kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 209
- Πόντοι
- 1.390
Το μονο κουλουρι που παει για 30αρι πλεον είναι από τον...ΣΤΑΓΚΙΔΗ!!!!!υπηρχε μια περιοδος παλια που ετρωγα κουλουρακι με 30 γιουρια ;)
υπηρχε μια περιοδος παλια που ετρωγα κουλουρακι με 30 γιουρια ;)
απο Θεσ/κη οκ,αλλα απο εδω που ειμαι, ειναι μακρυα μαν...εσυ τρως γιουφτικο κουλουρακι στενο κ τραγανο.εχει Βουλγαρια τυπε![]()
απο Θεσ/κη οκ,αλλα απο εδω που ειμαι, ειναι μακρυα μαν...εσυ τρως γιουφτικο κουλουρακι στενο κ τραγανο.![]()
τι μιλας ρε μαν..κ συ Σερρας βοσκας.ελληνικη επαρχια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι μιλας ρε μαν..κ συ Σερρας βοσκας.![]()
στα αρχιδια σου ρε...οταν της ξεσκιζες το κωλαντερο στο σεληνο-φως ητανε καλα? τα ξεχασε αυτα η καρ(γ)ιολα....κριμα στο μαλακα που την φορτωνεται.με κοιταξε και με υπεροψια![]()
![]()
![]()
![]()
στα αρχιδια σου ρε...οταν της ξεσκιζες το κωλαντερο στο σεληνο-φως ητανε καλα? τα ξεχασε αυτα η καρ(γ)ιολα....κριμα στο μαλακα που την φορτωνεται.![]()
που λεει ο λογος ρε μαν....της ξεσκιζες την μουνα.δεν εδινε κωλο >>
>
>
![]()
Δυνατη καταθεση προ ολιγου στην εφαρα, πραγματικα διαμαντι αυτο το κοριτσι. Ανεβασα και κριτικη, δυστυχως δεν ειχα χρονο για καμια βολτουλα ισως την επομενη.
Δεν παιρνω τετοια προγραμματα και συνηθως στην εφη μπαινω με το απλο, δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον δεν δινει.κωλο εδινε?![]()
δεν εδινε ποτε κωλο η εφη μανκωλο εδινε?![]()
δηλαδη ειναι αυστηρων σεξουαλικων αρχων και πουριτανηδεν εδινε ποτε κωλο η εφη μαν![]()
θα τον κραταει για το συζυγο,ετσι κανουν αυτες οι καθολικεςδηλαδη ειναι αυστηρων σεξουαλικων αρχων και πουριτανη![]()
![]()
αχ που εισαι ισλαμ που δινουν κωλο αντι για μουνι πριν το γαμοθα τον κραταει για το συζυγο,ετσι κανουν αυτες οι καθολικες