Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πλάκα τον κάνω! :grin:
Αφού είναι... :smitten: :smitten:
ναι αλλα αυτο που σου ειπα ισχυει..καλα θα περασεις αλλα κατι το οποιο θα φυγεις και θα λες ουαου δεν υπαρχει...ακομα και στα 150 με προγραμμα.αιντε μια βικτωρια και αυτην με επιφυλαξεις!!

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αποψη και μονο αποψη κυριοι μην πεσετε να με φατε αμεσως.....Για βιλλες θα μιλησω....Εχω παει με σχεδον ολες...η μονη που παω ξανα και ξανα ειναι η Βικτωρια.....ειτε με 40 ειτε με 100... γουσταρει το ιδιο...εγω αυτο εχω καταλαβει και αυτο λεω...ακομα ομως και με 40 να πας αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω....και ειμαι σιγουρος οτι σε ολους της ιδιες πιπες λεει οτι μου ελειψες και εισαι κακος και σε γουσταρω και ξερω εγω...απλα νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι τα ιδια θελουμε να ακουμε για αυτο και παμε...καλη και η γαληνη αλλα με τις μερες τις..καλη και η αννα αλλα επισης...γενικα ολες ειναι λιγο πολυ στην ιδια μοιρα...εκτος απο την προαναφερθησα....για μενα παντα ετσι...Καλη Χρονια Κυριοι...Υγεια πανω απο ολα..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αποψη και μονο αποψη κυριοι μην πεσετε να με φατε αμεσως.....Για βιλλες θα μιλησω....Εχω παει με σχεδον ολες...η μονη που παω ξανα και ξανα ειναι η Βικτωρια.....ειτε με 40 ειτε με 100... γουσταρει το ιδιο...εγω αυτο εχω καταλαβει και αυτο λεω...ακομα ομως και με 40 να πας αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω....και ειμαι σιγουρος οτι σε ολους της ιδιες πιπες λεει οτι μου ελειψες και εισαι κακος και σε γουσταρω και ξερω εγω...απλα νομιζω οτι λιγο πολυ ολοι τα ιδια θελουμε να ακουμε για αυτο και παμε...καλη και η γαληνη αλλα με τις μερες τις..καλη και η αννα αλλα επισης...γενικα ολες ειναι λιγο πολυ στην ιδια μοιρα...εκτος απο την προαναφερθησα....για μενα παντα ετσι...Καλη Χρονια Κυριοι...Υγεια πανω απο ολα..
Αγαπουλης κι εσυ φιλε...προλαβε πηρε κανα διαμερισμα στην μολδαβια η κοπελια απο τις χορηγιες σου  :grin:

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπουλης κι εσυ φιλε...προλαβε πηρε κανα διαμερισμα στην μολδαβια η κοπελια απο τις χορηγιες σου  :grin:

Καλα αν περιμενε να παρει διαμερισμα απο εμενα θα εκανε πολλα χρονια...με 5-6 φορες δεν παιρνεις σπιτι...Αγαπουλης δεν ειμαι αλλα ουτε μιζερος να γκρινιαζω για ολα...εκτιμω τα καλα πραγματα...Καλη χρονια φιλε..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Καλα αν περιμενε να παρει διαμερισμα απο εμενα θα εκανε πολλα χρονια...με 5-6 φορες δεν παιρνεις σπιτι...Αγαπουλης δεν ειμαι αλλα ουτε μιζερος να γκρινιαζω για ολα...εκτιμω τα καλα πραγματα...Καλη χρονια φιλε..
Καλα νταξει δεν περιμενα να το παραδεχτεις..αυτα μονο ο φουρναρεις τα κανει που το φυσαει το χρημα  :P καλη χρονια να εχεις τυπε  :grin:

stefanos_edw

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλα νταξει δεν περιμενα να το παραδεχτεις..αυτα μονο ο φουρναρεις τα κανει που το φυσαει το χρημα  :P καλη χρονια να εχεις τυπε  :grin:

Πρωτον Φουρναρης ειναι με η...και δευτερον δεν εχω και θεμα να το παραδεκτω....αν πηρε σπιτι με τα λεφτα μου και των αλλων συναθλητων μαγκια της...Στα λογια μου ερχεσαι...Το κανει καλα αυτο που κανει..Τεσπα...Υγεια φιλε...Καλο απογευμα..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Πρωτον Φουρναρης ειναι με η...και δευτερον δεν εχω και θεμα να το παραδεκτω....αν πηρε σπιτι με τα λεφτα μου και των αλλων συναθλητων μαγκια της...Στα λογια μου ερχεσαι...Το κανει καλα αυτο που κανει..Τεσπα...Υγεια φιλε...Καλο απογευμα..
Χαχα κι αλλος μορφωμενος μας προεκυψε  :grin: δεν τελειωσαμε το σχολειο εμεις φιλε,δουλευουμε απο πιτσιρικια για να τα βγαλουμε περα...Φυσικα και ειναι μαγκια της...αλλιως δεν θα βγαινανε καποιοι να το γραψουν εδω οπως εσυ καλη ωρα.Υγεια πανω απ ολα φιλε!  :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
εννοειται και τα κανω και μαγκια μου..αλλαξε δουλεια η πηδα καμια του 10αρικου!!σιγα να μην απολογηθω για τις πουτανες που πηδαω κι ολας...οσο για την βικτωρια αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω και αν εσυ ονομαζεις αγαπουληδες αυτους που εχουνε λεφτα και πανε μαζι της τοτε δεχομαι τον ορο...κατι που δεν θα δεις εσυ ποτε!!αυτα και δεν τρολαρω αλλο το θρεντ...ειναι για ενημερωση!!βικτωρια λοιποοον δαγκωτο!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
εννοειται και τα κανω και μαγκια μου..αλλαξε δουλεια η πηδα καμια του 10αρικου!!σιγα να μην απολογηθω για τις πουτανες που πηδαω κι ολας...οσο για την βικτωρια αξιζει μεχρι το τελευταιο ευρω και αν εσυ ονομαζεις αγαπουληδες αυτους που εχουνε λεφτα και πανε μαζι της τοτε δεχομαι τον ορο...κατι που δεν θα δεις εσυ ποτε!!αυτα και δεν τρολαρω αλλο το θρεντ...ειναι για ενημερωση!!βικτωρια λοιποοον δαγκωτο!!
:2funny: Σε πειραζω εσενα ρε μλκ... μην ψαρωνεις!  :birdman:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815

Ετσι ειναι, οι πουτανες ειναι σαν τις τραγουδιαρες, εχουν ενα ρεπερτοριο και το λενε αναλογα τον πελατη, δουλεια τους ειναι...οποιος κατσει και φαει παπα απο πουτανα, αξιος της μοιρας του...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.243
Πόντοι
39.777
και που κολαει αυτο;το να πας ενα γλυκο λογο του επαγγελματος μου σε καποια την οποια πηδαω απο τοτε που ηρθε(μιρελα)επειδη της αρεσουν,μια φορα καθε χρονο τα χριστουγεννα,τι δηλωνει;
δεν παω να τα αγορασω ουτε το κανω για να κερδισω κατι..μερικα πραγματα και ανθρωπους ειναι καλο να τους σεβομαστε..εγω τουλαχιστον δεν παω και γκρινιαζω για να μου κατεβασουν το 30αρι η το 40αρι οπως ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙΙΙΙΙΙ!!ονοματα δεν λεμε..!!

Δεν γκρινιαξα ποτε ρε ΑΓΑΠΟΥΛΗ...
Τους ειπα για τα ματια μου τοσο αξιζει αυτο που πας να μου πλασαρεις αρα τοσα σου δινω,αμα θελεις παρτα,αμα δεν θελεις τα λεμε.
Και το 30αρι-40αρι πρεπει να γινει μια νορμαλ τιμη για την εποχη που ζουμε,μη λες μ@λ@κιες,στη δουλεια σου οπως και στη δικια μου οι τιμες πεσαν,εδω γιατι να μην πεσουν???

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Τους ειπα για τα ματια μου τοσο αξιζει αυτο που πας να μου πλασαρεις αρα τοσα σου δινω,αμα θελεις παρτα,αμα δεν θελεις τα λεμε.
Και το 30αρι-40αρι πρεπει να γινει μια νορμαλ τιμη για την εποχη που ζουμε,μη λες μ@λ@κιες,στη δουλεια σου οπως και στη δικια μου οι τιμες πεσαν,εδω γιατι να μην πεσουν???

καλη χρονιά παιδια κ' απο μενα...
θα συμφωνήσω απολυτα με τον azazel!!
εφόσον μας μειώσανε κατα πολυ τον μισθο μας πρεπει να μειωθουν  κ' σε αυτές! για να έχουνε δουλεια. Αλλιώς θα αρχίσουν να κλείνουνε studios. Άσε που για μερικα μαγαζιά είναι κλειστά εδω κ' καιρό!!! θα ακολουθήσουνε κ' άλλα αν δεν αλάξουνε οι τιμές...
αλιως δεν θα πατάμε αλλο, λόγω έλληψης χρημάτων οχι οτι δεν θέλουμε!

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Καλησπερα και καλη χρονια! Ημουν εχθες στην περιοχη για τα καθιερωμενα μπουζουκια.. και της πρωτες πρωινες ωρες του νεου ετους ειπα να περασω απο κανα δυο σπιτακια μηπως και περασω καπου,τελικα δεν.. αν και μ'αρεσε η πιτσιρικα λαρα, τελικα εφυγα.
Case D'Amore (Τρίδυμα).Δεν μπηκα εκει αλλα επειδης παρκαρα απ εξω ρωτησα ενα συναδελφο και με ειπε οτι στο δευτερο ηταν η εβελινα της αλλες δεν τις ηξερε,παντως το αυτοκινητο της γνωστης τσατσας που δουλευουν μαζι εκει ηταν.
Κοροβάγκου 7 (Bad Girls)Οπως ειπα και στην αρχη η εντυπωσιακη λαρα! που ουτε χρονια πολλα δεν μας ειπε,μαλλον με το ανεβασμα των τιμων καβαλησε κι αλλο το καλαμι!
Νικηφόρου Ουρανού 28.Εδω ειχαν την πιστιρικα και πετιτ ιζαμπελα,ηταν στο δωματιο και εφυγα.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Στο πρωτο που ειναι απο την μερια που ειναι το παρκινγκ με τις νταλικες ηταν η χριστινα πιστρικα,πηγα και στο διπλα αλλα εκει συναντησα την χειροτερη τσατσα που εχουμε στην πολη. ανταλαξαμε κανα δυο βαριες κουβεντες κι εφυγα χωρις να δω πια εχει και δεν μπηκα ουτε στο διπλα.Εχει προβλημα αυτη η γυναικα παιδια,με βλεπει που παω προς τα εκει και περιμενει μπαινω μεσα λεω γεια σας και καλη χρονια..και με πεταει το εξης..ναι με γεια το κουρεμα, αιντε λεω εισαι σοβαρη τι ειναι αυτο που ειπες..τι ειπα λεει σου ευχηθηκα με γεια το κουρεμα..λεω ασε μερα που ειναι να μην το συνεχισω και φευγω και εκει που ανοιγω την πορτα με λεει εχεις προβλημα,νταξει εκει τα ακουσε τα γαλλικα της.Προς του ιδιοκτητες του μαγαζιου εαν δεν ειναι στο ονομα της τιποτα στειλτε την να παει απο εκει που ηρθε γιατι δεν σεβεται τιποτα.Εγω παντως απο δω και περα οπου θα την πετυχαινω θα φευγω χωρις να δω ποια κοπελα ειναι.
Φρίξου 13Α.Η τζουλη το μικρο γυφτορουμανακι!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
δεν τουυυυυυυυυυυυυς ενδιααααααααααφεεεεεεεερειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!και δεν μπορειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις να κανειιιιιιιιιιιιιιιιιις τιιιιιιιιιιιποτα για αυτοοοοοοοοοοοοο!
να στο φωναξω πιο δυνατα;μη βγει κανεις και το παιξει τσε κε βαρα!!μια τρυπα στο νερο θα κανετε...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.243
Πόντοι
39.777
δεν τουυυυυυυυυυυυυς ενδιααααααααααφεεεεεεεερειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!και δεν μπορειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις να κανειιιιιιιιιιιιιιιιιις τιιιιιιιιιιιποτα για αυτοοοοοοοοοοοοο!
να στο φωναξω πιο δυνατα;μη βγει κανεις και το παιξει τσε κε βαρα!!μια τρυπα στο νερο θα κανετε...

Με το να καθεσαι και να δεχεσαι οτι τιμη σου λενε αυτοι απλα τους δινεις δυναμη για να ανεβασουν κι αλλο τις τιμες,κατσε και μην κανεις πολεμο σε καποιους που σε πολεμανε σε καθημερινη βαση!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
Με το να καθεσαι και να δεχεσαι οτι τιμη σου λενε αυτοι απλα τους δινεις δυναμη για να ανεβασουν κι αλλο τις τιμες,κατσε και μην κανεις πολεμο σε καποιους που σε πολεμανε σε καθημερινη βαση!!!
να ναι καλα τα μελομακαρονα ...

wow1234

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Tην Μιλανα την έχει παρει κανεις για να μας πει αν αξιζει;;;
http://www.*****.com/lady/4440

Aπο εμφανιση παντως σκιζει....

DOGBABY

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Κριτικές
13
Like
15
Πόντοι
1.225
Xρονια πολλα συναγωνιστες!

Αποτυχημενη καταθεση σημερα στην Γκαμπριελα στο Πετρου Ερημιτη 1 .Οι κριτικες που διαβαζω δεν αντιπροσωπευουν καμια σχεση με το τι συναντησα εγω. Απο την αρχη φαινοταν το πραγμα οταν εκραξε τους 2 συναγωνιστες που μπηκαν στο στουντιο πριν απο μενα αντι για χρονια πολλα αλλα μου αρεσε εμφανισιακα και μπηκα με το απλο των 30 . Συμετοχη παιρνει το απολυτο μηδεν .Μεσα στο δωματιο  ηταν σκετο κομοδινο με καμια διαθεση για συμμετοχη  . Στα 5 λεπτα μου λεει πρεπει να τελιωσεις και με απειλησε κιολας οτι θα φυγει το μαλακισμενο .Τελιωσα με μια χειρομαλακια .Μαυρο και στην τσατσα που οταν τελιωσα και βγηκ ηθελε να φυγω γρηγορα  γιατι περιμενε πελατης να μπει και ολα τα δωματια ηταν πιασμενα. Μακρια για να μην πεταξετε τα λεφτα σας !

wow1234

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Tην Μιλανα την έχει παρει κανεις για να μας πει αν αξιζει;;;

Την είδα στο γκρισ λαιντις  :headbang: και απο εμφανιση παντως σκιζει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom