Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
ρε παιδια αυτη τν ωρα δουλευει καμια απο αυτες? Justine, η περιφημη Βουλα Βαβατση, Ευα, Γιασμην, Χριστινα ρουμανα

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
έριξα ένα σήμερα στην τζούλια στο Α.γεωργίου 19, άλλο πράμα μιλαμε, με 30 το απλό, τι να πω το κάτι άλλο το κορίτσι με έκανε ένα παπαρι μιλαμε μου πονούσε απο την καυλα, θεικό στήσιμο με την κωλάρα στα 4, χύσιμο μεσα σε κτηνώδεις κραυγές, και μετά κάθησε και την έκανα μασαζ και χαδάκια κανα τέταρτο, αν δεν σηκωνόμουνα ακόμη εκει θάμουνα, το έλιωσα το μικρο  :smitten:  και επιδερμίδα βελούδο μιλάμε, πολύ αγαπισιάρικο πλασμα  :smitten:
Τζουλια μια ξανθουλα με γαμω τους κωλους,ξανθουλα,με ςραια επιδερμιδα και εκεινο το ξενικο μαυρισμα? απο τσεχια νομιζω που λεει οτι ειναι????? οντως δυνατο.εγω το πηρα προσφατα στο ανδρεου γεωργιου 24

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
οποιος αποδειξει οτι ειναι η δεν ειναι η Βαβατση εχει δωρο ενα γιακουζι με οποια θελαι....απο ολους μας...
1 ευρω το ατομο πεφτει το πολυ...

Επισκέπτης
Ειχα να κανω πανω απο ενα μηνα και τα γυρισα σχεδον ολα, οποιος θελει σε πμ. να του πω τι παιζει. Επισης εχω ενα κακο νεο για αυτες τις μερες και δυο νεα στουντιο που ανακαλυψα, εντω μεταξυ πως γινεται και παντα πρωτος βλεπω εδω μεσα τα καινουργια στουντιο μπορει να με το εξηγισει κανεις  :grin: η ειστε μυρωδιες και δεν βλεπεται μπροστα σας η γυρνατε μια φορα το τριμηνο  :P

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Ειχα να κανω πανω απο ενα μηνα και τα γυρισα σχεδον ολα, οποιος θελει σε πμ. να του πω τι παιζει. Επισης εχω ενα κακο νεο για αυτες τις μερες και δυο νεα στουντιο που ανακαλυψα, εντω μεταξυ πως γινεται και παντα πρωτος βλεπω εδω μεσα τα καινουργια στουντιο μπορει να με το εξηγισει κανεις  :grin: η ειστε μυρωδιες και δεν βλεπεται μπροστα σας η γυρνατε μια φορα το τριμηνο  :P
στειλε πμ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
dimmits στειλε μου το πμ και μενα να τσεκαρω κατι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.884
Πόντοι
37.562
ΧΕ ΧΕ ΧΕ!!!!!!

Δεν ξερω αμα το εχετε προσεξει αλλα ειμαστε μια
ωραια ατμοσφαιρα....

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
44
Πόντοι
11
αλλαξτε κινητα ρε μαγκες αμα ειναι και να τα λετε απο κει ..
τι στειλε πμ και εστειλα πμ και στειλτε μου πμ οποιος θελει...
εγω πλεον ειμαι ανενεργος λογω αποστασης αλλα οποτε ερχομαι ενημερωνω..και χαρην αυτου του σιτε εχω αποφθγει πολλες πατατες αλλα και εχω προφυλαξει καποιυς θαρρω.
και επισης υπαρχουν καποιοι που εχουν προσφερει πολλα σε μας τους συναγωνιστες.
δε θελω να ανοιξειι κουβεντα για τα χιλιοειπωμενα αλλα το ειδα μια δυο τρεις... αυτο με τα πμ και δεν ειναι ωραιο...
σιγα ρε φιλαρακι εσυ τι ανακαλυψες και θελεις να σου στειλουμε και πμ κανα φρεσκο μπουρδελο καμια αφιξη καποιας που ητανε και παλια ...
αυτα που θα δουμε και εμεις οι υπολοιποι σε λιγες μερες...

καλα να περνατε καρντασια...
δε θελω να παρεξηγηθω λεω απλα τη προσωπικη μου γνωμη

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Πολυ μετρια η Χριστινα στο Μινωταυρου.  Και δεν μου έφταιξε το χαλαρο σχετικα κορμι, οσο το οτι δεν εσκασε ουτε ενα χαμογελο. Επισης παρ οτι μιλαει πολυ καλα Ελληνικά, με το ζορι της παιρνεις κουβεντα.
Δυστυχως δεν θα συμφωνήσουμε ποτε με τον φιλο μου τον ελεύθερο σκοπευτη! Παω να ξαναδιαβάσω την κριτική του να δω ισως τι εκανα λαθος.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom