Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Ξέρουμε κάτι για την απουσία της Candy ???
αν δεν συμπληρωσει 116 δεν μενει απο απουσιες, αλλα ακομη αν κανει και παραπανω φερνει χαρτι απο γιατρο και την περναμε την ταξη.Ξέρουμε κάτι για την απουσία της Candy ???
ακουσα οτι την "κλεψανε" αρα αυτο το ταλεντο μπορει να κανει καριερα σε καμια αλλη ευρωπαϊκη χωρα αυτην την στιγμη...η Εμμανουελα τι απεγινε ρε μαγκες?
η καλη ποια ηταν?εγω ακουσα οτι την εκλεψε καποιος αλλα οχι για καριερα στα μπουρδελα, η κοπελα απλα σταματησε
εκεινο το μπαζο η Μιραμπελα δε λεει να ξεκουμπιστει απο εκει.εφυγε η καλη του μαγαζιου και εμεινε η αχρηστη
μη μου πεις τωρα οτι δεν ξερεις την Εμμανουελα..η καλη ποια ηταν?
A την ξεχασα αυτην οτι ηταν εκειμη μου πεις τωρα οτι δεν ξερεις την Εμμανουελα..
η αληθεια ειναι πως εκτος την Εμμανουελα αυτο το μαγαζι ποτε δεν ειχε κατι αξιολογο.A την ξεχασα αυτην οτι ηταν εκει
To ποιο πιθανο, αλλιως θα ειχε φυγει νυχτα.η αληθεια ειναι πως εκτος την Εμμανουελα αυτο το μαγαζι ποτε δεν ειχε κατι αξιολογο.
και η Μιραμπελα το εχει δυσφημισει τοσο που σε λιγο δε θα παταει κανεις εκει.
απορω πως την κραταει το αφεντικο,εκτος και αν τα εχει μαζι του
εδωσες δηλαδη 30 στην αρχη και μετα σου ζητησε και αλλα χρηματα?
κοτσο σε επιασε δηλαδη?
Y.Γ. ποσο χρονων εισαι?μηπως σε ειδε μικρο και σε εκμεταλευτηκε
Η Νικολ δουλευει βραδυ στο τριδυμο 1μπορει καποιος να με πει που ειναι αυτη τη βδομαδα η Νικολ η MILF και τι βαρδια δουλευει? οπως και η Ευα η GILF που δουλευει και τι βαρδια?