Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
την εχω στανταρακι εγω σχεδον 2 φορες την βδομαδα μετακαντυς εποχη!!λεει κατι τετοια περιεργα τα ελεγε και σε μενα..μην δινεις σημασια τα λεει γιατι θελει να δημιουργησει ονομα! και επισης να ξερεις θυμαται και καλα με αυτους π εχει παει και της κανανε το κλικ...οταν πρωτοηρθε δεν ητανε ετσι ητανε λιγο αβγαλτο!!πες μου κατι ...απιστευτο το 69 της και το μουνακι εχει τρελη γευση και αισθηση ε;να ξερεις οτι τρελενεται να την παιρνουνε απο τον κωλο!!!
να μη δινω σημασια αλλα τι να κανω?να ξαναπαω ή θα μου πει καμια μαλακια σοβαρα?
γιατι περα απ'αυτο το γκομενακι ειναι τελειο και ναι το 69 της ειναι απιστευτο...
και ετσι οπως με κοιτουσα και στον καθρεφτη διπλα ημουν και πολυ ομορφος χθες τη νυχτα  :grin:
και ημουν κυριος δεν εκανα αλητιες...ε τελοσπαντων με 60ε εκατσα και κανα 20λεπτο,πραγματι η πουτσα μου ηταν καγκελο και καποια στιγμη αυτη εγινε μουσκεμα...και στο τελος η κρυαδα

ρε μπας και ηθελε να την καρφωσω ακαποτα απο τον κωλο?γιατι ετσι οπως της τον ετριβα στον κωλο μονη της εσπρωχνε τη σουφρα της πανω στο πουτσοκεφαλο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Βρε ερωτιαρη παναθεμα σε.........δεν καταλαβες ότι το κοριτσι σε ερωτευτικε??????? :rockon: :rockon:
Το κοριτσι ηθελε να σε διωξει με τετοιο τροπο γιατι αν την ξαναεκανες τετοιο σεξ δεν θα αντεχε την συγκηνηση κ την ηδονή που της χαρισες.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Επίτηδες στα ειπε βρε......... :grin: :grin: ;)
ααα ξεχασα...το κοροϊδευεις αλλα μου ειπε οτι με εμενα θα ηταν καλυτερα κατα τις 5 το πρωι...μου ειπε οτι στυλ μου δεν ειναι για τοσο νωρις γι'αυτην δηλαδη κατα τις 12 ακριβως που ημουν εκει

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
την εχω στανταρακι εγω σχεδον 2 φορες την βδομαδα μετακαντυς εποχη!!λεει κατι τετοια περιεργα τα ελεγε και σε μενα..μην δινεις σημασια τα λεει γιατι θελει να δημιουργησει ονομα! και επισης να ξερεις θυμαται και καλα με αυτους π εχει παει και της κανανε το κλικ...οταν πρωτοηρθε δεν ητανε ετσι ητανε λιγο αβγαλτο!!πες μου κατι ...απιστευτο το 69 της και το μουνακι εχει τρελη γευση και αισθηση ε;να ξερεις οτι τρελενεται να την παιρνουνε απο τον κωλο!!!

Το 60αρι εχι μεσα ακα τσιμπουκι κ γλυφομουνι ?? αξιζει τοσο πολυ? καθαρη ειναι η γκομενα η θα αρπαξουμε κανα σκουλαμεντο ??

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
ααα ξεχασα...το κοροϊδευεις αλλα μου ειπε οτι με εμενα θα ηταν καλυτερα κατα τις 5 το πρωι...μου ειπε οτι στυλ μου δεν ειναι για τοσο νωρις γι'αυτην δηλαδη κατα τις 12 ακριβως που ημουν εκει

καλα κοιτα εγω το ειπα για πλακα αλλα παντα υπαρχει ένα περιθωριο αληθειας σε τετοια θεματα ετσι??? ;) :grin:
αρκει να ξερουμε τι μας γινετε!!!!

τωρα θα με πει κανεις που να πεταχτω τωρα πρωινη βαρδια ρε παλιοπαιδα :tickedoff:?????
Να μην παω ρε γαμωτο παλι στην ειρηνη για το κωλαρακι της.........

ηθελα ρε παιδια να ρωτησω η μια χαρη να ζητησω.......
αν πετυχει κανεις την κατερινα που τελευταια δουλευε στο ερως 16 πρωινη στα ρεπο την νατασσας κ στο ανδρ.γεωργιου 50βραδια.....
κοντη με  :tits: :tits2: κ παρουσιαζοταν σαν ελληνιδα.....πρωτος εγω εκανα κριτικη γιαυτην όταν δουλευε στον βαρδαρη..
εχω πολυυυυ καιρο να την πετυχω αυτην.......ας ριξει καμια πληροφορια!! please.....

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
Κ μιας που επεστρεψα από την βολτα μου......
δεν θα κανω αναφορα γιατι πηγα καρφωτος για νατασσα η στην ειρηνη.......
Εμαθα τα νεα της ημερας ΧΩΡΙΣ βεβαια να σημαινει ότι κ είναι αληθεια!!!!!!!!!

στην θεση της τσαρινα ητανε σημερα η νταιανα  :huh: :huh:
Κ μου ανακηνωσε η τσατσα ότι η νατασσα σταματησε οριστικα :- :- :- :S

Αν πραγματικα υσχιει αυτό παιδια σορρυ αλλα είναι μεγαλη απωλεια για τα μαγαζια της πολης μας!!

κριμα!!

gabetsos

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
1.225
Κ μου ανακηνωσε η τσατσα ότι η νατασσα σταματησε οριστικα :- :- :- :S

Μην πιστεύεις τις τσατσάδες. Κανόνας πρώτος.

Πολλές φορές έχουν πει το ίδιο πράγμα για το μανούλι αλλά στο τέλος πάντα η Νατάσα επιστρέφει δυναμικά !!!

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
σε ποιο μπορντελο εργαζεται αυτη η νατασσα ρε μαγκες ?

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τα βγαλε τα φραγκα της
την ταισαμε πολυ ΚΑΛΑ
χαζη ειναι να κατσει να γλυφει απλυτες χρεωκοπημενες ελληνικες ψωλες
θα τα φαει με τον γκομενο και το κοπροσκυλο της

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
423
Πόντοι
581
Πήρα μια Βαλέρια στο Las Vegas... πιο έπιπλο πεθαίνεις, ακολουθεί κριτική...  :s&m_1:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Κριμα !!! αχ νατασσα νατασσαααα μουυυυυυ αχ βαχχχ!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
να μη δινω σημασια αλλα τι να κανω?να ξαναπαω ή θα μου πει καμια μαλακια σοβαρα?
γιατι περα απ'αυτο το γκομενακι ειναι τελειο και ναι το 69 της ειναι απιστευτο...
και ετσι οπως με κοιτουσα και στον καθρεφτη διπλα ημουν και πολυ ομορφος χθες τη νυχτα  :grin:
και ημουν κυριος δεν εκανα αλητιες...ε τελοσπαντων με 60ε εκατσα και κανα 20λεπτο,πραγματι η πουτσα μου ηταν καγκελο και καποια στιγμη αυτη εγινε μουσκεμα...και στο τελος η κρυαδα

ρε μπας και ηθελε να την καρφωσω ακαποτα απο τον κωλο?γιατι ετσι οπως της τον ετριβα στον κωλο μονη της εσπρωχνε τη σουφρα της πανω στο πουτσοκεφαλο
κοιτα τις αρεσει το πρωκτικο πολυ....και πραγματι ειναι απο τις καθαροτερες και για αυτο την προτιμω...οχι αληθεια πηγαινε ετσι τα λεει αυτη δεν θα σου κανει μαλακια!!!

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
Χθεσινή μεταμεσονύκτια τσάρκα μαζί με τον τιτάνα του μπου yorkie, παγώσαμε αλλά γυρίσαμε σχεδόν τα πάντα. Αρκετή κίνηση και με αρκετές επιλογές.
  Respect στον Apollo64 για την ενημέρωση.  :sunglasses:
2 καί ώρες τσάρκα,30 μαγαζιά και θυμότανε όλες τις κοπέλες της βάρδιας,χωρίς μπλοκάκια χωρίς σημειώσεις στο κινητό χωρίς τπτ  :rockon:

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
82
Πόντοι
1

Ομορφάαααντρα μας!!!!!!  :grin: :)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
  Respect στον Apollo64 για την ενημέρωση.  :sunglasses:
2 καί ώρες τσάρκα,30 μαγαζιά και θυμότανε όλες τις κοπέλες της βάρδιας,χωρίς μπλοκάκια χωρίς σημειώσεις στο κινητό χωρίς τπτ  :rockon:
και ο μπουχος το ιδιο κανει...αυτοι οι 2 λες να ειναι στην ΝΑΣΑ;

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
για τη βικυ πανε με προγραμμα πανω απο 40ευρω πχ κωλο 69 τζακουζι πανε και προγραμμα 40 ευρω. Θα δεις 2 διαφορετικες συμπεριφορες. Απο μενα Χ ΜΕΓΑΛΟ οταν στο 15λεπτο με αφησε και εφυγε λεγοντας μου δεν μπορω αλλο διψαω και τελειωσε ο χρονος σου τελειωσε μονος σου και φυγε.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.247
Πόντοι
39.777
Αυτη την καινουρια τη Λουνα Παρκ την ειδε κανεις?αξιζει?  :think:

nikolaspap

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2014
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα...Για σήμερα το βράδυ έχει καμια μιλφ βάρδια?? ξέρει κανείς να προτείνει κάτι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom