Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.851
Πόντοι
12.815
πηγα χθες Λαρα τελικα. πηρα προγραμμα με 70 (69 και ελευθερο στοματικο). Ισως απο τις τοπ εμπειριες, δεν το περιμενα καθολου!!! το μωρο τα εσπασε. θα γραψω και κριτικη μολις βρω χρονο.

Πρωτος.!! Εγω αργοτερα θα παω να αρμεξω τα αγελαδινα βυζια της Γαληνης...  :tits:

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.971
Πόντοι
3.936
Ρε τυπε..ολοι γνωριζουν τι κανει η συγκεκριμενη και μερικες αλλες για να εχουν πελατεια  ;) τωρα αν εσυ θελεις να κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο προβλημα σου εγω εμαθα να τα λεω οπως ειναι τα πραγματα.Ξερεις υπαρχει μια ηλιθια λογικη σε πολλους..το αν δεν παθεις κατι μεχρι τοτε ολα καλα.Οχι, αργα η γρηγορα θα την φας! γραφουν δυο μλκ εδω μεσα οτι κανει αυτο κι αυτο η κοπελα και λενε αυτοι αφου πηγαν ξερω γω οι παλιοι του σαιτ και το κανανε αρα ειναι ενταξει παμε κι μεις  :uglystupid: αλλα στο γιατρο δεν τολμανε να πανε για να δουνε αν αρπαξαν κατι. :jerking:
Koιτα σ αυτο δεν εχεις αδικο αλλα απο τη στιγμη που δε γνωριζεις αν οντος εχει κατι δε χρειαζετε να το λες ετσι αυτο λεω τωρα σαν συμβουλη αποφευγετε πχ τα ακαποτα και ουτο καθεξης οκ ο καθενας μπορει να το πει και εχει δικιο

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
54
Πόντοι
1
Το ανδρεου γεωργιου52 ξερουμε γτ ειναι κλειστο τοσο καιρο;;
Την ελενα παιζει να την βρισκουμε αλλου;;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
αν και την τελευταια φορα που επισκεφθηκα την γνωστη Ελενα τη Ρουμανα ειπα οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπαω,αποψε ειχα μια αναπαντεχη συναντηση μαζι της στο Ερημιτη 2 με κοιταξε βαθια με τις ματαρες και δε μπορεσα να αντισταθω αν και θεωρητικα ειχα ξεκινησει για τη Γαληνη που αποψε ηταν βραδυνη... :tits:

τωρα ζηταει 50ε για 69 αλλα δυστυχως επιβεβαιωθηκα και μαλλον οριστικα αυτη τη φορα οτι προκειται για υπερβολικα υπερτιμημενη περιπτωση...εντελως χαλαρο και λαπαδιασμενο σωμα,η ανασα της βρωμουσε τσιγαρο,το μουνι της ηταν απλυτο,μεχρι το 10λεπτο σε φτιαχνει καλα αλλα μετα αρχιζει η γκρινια

βεβαια κανει καλη πιπα,δινει γλωσσοφιλα κλπ αλλα σαν συνολο και παλι δεν τρελαθηκα και νομιζω οτι αποψε οριστικα ηταν η τελευταια φορα μαζι της...πολυς ντορος για το τιποτα τελικα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.851
Πόντοι
12.815
αν και την τελευταια φορα που επισκεφθηκα την γνωστη Ελενα τη Ρουμανα ειπα οτι πολυ δυσκολα θα ξαναπαω,αποψε ειχα μια αναπαντεχη συναντηση μαζι της στο Ερημιτη 2 με κοιταξε βαθια με τις ματαρες και δε μπορεσα να αντισταθω αν και θεωρητικα ειχα ξεκινησει για τη Γαληνη που αποψε ηταν βραδυνη... :tits:

τωρα ζηταει 50ε για 69 αλλα δυστυχως επιβεβαιωθηκα και μαλλον οριστικα αυτη τη φορα οτι προκειται για υπερβολικα υπερτιμημενη περιπτωση...εντελως χαλαρο και λαπαδιασμενο σωμα,η ανασα της βρωμουσε τσιγαρο,το μουνι της ηταν απλυτο,μεχρι το 10λεπτο σε φτιαχνει καλα αλλα μετα αρχιζει η γκρινια

βεβαια κανει καλη πιπα,δινει γλωσσοφιλα κλπ αλλα σαν συνολο και παλι δεν τρελαθηκα και νομιζω οτι αποψε οριστικα ηταν η τελευταια φορα μαζι της...πολυς ντορος για το τιποτα τελικα

Al η Ελενα δεν αντεξε την δημοσιοτητα.!! Και εγω δυσκολα να την ξαναπληρωσω, μονο σε περιπτωση απελπισιας...
Επρεπε να πας Γαληνη, αφου περνας καλα μαζι της, εγω παντως χτες περασα αρκετα καλα θα ελεγα με Γαληνη, προστυχο γαμισι, και οι βυζαρες της αλλο πραμα.!! αλλα δυσκολα να μπει η Γαληνη στα στανταρ μου...το μονο αρνητικο της σημειο κατι σπυρακια πανω στα κωλομερια της τα οποια με ψιλοξενερωσανε...την ιδια εικονα ειχα συναντησει και με την Βερονικα τελευταια φορα στα Γιαννιτσα, σπυρακια πανω στα κωλομερια ειναι το χειροτερο μου.!!! :S

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
316

εμενα μου ειπε οτι δεν καπνιζει.
ακομα και σ αυτην την κατασταση που περιγραφεις την προτιμω
απο τις αλλες τις αποστειρωμενες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
εμενα μου ειπε οτι δεν καπνιζει.
ακομα και σ αυτην την κατασταση που περιγραφεις την προτιμω
απο τις αλλες τις αποστειρωμενες
εδω εχεις πολυ δικιο,λαθος δικο μου λογω  :zombie: μπολικου Jack την ωρα που εγραψα...καφεδιλα βρωμουσε οχι τσιγαριλα και μαλιστα εντονη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Al η Ελενα δεν αντεξε την δημοσιοτητα.!! Και εγω δυσκολα να την ξαναπληρωσω, μονο σε περιπτωση απελπισιας...
Επρεπε να πας Γαληνη, αφου περνας καλα μαζι της, εγω παντως χτες περασα αρκετα καλα θα ελεγα με Γαληνη, προστυχο γαμισι, και οι βυζαρες της αλλο πραμα.
ναι μονο ετσι να κανεις τη γυρα κι αμα δε βρεις κατι αλλο να καταληξεις εκει...ε μαλακια μου για Γαληνη ξεκινησα κι εχω και μηνες να τη γαμησω,υποτιθεται θα εκανα και τσαρκα αλλα πηγα πρωτα εκει κατω κι εμεινα...
Μονο στο Las Vegas μπηκα και σ'αυτο με την Ελενα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
Ρε μπουφο,οι Βουλγαρες που γαμας στις βιλες με 70 και 100ε στη χωρα τους δεν πιανουν ουτε 10ε
Σταματα να το παιζεις εξυπνος,ΜΠΟΥΦΟΣ και ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ εισαι
Αντε κανονισε αυριο-μεθαυριο να παμε πανω...
βρεεεεεεε πανευρωπαηλιθιεεε αυτες που παιρνω εγω εσυ πας κρυφα μετα και τις πηδας!στην ουσια σαν να μου παιρνεις πιπα ειναι!  :2funny: :2funny: :2funny: ..μην φτυνεις εκει που γλυφεις.εννοειται οτι θα παμε θα σε παρω τηλεφωνο!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Φουρναρη μεταξυ μας τωρα  :rolleyes: εχει δικιο ο αζα που σε λεει αγαπουλη...εχεις πει δημοσια οτι πας γλυκα σε αυτες που σ'αρεσουν  :P

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
Φουρναρη μεταξυ μας τωρα  :rolleyes: εχει δικιο ο αζα που σε λεει αγαπουλη...εχεις πει δημοσια οτι πας γλυκα σε αυτες που σ'αρεσουν  :P
και που κολαει αυτο;το να πας ενα γλυκο λογο του επαγγελματος μου σε καποια την οποια πηδαω απο τοτε που ηρθε(μιρελα)επειδη της αρεσουν,μια φορα καθε χρονο τα χριστουγεννα,τι δηλωνει;
δεν παω να τα αγορασω ουτε το κανω για να κερδισω κατι..μερικα πραγματα και ανθρωπους ειναι καλο να τους σεβομαστε..εγω τουλαχιστον δεν παω και γκρινιαζω για να μου κατεβασουν το 30αρι η το 40αρι οπως ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙΙΙΙΙΙ!!ονοματα δεν λεμε..!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
και που κολαει αυτο;το να πας ενα γλυκο λογο του επαγγελματος μου σε καποια την οποια πηδαω απο τοτε που ηρθε(μιρελα)επειδη της αρεσουν,μια φορα καθε χρονο τα χριστουγεννα,τι δηλωνει;
δεν παω να τα αγορασω ουτε το κανω για να κερδισω κατι..μερικα πραγματα και ανθρωπους ειναι καλο να τους σεβομαστε..εγω τουλαχιστον δεν παω και γκρινιαζω για να μου κατεβασουν το 30αρι η το 40αρι οπως ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙΙΙΙΙΙ!!ονοματα δεν λεμε..!!
:2funny: δεν παιζεσαι ρε!
Εσυ εισαι απλας ρε φιλε..δεν ειναι ολοι σας και σενα να σκανε τα 40αρια ετσι  ;) καλα κανουν χρειαζεται να παζαρεψεις λιγο την τιμη γιατι ετσι κι αλλιως εινα ακριβα στην πολη. ;)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
:2funny: δεν παιζεσαι ρε!
Εσυ εισαι απλας ρε φιλε..δεν ειναι ολοι σας και σενα να σκανε τα 40αρια ετσι  ;) καλα κανουν χρειαζεται να παζαρεψεις λιγο την τιμη γιατι ετσι κι αλλιως εινα ακριβα στην πολη. ;)
ε καλα μην νομιζεις μετα την μετακαντυς και μετααντριαννας εποχη μια βικτωρια εμεινε και μια τζεσυ κι αυτες απο μια φορα στον μηνα!!η ξενερα επιασε πατωμα!!πουτανες δεν εχει η θεσσαλονικη που να μπορουνε να στα φανε και ουτε θα εχει για αρκετο καιρο ακομα!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.481
Πόντοι
16.746
ε καλα μην νομιζεις μετα την μετακαντυς και μετααντριαννας εποχη μια βικτωρια εμεινε και μια τζεσυ κι αυτες απο μια φορα στον μηνα!!η ξενερα επιασε πατωμα!!πουτανες δεν εχει η θεσσαλονικη που να μπορουνε να στα φανε και ουτε θα εχει για αρκετο καιρο ακομα!!
ας είχα το ρευστό σου και στο λεγα εγώ το μυστικό! :birdman: :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
ας είχα το ρευστό σου και στο λεγα εγώ το μυστικό! :birdman: :grin:
να στο δωσω μια μερα να δω τι προγραμμα θα κανεις και με ποια!!...παω στοιχημα με το χαμογελο στα χειλη της πληρης ικανοποιησης δεν θα βγεις απο κανενα μπουρδελο σαν εκεινα του βαρδαριου μας!!!τον κοβω επιτοπου!!

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
να στο δωσω μια μερα να δω τι προγραμμα θα κανεις και με ποια!!...παω στοιχημα με το χαμογελο στα χειλη της πληρης ικανοποιησης δεν θα βγεις απο κανενα μπουρδελο σαν εκεινα του βαρδαριου μας!!!τον κοβω επιτοπου!!
Μπαα μην το λες...εχει κανα δυο σαυρες για στανταρακια..που δεν εχει προβλημα να παει και ολη μερα μαζι τους  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom