al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
να μη δινω σημασια αλλα τι να κανω?να ξαναπαω ή θα μου πει καμια μαλακια σοβαρα?την εχω στανταρακι εγω σχεδον 2 φορες την βδομαδα μετακαντυς εποχη!!λεει κατι τετοια περιεργα τα ελεγε και σε μενα..μην δινεις σημασια τα λεει γιατι θελει να δημιουργησει ονομα! και επισης να ξερεις θυμαται και καλα με αυτους π εχει παει και της κανανε το κλικ...οταν πρωτοηρθε δεν ητανε ετσι ητανε λιγο αβγαλτο!!πες μου κατι ...απιστευτο το 69 της και το μουνακι εχει τρελη γευση και αισθηση ε;να ξερεις οτι τρελενεται να την παιρνουνε απο τον κωλο!!!
γιατι περα απ'αυτο το γκομενακι ειναι τελειο και ναι το 69 της ειναι απιστευτο...
και ετσι οπως με κοιτουσα και στον καθρεφτη διπλα ημουν και πολυ ομορφος χθες τη νυχτα
και ημουν κυριος δεν εκανα αλητιες...ε τελοσπαντων με 60ε εκατσα και κανα 20λεπτο,πραγματι η πουτσα μου ηταν καγκελο και καποια στιγμη αυτη εγινε μουσκεμα...και στο τελος η κρυαδα
ρε μπας και ηθελε να την καρφωσω ακαποτα απο τον κωλο?γιατι ετσι οπως της τον ετριβα στον κωλο μονη της εσπρωχνε τη σουφρα της πανω στο πουτσοκεφαλο