Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επεδη εχω να μπω πολυ καιρο ,
η εφη  που δουλευει ?

kolodi32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα στην εφι σημερα.απ τα τοσα καλα που εχω διαβασει λεω καλα θα περασουμε.τεληκα δεν μου εκανε κλικ ι γκομενα.ουτε εφι μπορεσα να γαμισο. :huh: :huh:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
Επεδη εχω να μπω πολυ καιρο ,
η εφη  που δουλευει ?

Φριξου 15

Πηγα στην εφι σημερα.απ τα τοσα καλα που εχω διαβασει λεω καλα θα περασουμε.τεληκα δεν μου εκανε κλικ ι γκομενα.ουτε εφι μπορεσα να γαμισο. :huh: :huh:

Και γω μια φορα εχω παει μαζι της και δε μου εκανε το κλικ,εμεινα στη μια φορα,που τη δοκιμασα,νταξ γουστα ειναι αυτα ρε παιδια τι να κανουμε.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
μηπως εχει παρει το ματι κανενος την αντζελα(ουκρανη) την αβυζι σημερα;γιατι παιρνω λα φαμ και λεει δεν δουλευει εκει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Φριξου 15

Και γω μια φορα εχω παει μαζι της και δε μου εκανε το κλικ,εμεινα στη μια φορα,που τη δοκιμασα,νταξ γουστα ειναι αυτα ρε παιδια τι να κανουμε.
αλλο αυτο....ο φιλος προφανως δεν πηγε καν με εφη εφοσον δεν του κανε κλικ οποτε δεν ξερει αν και τι εχασε

kolodi32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα γλ το προσπαθισε πολυ ι εφι στεναχοριθικε κιολασ.αλλα μου φενοταν μεγαλη και δεν καυλονα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
gl τι γινεται με σενα ρε συ?
Πριν κανα δυωρο ησουν μοντερειτορ τωρα παλι μια απο τα ιδια :P

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
καταθεση στη Νικολ γαλλιδα στα 3διμα και πριν λιγες μερες στην Εφη στο Φριξου 15.
αξιζανε μεχρι και το τελευταιο cent απο τα χρηματα που σπαταλησα.ακολουθει κριτικη

Επισκέπτης
Ακομα τι νικολ γαματε ρε  :2funny: τετοια βλεπει η μιραμπελα και δεν λεει να εγκαταλειψει το αθλημα  :grin:

stavros3229

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΙΡΕΛΑ????

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Σαν τις Μιλφ στα στουντιο δεν θα βρεις καλες υπηρεσιες ανταξιες απο πιτσιρικες,οι περισσοτερες ειναι μη και μη , Βιαστικες... τωρα οι εξαιρεσεις ειναι αλλο θεμα εγω μιλαω γενικα, μετα απο τις πατατες που εφαγα απο πιτσιρικες τυπου ντανιελα με ταττου, κτλπ. προτιμω τις μεγαλυτερες και πιο εμπειρες, μονο σε κατι πολυ στανταρ πλεον πηγαινω απο πιτσιρικες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.299
Πόντοι
10.135
Σαν τις Μιλφ στα στουντιο δεν θα βρεις καλες υπηρεσιες ανταξιες απο πιτσιρικες,οι περισσοτερες ειναι μη και μη , Βιαστικες... τωρα οι εξαιρεσεις ειναι αλλο θεμα εγω μιλαω γενικα, μετα απο τις πατατες που εφαγα απο πιτσιρικες τυπου ντανιελα με ταττου, κτλπ. προτιμω τις μεγαλυτερες και πιο εμπειρες, μονο σε κατι πολυ στανταρ πλεον πηγαινω απο πιτσιρικες.
σωστος.
παιξτε μπαλα με τα στανταρακια σας,δεν σηκωνει η εποχη για οικονομικους πειραματισμους. ;)
προσωπικα οτι καινουργιο δοκιμασα (οχι Θεσ/κη) ψιλοκομοδινε φαση ηταν κ μου αφησαν κ την εντυπωση του ανικανοποιητου.

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Ρε μαγκες για την Αντριανα την πιπινα γνωριζει κανεις τιποτα που εξαφανιστηκε αυτη?

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Σωστος Πρεπει να μαθουμε !!
Eγω αδερφε οσες φορες πηγα ρωτησα η τσατσα μου πε οτι ειναι στην πατριδα της και δε ξερει ποτε και αν επιστρεψει λες να μας την εκανε δια παντος???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom