You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)
Συνηθως βραδινη ειναι...λογικα πρεπει να ειναι ακομα....Παιδιά η Φλωρίτα είναι ακόμα στο Las Vegas?
Αν ναι, γνωρίζετε σε ποιά βάρδια (δηλαδή είναι ακόμα στην βραδινή);
Ξυνουλα ομως...αν και για τους λατρεις του ειδους(skinny) μοναδικη....
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 568
- Πόντοι
- 36
Ψόφια πράγματα ε;
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.694
- Πόντοι
- 3.936
Συμφωνω απολυτα μεχρι ενα σημειο ειναι ανεκτο και αποδεκτο απο κει και περα ειναι οτι ποιο γελοιο και ελεεινο να προσποιητε μια γκομενα στο κρεββατι μεχρι βλακειαςΜάλλον δεν καταλααβίνεις αυτό που λέω. εμένα δεν μου αρέσει η προσποίησή της!
αυτό. κατανοητό; απλό; άποψή μου ρε φίλε
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.694
- Πόντοι
- 3.936
Κ αυτο σωστοτο να γαμάς ένα χταπόδι που χτυπιέται είναι και αυτό μια εμπειρία...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 294
- Like
- 11.008
- Πόντοι
- 17.355
αυτο το κανει η περιβοητη Βικυ και γι'αυτο απορω προς τι τοσος ντορος...παλιοτερα το εφτιαχνε η Χριστινα η πολωνεζα στα ανωτερα επιπεδα γελοιοτηταςΣυμφωνω απολυτα μεχρι ενα σημειο ειναι ανεκτο και αποδεκτο απο κει και περα ειναι οτι ποιο γελοιο και ελεεινο να προσποιητε μια γκομενα στο κρεββατι μεχρι βλακειας
εχω την εντυπωση οτι η Αντζελα δεν μπορει να ειναι τοσο καλη ηθοποιος
jimiadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 47
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 5.525
πιασε τους χτυπους του χεριου της,εκει που μετραμε τους σφυγμους οταν τρεχουμε οταν αρχιζει να τελειωνει και να χτυπιεται και θα καταλαβεις αν ειναι ψευτικο αυτο που κανει!!αυτο το κανει η περιβοητη Βικυ και γι'αυτο απορω προς τι τοσος ντορος...παλιοτερα το εφτιαχνε η Χριστινα η πολωνεζα στα ανωτερα επιπεδα γελοιοτητας
FILOXENOUMENOS
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 12.755
Εναλλακτικά να έχετε μαζί σας ενα ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού
anoixtomyalos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 14.375
Γεια σας και χαρα σας κύριοι!
Που μπορούμε να δούμε φωτό των κοριτσιών όπως πχ στα διαφημιστικά εδώ αριστερά δεξιά απο τις αναρτήσεις;
Που μπορούμε να δούμε φωτό των κοριτσιών όπως πχ στα διαφημιστικά εδώ αριστερά δεξιά απο τις αναρτήσεις;
Τα αριστερά δεξιά ειναι διαφημίσεις που πλερώνουν φίλε. Εδώ θεσσαλονίκη δεν έχουν τα πιο πολλά και ούτε υπάρχει σελίδα από το κάθε σπίτι. Υπάρχει μια σελίδα αλλά είναι μόνο από 3-4 μαγαζιά μιας συγκεκριμένης αλυσίδας. Γράψε στα αγγλικά γρεεψελαδιεσ.ψομ Να πω επίσης οτι η τα σπίτια που είναι σε αυτή τη σελίδα 40+.. Από εμένα embargo
Γεια σας και χαρα σας κύριοι!
anoixtomyalos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 14
- Like
- 35
- Πόντοι
- 14.375
Να σαι καλα goustaro.
Όποτε πατροπαράδοτη έρευνα αγοράς, αλλιώς γνωστή και ως τσάρκα....
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Εναλλακτικά να έχετε μαζί σας ενα ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού
ρε τρελε μου εφτιαξες την μερα............κλαιω ..........ΚΛΑΙΩ ΣΟΥ ΛΕΩ..........
ρε που φτασαμε ρε............
ακριβώς. και παιδιά βάλτε και καμιά αναφορά απο μεσημεράκι. όχι μόνο απο βραδινές. Θα έβαζα και εγώ τις λίγες φορές που κατεβαίνω αλλά εδω δεν θυμάμαι το όνομα τη στιγμή που βγαίνω από το κάθε σπίτι.. όχι να τα μεταφέρω εδώ!
Να σαι καλα goustaro.
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.694
- Πόντοι
- 3.936
Φιλε μου ολες μπορουν να ειναι οχι απλα καλες αλλα τελειες ηθοποιοιαυτο το κανει η περιβοητη Βικυ και γι'αυτο απορω προς τι τοσος ντορος...παλιοτερα το εφτιαχνε η Χριστινα η πολωνεζα στα ανωτερα επιπεδα γελοιοτητας
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.694
- Πόντοι
- 3.936
Μ εστειλεςΕναλλακτικά να έχετε μαζί σας ενα ψηφιακό πιεσόμετρο καρπού
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 306
- Πόντοι
- 511
Σκεφτομαι να γραψω καμια κριτικη, ειχα δυο επισκεψεις τελευταια μια πολυ καλη στην ελληνιδα ιωαννα και μια αποτυχημενη στην αννα στο (ξυλινο)αλλα βλεπεις το παραπανο μνμ και λες αξιζει αραγε να αφιερωνεις την ωρα σου εδω μεσα... δεν εχω τιποτα με τον τυπο μιας και δεν τον γνωριζω προσωπικα. Αλλα ρε τυπε ζητας να σου γραφουν αναφορα και να ειναι της βαρδιας που σε βολευει για να πας να πηδηξεις εσυ σαν κυριος χωρις ο ιδιος να εχεις γραψει μια αναφορα και μαλιστα λες την αστεια κατ' με δικαιολογια του δεν θυμαμαι ονοματα λες και εμεις εχουμε απεριοριστη μνημη και οταν γραφουμε τα θυμομαστε ολα. Εγω προσωπικα χωρις να θελω να επηρεασω την λειτουργια του σαιτ εαν ημουν διαχειριστης τετοια μνμ θα τα εσβηνα γιατι το λιγοτερο προσβαλουν τα παιδια που αφιερωνουν πανω απο δυο ωρες τουλαχιστον και αρκετα χιλιομετρα για να γραψουν αναφορες.ακριβώς. και παιδιά βάλτε και καμιά αναφορά απο μεσημεράκι. όχι μόνο απο βραδινές. Θα έβαζα και εγώ τις λίγες φορές που κατεβαίνω αλλά εδω δεν θυμάμαι το όνομα τη στιγμή που βγαίνω από το κάθε σπίτι.. όχι να τα μεταφέρω εδώ!
kokobikos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 568
- Πόντοι
- 36
Φίλε μου να γράψεις τις κριτικές. Ειδικά για την αποτυχημένη για να προστατέψεις και να αποτρέψεις έστω και έναν να πάει εκεί. Υπάρχουν και άλλες αρνητικές για την συγκεκριμένηΣκεφτομαι να γραψω καμια κριτικη, ειχα δυο επισκεψεις τελευταια μια πολυ καλη στην ελληνιδα ιωαννα και μια αποτυχημενη στην αννα στο (ξυλινο)αλλα βλεπεις το παραπανο μνμ και λες αξιζει αραγε να αφιερωνεις την ωρα σου εδω μεσα... δεν εχω τιποτα με τον τυπο μιας και δεν τον γνωριζω προσωπικα. Αλλα ρε τυπε ζητας να σου γραφουν αναφορα και να ειναι της βαρδιας που σε βολευει για να πας να πηδηξεις εσυ σαν κυριος χωρις ο ιδιος να εχεις γραψει μια αναφορα και μαλιστα λες την αστεια κατ' με δικαιολογια του δεν θυμαμαι ονοματα λες και εμεις εχουμε απεριοριστη μνημη και οταν γραφουμε τα θυμομαστε ολα. Εγω προσωπικα χωρις να θελω να επηρεασω την λειτουργια του σαιτ εαν ημουν διαχειριστης τετοια μνμ θα τα εσβηνα γιατι το λιγοτερο προσβαλουν τα παιδια που αφιερωνουν πανω απο δυο ωρες τουλαχιστον και αρκετα χιλιομετρα για να γραψουν αναφορες.
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 306
- Πόντοι
- 511
Mαλλον μονο για την ιωαννα θα γραψω (ειναι και ποιο προσφατη) αλλα αυριο. Η αλλη ειδα οτι εχει αρκετες και μαλιστα αρνητικες οι περισσοτερες... οποτε δεν χρειαζεται.Φίλε μου να γράψεις τις κριτικές. Ειδικά για την αποτυχημένη για να προστατέψεις και να αποτρέψεις έστω και έναν να πάει εκεί. Υπάρχουν και άλλες αρνητικές για την συγκεκριμένη
lahanas521
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα αν ξερει καποιος να με πει που βρισκεται η μονικα απο ερημιτη
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Παιδια καλησπερα, κανενας δεν αναγκαζει καποιον να γραψει κριτικη η οτιδηποτε ξερει για την πιατσα,μονοι μας τα γραφουμε ολα χωρις υποχρεωση ουτως η αλλως κουβεντουλα κανουμε και ενημερωνομαστε και εγω λογω οτι ειμαι απο αλλου οσο μπορω γραφω αλλιως θα εγραφα πολλα περισσοτερα γτ δεν μπορω να πω οτι ειμαι στο επιπεδο καποιων αλλων εδω περα που βοηθουν πολυ αλλα εχω βοηθησει και εγω σε παρα πολλα προσωπικα μηνυματα, καποιοι οντως ειναι λιγο στα αρχιδια τους γτ ρωτανε και με θρασος λες και εισαι υποχρεωμενος να τους πεις αλλα οκ υπαρχουν και αυτα τι να κανουμε ??
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις