Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)

Houdini

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά η Φλωρίτα είναι ακόμα στο Las Vegas?
Αν ναι, γνωρίζετε σε ποιά βάρδια (δηλαδή είναι ακόμα στην βραδινή);

matzas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
85
Πόντοι
2.935
Παιδιά η Φλωρίτα είναι ακόμα στο Las Vegas?
Αν ναι, γνωρίζετε σε ποιά βάρδια (δηλαδή είναι ακόμα στην βραδινή);
Συνηθως βραδινη ειναι...λογικα πρεπει να ειναι ακομα....
Ξυνουλα ομως...αν και για τους λατρεις του ειδους(skinny) μοναδικη....

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.692
Πόντοι
3.936
Μάλλον δεν καταλααβίνεις αυτό που λέω. εμένα δεν μου αρέσει η προσποίησή της!

αυτό. κατανοητό; απλό;  άποψή μου ρε φίλε
Συμφωνω απολυτα μεχρι ενα σημειο ειναι ανεκτο και αποδεκτο απο κει και περα ειναι οτι ποιο γελοιο και ελεεινο να προσποιητε μια γκομενα στο κρεββατι μεχρι βλακειας

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.008
Πόντοι
17.355
Συμφωνω απολυτα μεχρι ενα σημειο ειναι ανεκτο και αποδεκτο απο κει και περα ειναι οτι ποιο γελοιο και ελεεινο να προσποιητε μια γκομενα στο κρεββατι μεχρι βλακειας
αυτο το κανει η περιβοητη Βικυ και γι'αυτο απορω προς τι τοσος ντορος...παλιοτερα το εφτιαχνε η Χριστινα  η πολωνεζα στα ανωτερα επιπεδα γελοιοτητας

εχω την εντυπωση οτι η Αντζελα δεν μπορει να ειναι τοσο καλη ηθοποιος

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.712
Πόντοι
5.525
αυτο το κανει η περιβοητη Βικυ και γι'αυτο απορω προς τι τοσος ντορος...παλιοτερα το εφτιαχνε η Χριστινα  η πολωνεζα στα ανωτερα επιπεδα γελοιοτητας

πιασε τους χτυπους του χεριου της,εκει που μετραμε τους σφυγμους οταν τρεχουμε οταν αρχιζει να τελειωνει και να χτυπιεται και θα καταλαβεις αν ειναι ψευτικο αυτο που κανει!!

FILOXENOUMENOS

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
12.755
Εναλλακτικά να έχετε μαζί σας ενα ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού

anoixtomyalos

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
14.375
Γεια σας και χαρα σας κύριοι!
Που μπορούμε να δούμε φωτό των κοριτσιών όπως πχ στα διαφημιστικά εδώ αριστερά δεξιά απο τις αναρτήσεις;

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
10
Τα αριστερά δεξιά ειναι διαφημίσεις που πλερώνουν φίλε. Εδώ θεσσαλονίκη δεν έχουν τα πιο πολλά και ούτε υπάρχει σελίδα από το κάθε σπίτι. Υπάρχει μια σελίδα αλλά είναι μόνο από 3-4 μαγαζιά μιας συγκεκριμένης αλυσίδας. Γράψε στα αγγλικά γρεεψελαδιεσ.ψομ Να πω επίσης οτι η τα σπίτια που είναι σε αυτή τη σελίδα 40+.. Από εμένα embargo

Γεια σας και χαρα σας κύριοι!
Που μπορούμε να δούμε φωτό των κοριτσιών όπως πχ στα διαφημιστικά εδώ αριστερά δεξιά απο τις αναρτήσεις;

anoixtomyalos

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
35
Πόντοι
14.375
Να σαι καλα goustaro.
Όποτε πατροπαράδοτη έρευνα αγοράς, αλλιώς γνωστή και ως τσάρκα....

goustaro

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
10
ακριβώς. και παιδιά βάλτε και καμιά αναφορά απο μεσημεράκι. όχι μόνο απο βραδινές. Θα έβαζα και εγώ τις λίγες φορές που κατεβαίνω αλλά εδω δεν θυμάμαι το όνομα τη στιγμή που βγαίνω από το κάθε σπίτι.. όχι να τα μεταφέρω εδώ!

Να σαι καλα goustaro.
Όποτε πατροπαράδοτη έρευνα αγοράς, αλλιώς γνωστή και ως τσάρκα....

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.692
Πόντοι
3.936

Φιλε μου ολες μπορουν να ειναι οχι απλα καλες αλλα τελειες ηθοποιοι

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
511
ακριβώς. και παιδιά βάλτε και καμιά αναφορά απο μεσημεράκι. όχι μόνο απο βραδινές. Θα έβαζα και εγώ τις λίγες φορές που κατεβαίνω αλλά εδω δεν θυμάμαι το όνομα τη στιγμή που βγαίνω από το κάθε σπίτι.. όχι να τα μεταφέρω εδώ!
Σκεφτομαι να γραψω καμια κριτικη, ειχα δυο επισκεψεις τελευταια μια πολυ καλη στην ελληνιδα ιωαννα και μια αποτυχημενη στην αννα στο (ξυλινο)αλλα βλεπεις το παραπανο μνμ και λες αξιζει αραγε να αφιερωνεις την ωρα σου εδω μεσα... δεν εχω τιποτα με τον τυπο μιας και δεν τον γνωριζω προσωπικα. Αλλα ρε τυπε ζητας να σου γραφουν αναφορα και να ειναι της βαρδιας που σε βολευει για να πας να πηδηξεις εσυ σαν κυριος χωρις ο ιδιος να εχεις γραψει μια αναφορα και μαλιστα λες την αστεια κατ' με δικαιολογια του δεν θυμαμαι ονοματα λες και εμεις εχουμε απεριοριστη μνημη και οταν γραφουμε τα θυμομαστε ολα. Εγω προσωπικα χωρις να θελω να επηρεασω την λειτουργια του σαιτ εαν ημουν διαχειριστης τετοια μνμ θα τα εσβηνα γιατι το λιγοτερο προσβαλουν τα παιδια που αφιερωνουν πανω απο δυο ωρες τουλαχιστον και αρκετα χιλιομετρα για να γραψουν αναφορες.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
568
Πόντοι
36
Σκεφτομαι να γραψω καμια κριτικη, ειχα δυο επισκεψεις τελευταια μια πολυ καλη στην ελληνιδα ιωαννα και μια αποτυχημενη στην αννα στο (ξυλινο)αλλα βλεπεις το παραπανο μνμ και λες αξιζει αραγε να αφιερωνεις την ωρα σου εδω μεσα... δεν εχω τιποτα με τον τυπο μιας και δεν τον γνωριζω προσωπικα. Αλλα ρε τυπε ζητας να σου γραφουν αναφορα και να ειναι της βαρδιας που σε βολευει για να πας να πηδηξεις εσυ σαν κυριος χωρις ο ιδιος να εχεις γραψει μια αναφορα και μαλιστα λες την αστεια κατ' με δικαιολογια του δεν θυμαμαι ονοματα λες και εμεις εχουμε απεριοριστη μνημη και οταν γραφουμε τα θυμομαστε ολα. Εγω προσωπικα χωρις να θελω να επηρεασω την λειτουργια του σαιτ εαν ημουν διαχειριστης τετοια μνμ θα τα εσβηνα γιατι το λιγοτερο προσβαλουν τα παιδια που αφιερωνουν πανω απο δυο ωρες τουλαχιστον και αρκετα χιλιομετρα για να γραψουν αναφορες.
Φίλε μου να γράψεις τις κριτικές. Ειδικά για την αποτυχημένη για να προστατέψεις και να αποτρέψεις έστω και έναν να πάει εκεί. Υπάρχουν και άλλες αρνητικές για την συγκεκριμένη

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
511
Φίλε μου να γράψεις τις κριτικές. Ειδικά για την αποτυχημένη για να προστατέψεις και να αποτρέψεις έστω και έναν να πάει εκεί. Υπάρχουν και άλλες αρνητικές για την συγκεκριμένη
Mαλλον μονο για την ιωαννα θα γραψω (ειναι και ποιο προσφατη) αλλα αυριο. Η αλλη ειδα οτι εχει αρκετες και μαλιστα αρνητικες οι περισσοτερες... οποτε δεν χρειαζεται.

lahanas521

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αν ξερει καποιος να με πει που βρισκεται η μονικα απο ερημιτη

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παιδια καλησπερα, κανενας δεν αναγκαζει καποιον να γραψει κριτικη η οτιδηποτε ξερει για την πιατσα,μονοι μας τα γραφουμε ολα χωρις υποχρεωση ουτως η αλλως κουβεντουλα κανουμε και ενημερωνομαστε και εγω λογω οτι ειμαι απο αλλου οσο μπορω γραφω αλλιως θα εγραφα πολλα περισσοτερα γτ δεν μπορω να πω οτι ειμαι στο επιπεδο καποιων αλλων εδω περα που βοηθουν πολυ αλλα εχω βοηθησει και εγω σε παρα πολλα προσωπικα μηνυματα, καποιοι οντως ειναι λιγο στα αρχιδια τους γτ ρωτανε και με θρασος λες και εισαι υποχρεωμενος να τους πεις αλλα οκ υπαρχουν και αυτα τι να κανουμε ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom