Mολις γυρισα απο μια απρογραμματιστη και μαλλον αψυχολογητη καταθεση...βρεθηκα για καποιο λογο στην περιοχη της Γιαννιτσων εκανα κατι γυρες και μετα λεω δεν παω και προς τα κατω μια βολτα...
Δεν ειχα ομως καθολου ιδεα τι θελω...βλεπω το αμαξι της Εφης λεω εδω ειμαστε,κατεβαινω μπαινω μεσα μου λενε αλλαγη βαρδιας ηταν 18.50

κανω κανα 2 γυρες παλι λεω ας παω στην Ιζαμπελα για ενα ξεκωλιασμα...μπαινω στο Τριδυμο 3 και ηταν η μικρουλα η Χριστινα,η Ιζαμπελα μετα τις 20.00 δουλευει
Ε και οπως κανω να φυγω πεφτω στο Godiva και λεω ας μπω στη θεια Ευα αν και δε μου αρεσει...
Μπαινω με 50ε για γλειψιμο αλλα και παλι ηταν πολυ μετρια...δε σ'αφηνει να κανεις παιχνιδι,δε σ'αφηνει να την πιασεις,δε σ'αφηνει να τη φιλησεις ουτε στο μαγουλο,μια πιπα της πλακας μονο ισα ισα τον ακουμπαει στο στομα και κανει κατι μαλακιες με τα δοντια της στο πουτσοκεφαλο...κατι σκηνοθετημενα μμμμ και κατι ατακες...στο γλειφομουνι ισα που την ακουμπουσα με τη γλωσσα και μου ελεγε πιο σιγα,εσφιγγε και σαν μεγγενη με τα ποδια της το κεφαλι μου κοντευε να με πνιξει...πηγα να νευριασω εκει αλλα το σταματησα αμεσως το γλειφομουνι γιατι δεν ειχε καμια διαθεση μαλλον
Ενταξει καλη γυναικα και ευγενικη,δε μου γκρινιαξε για το χρονο,μαλιστα μετα κανα 10λεπτο μιλουσαμε κιολας αλλα πολυ μετρια σαν συνολο...και σαν κορμι το βυζια εχει κρεμασει,ο κωλος εχει χαλαρωσει παρα πολυ,για φατσα ας μη το συζητησουμε καν
Μπα δε λεει...συνταξη οσο το δυνατον συντομοτερο