You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 4.587
δυστυχως δεν παει ετσι...θες δε θες ουτε εσυ τις πηδας ολες με τον ιδιο τροπο....σε εμενα ποτε δεν κομοδινιασε.και εξαρταται τι εννοεις κομοδινο.με αλλους ταιριαζει με αλλους οχι...και δε βελτιωθηκε καθολου τωρα για να σου λυσω την απορια ειναι ακριβως η ιδια γιατι θα πας.το ξερω οτι θα πας...και θα φας πατατα.παρασυρομενος απο αλλους γιατι δε θα σου κανει αυτα που θες και θα κλαις μετα...ακουμε που σου λεω!!ασ το μην δοκιμασεις καν... :-* :-* γιατι αν περιμενεις απο κριτικη να πας φεξε μου και γλιστρισα!!Να γραψεις κριτικη εννοειται,για να δουμε και οι υπολοιποι τι αλλαξε στην λαρα! Μην παμε φαμε το κομοδινο στην μαπα και μετα μας αρχισετε με τις γνωστες πιπες,οτι με εμενα ταιριαξε η οτι εγω πηρα προγραμμα ενω εσεις μπηκατε με απλο. Εαν αλλαξε οπως λετε θα ειναι το ιδιο σε ολα τα προγραμματα, αλλιως επιλεγει πελατες και πρεπει να γραφονται και αυτα..ελπιζω να εγινα κατανοητος![]()
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26

Λοιπον εγω λεω να παμε ολοι μαζι σημερα ραντεβου στις 8 να ειμαστε και απο τους πρωτους να την τραβηξουμε ολοι ενα μανικι...
Και να βγαλουμε ρε αδερφακι μου ολοι τα συμπερασματα μας.......να τα πουμε κ επι τοπου!!
Παντως για να πω την αληθεια εχετε ΚΑΙ οι δυο σας δικιο!!
Σιγουρα αν ειναι να σε κανει καλο γαμιση θα στο κανει κ στα 30 θα συμφωνισω με τον φιλο βικινγκ..
Αλλα απο την αλλη κ ο τζιμιαδης εχει δικιο σε αυτο που γραφει για το αν ταιριαζεις με την κοπελα κ το τι περημενεις απο αυτην!!
Βεβαια εγω απο την αλλη την εχω πατησει μια,δυο φορες με διαφορους εδω που γραφουνε οτι κανει γλωσσοφιλα η κοπελα η οτι σε αφηνει δαχτυλα,
ή οτι κανει κωλαρακι βλεπε φλωριτα κ οταν πηγα εκει ουτε το ενα με εκανε ουτε το αλλο.......
Και μου ειπε κιολας οτι διαβαζει αυτα που γραφουνε εδω κ ειναι ψεματα......
Δεν με πειραξε ομως γιατι ηξερα που πηγενα κ κρατουσα μικρο καλαθι! ;) ;)
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ μην σκατε πια αμαν ειστε...........ΟΛΟ παραπονα ειστε
Δεν εχει κοριτσια καλα η πολη μας εδω

azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.245
- Πόντοι
- 39.777
δυστυχως δεν παει ετσι...θες δε θες ουτε εσυ τις πηδας ολες με τον ιδιο τροπο....σε εμενα ποτε δεν κομοδινιασε.και εξαρταται τι εννοεις κομοδινο.με αλλους ταιριαζει με αλλους οχι...και δε βελτιωθηκε καθολου τωρα για να σου λυσω την απορια ειναι ακριβως η ιδια γιατι θα πας.το ξερω οτι θα πας...και θα φας πατατα.παρασυρομενος απο αλλους γιατι δε θα σου κανει αυτα που θες και θα κλαις μετα...ακουμε που σου λεω!!ασ το μην δοκιμασεις καν... :-* :-* γιατι αν περιμενεις απο κριτικη να πας φεξε μου και γλιστρισα!!
Ετσι ειναι οπως τα λες,η Λαρα δεν θ'αλλαξει ποτε,παρτε το χαμπαρι,ειναι τεμπελα και θα κανει αυτα που θελει αυτη σε αυτους που θελει(σιγουρα οχι στα απλα προγραμματα).
Ρε συ Τζιμιαδη,εκατσα διαβασα τις κριτικες σου για να δω τι τυπος εισαι εδω μεσα.
Ρε φιλε πως γινεται ολες ναι ειναι καλες και υπεροχες μαζι σου και να βαζεις 7+ βαθμολογιες σε ολες?
Δεν το εχω ξανα συναντησει αυτο το πραγμα πουνεθα,μηπως τελικα εσυ εισαι τοσο απλος και σου αρεσουν ολες,η παιρνεις μονο προγραμματα και πας με λουλουδια και γλυκα και σου κανουν παπαδες???
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Ολοι μαζι να κατεβουμε με τρενο Αθηνα να παμε Φυλης Μεταξι να Γουσταρουμε και πισω με το Βραδυνο!!!
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 5.646
Ποια Λαρα?Στην καραπουτσακλαρα σας!Ο bizoholik στην τελευταία πρόταση του είπε την πικρή αλήθεια για την μπουρδελοκατασταση στην πόλη μας!![]()
![]()
Λοιπον εγω λεω να παμε ολοι μαζι σημερα ραντεβου στις 8 να ειμαστε και απο τους πρωτους να την τραβηξουμε ολοι ενα μανικι...
Και να βγαλουμε ρε αδερφακι μου ολοι τα συμπερασματα μας.......να τα πουμε κ επι τοπου!!![]()
Σιγουρα αν ειναι να σε κανει καλο γαμιση θα στο κανει κ στα 30 θα συμφωνισω με τον φιλο βικινγκ..
Αλλα απο την αλλη κ ο τζιμιαδης εχει δικιο σε αυτο που γραφει για το αν ταιριαζεις με την κοπελα κ το τι περημενεις απο αυτην!!
Βεβαια εγω απο την αλλη την εχω πατησει μια,δυο φορες με διαφορους εδω που γραφουνε οτι κανει γλωσσοφιλα η κοπελα η οτι σε αφηνει δαχτυλα,
ή οτι κανει κωλαρακι βλεπε φλωριτα κ οταν πηγα εκει ουτε το ενα με εκανε ουτε το αλλο.......
Δεν εχει κοριτσια καλα η πολη μας εδω![]()
![]()
![]()
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.245
- Πόντοι
- 5.646
Τι τρένο ρε πύθωνα?Aegean:Θέλω να πετάξω-γαμησω τώρα!Ολοι μαζι να κατεβουμε με τρενο Αθηνα να παμε Φυλης Μεταξι να Γουσταρουμε και πισω με το Βραδυνο!!!

Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
Τι τρένο ρε πύθωνα?Aegean:Θέλω να πετάξω-γαμησω τώρα!![]()

Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Ρε μαν ειδες τη εγραψες μιλησες για μια κοπελα συγκεκριμενα ετσι φυσικα και οποιος επισκεπτετε αφροδισιολογο κανει καλο στον εαυτο του αλλα ετσι οπως το ειπες ειναι σαν να λες οτι η γκομενα εχει κατικαι υπαρχουν πολλοι που τα διαβαζουν και δεν εχουν ιδεα απο αυτα και φοβουντε χωρις λογο οποτε αθτο που λες οτι θα τους κανει καλο δεν ισχυει κακο θα κανει και θα προκαλεσει σε πολλους αρρωστοφοβια οσο για το αλλο δεν ειμαι καθολου χαζος ουτε αβγαλτος να μη δε ξερω οτι δε περνανε ολες γιατρουςKατσε ρε φιλε,δλδ τι ειναι ο αφροδοσιολογος κανενας γκανγκστερ και δεν πρεπει να τον επισκευτομαστεισα,ισα αμα κανεις συχνα τετοια με ιεροδουλες πρεπει να πηγαινεις και απο εκει δεν ειναι κακο.
Οσο για το αλλο που λες μην μιλας σαν 15χρονο καμια σχεση η ιεροδουλη που δεχεται τοσους διαφορετικους αντρες καθημερινα και τους κανει δωρακια,εκτος και αν πιστευεις κι εσυ στο παραμυθι οτι ολες περνανε απο γιατρους :S Και αυτοι που λες οτι δεν ξερουν την τυφλα τους,μαλλον καλο θα τους κανει αυτα τα μνμ για να ειναι ποιο προσεκτικη ;)
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Ρε μαν συγνωμη δηλαδη το οτι ειναι πουτανες παυουν να ειναι γυναικες με καποιους ταιργιαζει με καποιους οχι οπως και οτι οντος κανει οτι θελει σε οποιους θελει αυτη εγω δε πηγαινα σε αυτην απο της χαλια κριτικες της εκανα το κασκαντεριλικη και πηγα και μου βγηκε σε καλο πηγα αλλες 2 φορες παλι και οι 2 πετυχημενες και δε πηρα κανενα προγραμα με το απλο μπορω να πω οτι δε το περιμενα τωρα αν ξαναπαω και ειναι ακριβως το αντιθετο κ αυτο καθολου απιθανο με την Ελενα τοσο καιρο πελατης και παντα ηταν τελεια υπαρχουν και φορες που ηταν εντελως ξεπετα με τις ωρες τους ειναι ολεςΝα γραψεις κριτικη εννοειται,για να δουμε και οι υπολοιποι τι αλλαξε στην λαρα! Μην παμε φαμε το κομοδινο στην μαπα και μετα μας αρχισετε με τις γνωστες πιπες,οτι με εμενα ταιριαξε η οτι εγω πηρα προγραμμα ενω εσεις μπηκατε με απλο. Εαν αλλαξε οπως λετε θα ειναι το ιδιο σε ολα τα προγραμματα, αλλιως επιλεγει πελατες και πρεπει να γραφονται και αυτα..ελπιζω να εγινα κατανοητος![]()
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Μια απο τα ιδια αδερφε και γω εχω καει απο κριτικες οπως πιστευω και αρκετοι συναδελφοι δεν εισαι ο μονος![]()
![]()
Και να βγαλουμε ρε αδερφακι μου ολοι τα συμπερασματα μας.......να τα πουμε κ επι τοπου!!![]()
Δεν εχει κοριτσια καλα η πολη μας εδω![]()
![]()
![]()
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καλα μλκ εισαι...σιγα μην παω στο κομοδινο!δυστυχως δεν παει ετσι...θες δε θες ουτε εσυ τις πηδας ολες με τον ιδιο τροπο....σε εμενα ποτε δεν κομοδινιασε.και εξαρταται τι εννοεις κομοδινο.με αλλους ταιριαζει με αλλους οχι...και δε βελτιωθηκε καθολου τωρα για να σου λυσω την απορια ειναι ακριβως η ιδια γιατι θα πας.το ξερω οτι θα πας...και θα φας πατατα.παρασυρομενος απο αλλους γιατι δε θα σου κανει αυτα που θες και θα κλαις μετα...ακουμε που σου λεω!!ασ το μην δοκιμασεις καν... :-* :-* γιατι αν περιμενεις απο κριτικη να πας φεξε μου και γλιστρισα!!
Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ρε τυπε..ολοι γνωριζουν τι κανει η συγκεκριμενη και μερικες αλλες για να εχουν πελατεια ;) τωρα αν εσυ θελεις να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο προβλημα σου εγω εμαθα να τα λεω οπως ειναι τα πραγματα.Ξερεις υπαρχει μια ηλιθια λογικη σε πολλους..το αν δεν παθεις κατι μεχρι τοτε ολα καλα.Οχι, αργα η γρηγορα θα την φας! γραφουν δυο μλκ εδω μεσα οτι κανει αυτο κι αυτο η κοπελα και λενε αυτοι αφου πηγαν ξερω γω οι παλιοι του σαιτ και το κανανε αρα ειναι ενταξει παμε κι μειςΡε μαν ειδες τη εγραψες μιλησες για μια κοπελα συγκεκριμενα ετσι φυσικα και οποιος επισκεπτετε αφροδισιολογο κανει καλο στον εαυτο του αλλα ετσι οπως το ειπες ειναι σαν να λες οτι η γκομενα εχει κατικαι υπαρχουν πολλοι που τα διαβαζουν και δεν εχουν ιδεα απο αυτα και φοβουντε χωρις λογο οποτε αθτο που λες οτι θα τους κανει καλο δεν ισχυει κακο θα κανει και θα προκαλεσει σε πολλους αρρωστοφοβια οσο για το αλλο δεν ειμαι καθολου χαζος ουτε αβγαλτος να μη δε ξερω οτι δε περνανε ολες γιατρους

jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 4.587
δεν αντεξες την πεταξες...8 καλες και 5 αρνητικες εχω...το ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΕΣΣΣ που το ειδες ρε νουμπααααααα;και ψευδεσαι και τρως...αν το πιστευεις αυτο τοτε σιγουρα δεν διαβασες τις κριτικες μου...τουλαχιστον δεν τις βαζω ολες 0 οπως εσυ που τις βγαζεις αχρηστες!!περνα να σου δωσω κουπονι εκπτωσης στις βιλλες γιατι εσυ μονο ετσι πας χεστη...Ετσι ειναι οπως τα λες,η Λαρα δεν θ'αλλαξει ποτε,παρτε το χαμπαρι,ειναι τεμπελα και θα κανει αυτα που θελει αυτη σε αυτους που θελει(σιγουρα οχι στα απλα προγραμματα).
Ρε συ Τζιμιαδη,εκατσα διαβασα τις κριτικες σου για να δω τι τυπος εισαι εδω μεσα.
Ρε φιλε πως γινεται ολες ναι ειναι καλες και υπεροχες μαζι σου και να βαζεις 7+ βαθμολογιες σε ολες?
Δεν το εχω ξανα συναντησει αυτο το πραγμα πουνεθα,μηπως τελικα εσυ εισαι τοσο απλος και σου αρεσουν ολες,η παιρνεις μονο προγραμματα και πας με λουλουδια και γλυκα και σου κανουν παπαδες???![]()

jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 4.587
εννοειται πως οχι...Καλα μλκ εισαι...σιγα μην παω στο κομοδινο!![]()
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.245
- Πόντοι
- 39.777
δεν αντεξες την πεταξες...8 καλες και 5 αρνητικες εχω...το ΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΕΕΕΕΣΣΣ που το ειδες ρε νουμπααααααα;και ψευδεσαι και τρως...αν το πιστευεις αυτο τοτε σιγουρα δεν διαβασες τις κριτικες μου...τουλαχιστον δεν τις βαζω ολες 0 οπως εσυ που τις βγαζεις αχρηστες!!περνα να σου δωσω κουπονι εκπτωσης στις βιλλες γιατι εσυ μονο ετσι πας χεστη...![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε μπουφο,οι Βουλγαρες που γαμας στις βιλες με 70 και 100ε στη χωρα τους δεν πιανουν ουτε 10ε
Σταματα να το παιζεις εξυπνος,ΜΠΟΥΦΟΣ και ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ εισαι
Αντε κανονισε αυριο-μεθαυριο να παμε πανω...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις