αλλιως την ειχα δοκιμασμενη απλα ειπα μηπως τυχον αλλαξε αλλα παπαρια προφανος με τον Αλ ταιργιαξανεΗ αλινα παντα μετρια ηταν, λες να αλλαξε ξαφνικα....μην τρως παπα απο μερικους..παντως το δωρακι που λενε δεν το αποκλειω,ξερεις το κανουν για να πηγαινεις με μεγαλυτερα προγραμματα ενω στα απλα ειναι συνηθως ξεπετες.Για τα λεφτα γινονται ολα μαν..
και δεν γινονται ολα για τα λεφτα...να εισαι σιγουροςΓια τα λεφτα γινονται ολα μαν..
Πως δε πηρα πηρα τ αρχιδια μου οπως κ αυτη θα παρει απο μενα σιγα μη ξανα παωRap έδωσες 50 κ δεν πήρες δώρο?Είσαι άτυχος!
καποιες κοπελες εχουν σταθερο στυλ και παροχες γι αυτο και εχουν σταθερη πελατεια καποιες αλλες ποτε ετσι ποτε γιουβετσι και μιλαμε ακομη και με τον ιδιο πελατη και πολλες φορες η πολυ οικειότητα τα χαλαει εντελωςπροσεχε λιγο τις εκφρασεις σου γιατι εισαι πολυ απολυτος...
Ο τελευταιος που εγραψε θετικα για την Αλινα ειμαι εγω αρα τη φραση 'μη τρως παπα απο μερικους' να τη λες για αλλους,οχι για μενα...πρωτη φορα τη γνωρισα,δεν εχω κανενα συμφερον,μου φερθηκε αψογα κι αυτο μεταφερω εδω μεσα...σου αρεσει πας δε σου αρεσει δεν πας
σου αρεσει η Νατασα με 40ε στις Βιλλες πας...δε σου αρεσει ή διαφωνεις δεν πας
οι λοιποι χαρακτηρισμοι δεν χρειαζονται
το ειπα ξεκαθαρα...2 χρονια την απεφευγα λογω αμφιλεγομενων κριτικων αν και ειναι συμπαθητικο γκομενακι και μου'κανε παντα και πολλα ναζια στο σαλονι...Ενταξει ρε δε νομιζω ο Αλ να πουλαει παπα ετσι κ αλλιως την ειχα δοκιμασμενη απλα ειπα μηπως τυχον αλλαξε αλλα παπαρια προφανος με τον Αλ ταιργιαξανε
συμφωνω απολυτα σ'αυτο...το ανεφερα προσφατα μετα απο συνευρεση μου με πολυ μεγαλη φιρμα των προηγουμενων ετωνκαποιες κοπελες εχουν σταθερο στυλ και παροχες γι αυτο και εχουν σταθερη πελατεια καποιες αλλες ποτε ετσι ποτε γιουβετσι και μιλαμε ακομη και με τον ιδιο πελατη και πολλες φορες η πολυ οικειότητα τα χαλαει εντελως
Πως δε πηρα πηρα τ αρχιδια μου οπως κ αυτη θα παρει απο μενα σιγα μη ξανα παω
Άψογος!προσεχε λιγο τις εκφρασεις σου γιατι εισαι πολυ απολυτος...
Ο τελευταιος που εγραψε θετικα για την Αλινα ειμαι εγω αρα τη φραση 'μη τρως παπα απο μερικους' να τη λες για αλλους,οχι για μενα...πρωτη φορα τη γνωρισα,δεν εχω κανενα συμφερον,μου φερθηκε αψογα κι αυτο μεταφερω εδω μεσα...σου αρεσει πας δε σου αρεσει δεν πας
σου αρεσει η Νατασα με 40ε στις Βιλλες πας...δε σου αρεσει ή διαφωνεις δεν πας
οι λοιποι χαρακτηρισμοι δεν χρειαζονται
Καταρχάς καλησπέρα και απο εμένα,έχεις μεγάλο δίκιο φιλε Menathor σε αυτά που είπεςΗρεμείστε μάγκες. Και οι μεν και οι δε χαμένοι χαμένοι είμαστε. Οι μεν γιατί με τα απλά προγράμματα θα χάσουμε πιθανώς καμιά έξτρα περιποίηση και δωράκι καμιά φορά και οι υπόλοιποι γιατί όσα περισσότερα δίνουμε τόσο περισσότερο μπλεκόμαστε στον ιστό τους, τις κάνουμε θεές και τις τα δίνουμα ΟΛΑ! Μόνο αυτές κερδίζουν.![]()
Εμ τα θελε ο κωλος μου αφου ηξερα καλα να παθω θα μπορουσα να το αξιοποιησω σε κλασης ανωτερη και εγγυημενη το 50αρικο