kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 209
- Πόντοι
- 1.390
ιδιας ιδιοκτησιας πρεπει να ειναι αυτα ετσι κι αλλιως
τυπε πες κανα καλο κοριτσι π δινει κωλο φθηνα αυτην τη στιγμη σαλονικη
ιδιας ιδιοκτησιας πρεπει να ειναι αυτα ετσι κι αλλιως
ρε παιδια ποιο ειναι το αλλο σιτε που λετε συνεχεια?
[/quoteμε 60 στα τριδυμα οι πιο πολλες![]()
![]()
![]()
Με 100€ την ωρα με 2 εκτονωσεις και γυμνό μπουκι ειναι φθηνά τύπε;
[/quoteμε 60 στα τριδυμα οι πιο πολλες![]()
![]()
![]()
θενκς μαν εκει ειχα παει κ τ τελευταια φορα σε μια ρομμουνα![]()
Φιλος στο αφιερωνω "σε αναζητω σε αναζητω στη σαλονικη ξημερωματα"την βρηκα χθες αφου αγανακτησα και τα εψαξα ολα...ουτε σε αυτο θα μεινει μου ειπε...καποιο προβλημα εχει και αλλαζει συνεχεια...παραπανω δεν ηθελε να μ πει!!
Δευ με Τετ πρωινη βαρδιαΚαλημερα ποιες μερες και ωρες βρισκουμε την αφροδιτη στην κωλλετη?
δλδ παρασυρθηκες απο τ θρεντ κ μπηκες? αυτο θελεις ν πεις?H Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου... :S
με αφρο και την σπεσιαλ πιπα της?δύσκολο να μην σηκωθειH Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου... :S
p.m glμε αφρο και την σπεσιαλ πιπα της?δύσκολο να μην σηκωθει
Δλδ αν ειναι ομορφη και κομοδινο, και καθεται και σε κοιταει σε σηκωνεται ποιο ευκολαH Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου... :S
H Αφροδίτη είναι όντως απο τις καλύτερες σε συμμετοχή, διάθεση, επιδόσεις... Αλλα είναι η δευτερη φορά απο τις περίπου εκατό κοπέλες του επαγγέλματος που έχω πάει, που δεν μπορούσε να μου σηκωθεί... Είναι πολύ μπάζο ρε παιδιά απο ομορφιά... Εντάξει τουμπανο κορμί αλλα λίγο μπαζόφατσα... Και είναι γ αδυναμία μου αυτό, αν ειναι λιγο αδυνατη ή λιγο στρουμπουλή την παλεύω, αλλα με τις ασχημούλες δεν το έχω καθόλου... :S
παιχτη εισαι σε λαθος θρεντ! ρωτα στα σιτυ τουρ σαλονικα!η μαρλεν ποια ειναι και η ευα αλ πατσινο βοηθα οσιε
Ναι, αν διαβάσεις το φόρουμ και πηγαίνεις σε μπουρδελα, δεν γινεται να μην πας και στην Αφρο με τόσο διθυραμβικά σχόλια, ειναι λογικο αφού όλοι φεύγουν ενθουσιασμένοι.δλδ παρασυρθηκες απο τ θρεντ κ μπηκες? αυτο θελεις ν πεις?
Ρε Τζαμαϊκανέ με την όμορφη σου σηκώνεται απλα μετα ειναι κομοδίνο και σου πέφτει και την διάολο στέλνεις.... Με την άσχημη αν σου σηκωθεί θα περάσεις σούπερ αλλα το ζήτημα ειναι να σε καυλώσει αρχικά ωστε να μπείτε στο κυρίως θεμα... Πχ αν εκανε καμια ακαποτη θα γινόταν η δουλεια, θα είχαμε ανόρθωση ηθικού, αλλα να δω την Αφρο και να μου σηκωθεί κατευθείαν για να βαλω καποτα, δεν μου έκατσε...Δλδ αν ειναι ομορφη και κομοδινο, και καθεται και σε κοιταει σε σηκωνεται ποιο ευκολα![]()