Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (6 μέλη και 49 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
την βρηκα χθες αφου αγανακτησα και τα εψαξα ολα...ουτε σε αυτο θα μεινει μου ειπε...καποιο προβλημα εχει και αλλαζει συνεχεια...παραπανω δεν ηθελε να μ πει!!
Φιλος στο αφιερωνω "σε αναζητω σε αναζητω στη σαλονικη ξημερωματα" :rockon: :rockon:

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
257
Πόντοι
26
Καλημερα ποιες μερες και ωρες βρισκουμε την αφροδιτη στην κωλλετη?

arisk

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
4.165
H Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου...  :S

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746
H Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου...  :S
δλδ παρασυρθηκες απο τ θρεντ κ μπηκες? αυτο θελεις ν πεις?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
με αφρο και την σπεσιαλ πιπα της?δύσκολο να μην σηκωθει

Επισκέπτης
Δλδ αν ειναι ομορφη και κομοδινο, και καθεται και σε κοιταει σε σηκωνεται ποιο ευκολα  :think:

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
η μαρλεν ποια ειναι και η ευα αλ πατσινο βοηθα οσιε

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.865
Πόντοι
6.265

τι αλλο θα ακουσουμε..

κοιταξε εδω 

arisk

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
4.165
δλδ παρασυρθηκες απο τ θρεντ κ μπηκες? αυτο θελεις ν πεις?
Ναι, αν διαβάσεις το φόρουμ και πηγαίνεις σε μπουρδελα, δεν γινεται να μην πας και στην Αφρο με τόσο διθυραμβικά σχόλια, ειναι λογικο αφού όλοι φεύγουν ενθουσιασμένοι.
Και εγω φίλος με την αφρο έφυγα απο εκει, αλλα το γαμησι δεν μου βγήκε, δε μου άρεσε εμφανισιακά, plus ατάκες τύπου ελα μουρό μου να με γκαμησεις, καπου δεν έκατσε η φαση, χωρις να λεω πτι έφταιγε η κοπέλα, η οποία μου δημιούργησε πολυ καλη εντύπωση σαν άτομο γενικά. Απλα δεν...

arisk

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
4.165
Δλδ αν ειναι ομορφη και κομοδινο, και καθεται και σε κοιταει σε σηκωνεται ποιο ευκολα   :think:
Ρε Τζαμαϊκανέ με την όμορφη σου σηκώνεται απλα μετα ειναι κομοδίνο και σου πέφτει και την διάολο στέλνεις.... Με την άσχημη αν σου σηκωθεί θα περάσεις σούπερ αλλα το ζήτημα ειναι να σε καυλώσει αρχικά ωστε να μπείτε στο κυρίως θεμα... Πχ αν εκανε καμια ακαποτη θα γινόταν η δουλεια, θα είχαμε ανόρθωση ηθικού, αλλα να δω την Αφρο και να μου σηκωθεί κατευθείαν για να βαλω καποτα, δεν μου έκατσε...

Πωωωω σαν τον Αλαπίνη έγραψα, μονοκοπανιά...  :2funny:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
επιστροφη μετα απο αποχη σε εβελινα βυζουλινα ακολουθει κριτικη διαφημιση