azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.275
- Πόντοι
- 39.777
αχ που εισαι ισλαμ που δινουν κωλο αντι για μουνι πριν το γαμο
Και στο Πακισταν Ισλαμιστες ειναι τυπε

Ψαξε λιγο ρε φιλε..Επεδη εχω να μπω πολυ καιρο ,
η εφη που δουλευει ?
Επεδη εχω να μπω πολυ καιρο ,
η εφη που δουλευει ?
Πηγα στην εφι σημερα.απ τα τοσα καλα που εχω διαβασει λεω καλα θα περασουμε.τεληκα δεν μου εκανε κλικ ι γκομενα.ουτε εφι μπορεσα να γαμισο.![]()
![]()
αλλο αυτο....ο φιλος προφανως δεν πηγε καν με εφη εφοσον δεν του κανε κλικ οποτε δεν ξερει αν και τι εχασεΦριξου 15
Και γω μια φορα εχω παει μαζι της και δε μου εκανε το κλικ,εμεινα στη μια φορα,που τη δοκιμασα,νταξ γουστα ειναι αυτα ρε παιδια τι να κανουμε.
gl τι γινεται με σενα ρε συ?
Πριν κανα δυωρο ησουν μοντερειτορ τωρα παλι μια απο τα ιδια![]()
σωστος.Σαν τις Μιλφ στα στουντιο δεν θα βρεις καλες υπηρεσιες ανταξιες απο πιτσιρικες,οι περισσοτερες ειναι μη και μη , Βιαστικες... τωρα οι εξαιρεσεις ειναι αλλο θεμα εγω μιλαω γενικα, μετα απο τις πατατες που εφαγα απο πιτσιρικες τυπου ντανιελα με ταττου, κτλπ. προτιμω τις μεγαλυτερες και πιο εμπειρες, μονο σε κατι πολυ στανταρ πλεον πηγαινω απο πιτσιρικες.
Ρε μαγκες για την Αντριανα την πιπινα γνωριζει κανεις τιποτα που εξαφανιστηκε αυτη?
Eγω αδερφε οσες φορες πηγα ρωτησα η τσατσα μου πε οτι ειναι στην πατριδα της και δε ξερει ποτε και αν επιστρεψει λες να μας την εκανε δια παντος???Σωστος Πρεπει να μαθουμε !!