Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

straham

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
40
Πόντοι
0
[tube8][/tube8]
θεια Μονικα στην Ερημιτη και θεια Ευα στο Godiva αυτες μονο πρωι δουλευουν ετσι κι αλλιως
Και επειδη μπορω να μαντεψω την επομενη ερωτηση σου,θα σου ελεγα οτι η Μονικα ειναι καλυτερη
Η κυρία που προτείνεις εχει κατάμαυρα δόντια. Θεωρώ οτι ειναι μια πολυ σημαντική λεπτομέρεια που θα πρεπει να ειπωθεί αν σκεφτείς οτι οι καθαρότερες απο τις κοπέλες του επαγγέλματος δινούν μεγάλη βαρύτητα στην κατάσταση της οδοντοστοιχίας του εκάστοτε πελάτη.Είναι σημαντική ενδειξη υγείας και υγιεινής επίσης.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
[tube8][/tube8]Η κυρία που προτείνεις εχει κατάμαυρα δόντια. Θεωρώ οτι ειναι μια πολυ σημαντική λεπτομέρεια που θα πρεπει να ειπωθεί αν σκεφτείς οτι οι καθαρότερες απο τις κοπέλες του επαγγέλματος δινούν μεγάλη βαρύτητα στην κατάσταση της οδοντοστοιχίας του εκάστοτε πελάτη.Είναι σημαντική ενδειξη υγείας και υγιεινής επίσης.
και ήμουνα σε δίλημμα να πάω 'η να μην πάω  :2funny: :2funny: :2funny:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Εχει δικιο ο φιλος για τη μονικα ασε που πρωτη φορα που την ειδα στη φατσα την περασα για τρανς αλλα μεσα στο δωματιο ειναι Τουρμπο!!

paylosxxl

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2009
Κριτικές
6
Like
197
Πόντοι
21
[quote autζτβhor=Mastokavlidis link=topic=125.msg5787812#msg5787812 date=1412914045]
Εχει δικιο ο φιλος για τη μονικα ασε που πρωτη φορα που την ειδα στη φατσα την περασα για τρανς αλλα μεσα στο δωματιο ειναι Τουρμπο!!
[/quote]
επαυξανω οτι ειναι τουρμπο.σε πηδαει αυτη κ οχι εσυ.αλλα ενα ακομα μεγαλο μειον κανει μπαμ οτι ειναι κυρια που ξερει πολυ απο καμπαρε.καμπαρετζου.με χαλασε πολυ αυτο.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Αναμο(υ)νη κριτικης για Λουση  ;)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
βολτα χθες βραδυ ...

στο Venus Angels στη Μινωταυρου η ΜΠΙΑΝΚΑ. μια πιτσιρικα, ντεμεκ ισπανιδα....προσοχη Μακρια!!....Φολα...εχω αναρτησει στο παρελθον κριτικη.

εγινε επισκεψη τελικα στην βιλα πριβε στην κοροβαγκου στην Φρατζεσκα...λυπαμαι που εσπασα το εμπαργκο στις βιλες και στα 40ρια αλλα η κοπελα εχει βυζαρες και κορμαρα...

βεβαια οπως συνηθως λογω καλης εμφανισης εχει και την αναλογη ψυλομυτικη συμπεριφορα...στο πισωκολλητο δεν αντεξε και μου ελεγε οτι δεν θελει...της λεω...καλα με 40 ευρω δεν κανεις πισωκολλητο?

μου ειπε με μονο 40 οχι σιγουρα....καλα...α αι συ κτιρ μωρη...εβγαλες καποια λεφτα και σηκωνεις και μυτη και απο πανω...τα βυζια της ειπε οτι ηταν φυσικα αλλα βρηκα ουλες απο κατω...το οποιοσημαινωει επεμβαση...μπορει οχι σικικονης αλλα κατι μπηκε μεσα...χαχαχαχ.

γενικα θα ελεγα προσοχη και απο μακρια εκτος αν θελετε να πληρωσετε μονο για τα βυζια..

ριξτην ενα χλεπιδι στη μαπα,εγω το χω κανει  :grin:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Πέτυχα Άντζελα χθες το βράδυ στις Μέλισσες, είπα να δοκιμάσω μετά από ένα χρόνο και πέρασα μέσα φανταστικά. Το θέμα τσιμπούκι δεν το έχει καθόλου, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη κοπέλα που να ευχαριστιέται τόσο πολύ το γαμήσι και να έχει τέτοια αίσθηση (και να μην μιλήσουμε και για αντίδραση στο γλυφομούνι το οποίο δεν πήρα χθες όμως). Όταν στήνεται στα τέσσερα θέλεις να κλάψεις από συγκίνηση για το θέαμα. Τρελό μαύρο στην τσατσά πάντως που πήγε να μου φάει το 10ρικο από τα ρέστα κάνοντας την παλαβή, πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο και μου χάλασε την διάθεση μετά από μια πολύ καλή κατάθεση.

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Πέτυχα Άντζελα χθες το βράδυ στις Μέλισσες, είπα να δοκιμάσω μετά από ένα χρόνο και πέρασα μέσα φανταστικά. Το θέμα τσιμπούκι δεν το έχει καθόλου, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άλλη κοπέλα που να ευχαριστιέται τόσο πολύ το γαμήσι και να έχει τέτοια αίσθηση (και να μην μιλήσουμε και για αντίδραση στο γλυφομούνι το οποίο δεν πήρα χθες όμως). Όταν στήνεται στα τέσσερα θέλεις να κλάψεις από συγκίνηση από το θέαμα. Τρελό μαύρο στην τσατσά πάντως που πήγε να μου φάει το 10ρικο από τα ρέστα κάνοντας την παλαβή, πρώτη φορά μου έτυχε κάτι τέτοιο και μου χάλασε την διάθεση μετά από μια πολύ καλή κατάθεση.
εδω παλια τα χριστουγεννα ζητουσαν και δωρο ρε φιλε

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
εδω παλια τα χριστουγεννα ζητουσαν και δωρο ρε φιλε

Άλλο να σου ζητάει δώρο, άλλο να μη σου δίνει ρέστα. Το 10ρικο δεν μου λέει πολλά πράγματα, πολύ καλά πέρασα, αλλά τέτοιου είδους απατεωνιές σου χαλάν τη διάθεση.

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
Επίσκεψη μετά από καιρό στο Κεφαληνίας, Έλενα Ουκρανή, busty κοπέλα με απίστευτη κωλάρα, είχε καιρό να μου βγει κασκαντεριλίκι, πέρασα απίθανα και θα αναφερθώ εκτενέστατα στην πανηγυρική κριτική που ακολουθεί  :rockon:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Στοχευμενη καταθεση σε Μονικα για κωλαρακι , τα λογια ειναι περιττα.....  :zfuck: πολυ σφυροκοπημα με μια Μονικα να ζηταει κι αλλο  :rockon: , ο χαμος . Κανεις δεν ειπε οτι η Μονικα ειναι η σουπερ γκομενα αλλα για τα γουστα που βγαζει αξιζει τα λεφτα με το παραπανω .

Argiris_25

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καμια προταση για σημερα για κωλοξεσκισμα?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
923
Πόντοι
7.205
Πάνε στα τρίδυμα και διάλεξε.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
Άλλο να σου ζητάει δώρο, άλλο να μη σου δίνει ρέστα. Το 10ρικο δεν μου λέει πολλά πράγματα, πολύ καλά πέρασα, αλλά τέτοιου είδους απατεωνιές σου χαλάν τη διάθεση.
μια Μερά μου τυχε να περιμένω τα ρέστα και κάτω απο το δεκαδικό είχε κι άλλο σαν να ηταν κολλημένο .....χαχαχα :rockon: :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
δηλαδη σημερα εχουμε την αντζελα στις μελισσες;

ganstaz361

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
η Χριστίνα στα τρίδυμα δουλεύει τώρα ή βράδυ?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
ναι παικταρα μου εκεί είναι σε περιμενει :rockon: :rockon:
εφυγαααα..μπουχος περιμενω ενα σαββατο να κυκλοφορησουμε μαζιιι και να μπουρδελιασουμε...εννοειται οτι οποιος αλλος θελει ειναι ευρποσδεκτος!!

georgeflorinios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Κριτικές
6
Like
168
Πόντοι
281
Παίδες 1η φορά κατέθεσα στη Γκαμπριέλα στο villa prive και έπαθα πλάκα. Αν και έχω αδυναμία στα μιλφ και στις ψηλές, η γκόμενα στο δωμάτιο είναι απίστευτα καυλιάρα, έχει πρόστυχο νεανικό μουτράκι, ωραία βυζάρα, ύψος γύρο στο 1,68 και τρελό τρελό κωλαράκι. Πολύ πιο όμορφη και πιο αδύνατη από τις φωτο στο γκρισλεϊτντιζ. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο οτι τα βρήκαμε στη χημεία μας, αλλά ήταν ένα από τα καλύτερα μαμήσια που χω κάνει στα μαγαζιά και από τις λίγες φορές που όταν την είχα στα 4,  γ@μιότανε πάνω στον π**τσο μου τόσο καυλιάρικα που όταν την έχυσα κόντεψα να πάθω εγεφαλικό! Γκαμπριέλα είσαι Θεά!  :kissass:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom