Λεβεντη,τι εστι ΕιρηνηΜινι τσαρκα
Ανδρ38: Λουιζα
Ανδρ34:Ειρηνη![]()
Ανδρ19:Αντρεα
Φριξου15: Στεφη![]()
![]()
Αλλα κομοδινο!!!
Λετε να τελειωνω με αυτην τν ατακα τν ενημερωση."Εμπαργκο στο 40 των βιλλων"![]()
![]()
![]()

Λεβεντη,τι εστι ΕιρηνηΜινι τσαρκα
Ανδρ38: Λουιζα
Ανδρ34:Ειρηνη![]()
Ανδρ19:Αντρεα
Φριξου15: Στεφη![]()
![]()
Αλλα κομοδινο!!!
Λετε να τελειωνω με αυτην τν ατακα τν ενημερωση."Εμπαργκο στο 40 των βιλλων"![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω φιλος θα τεσταριστει.Ρωσιδα μιλφαρα με![]()
Αρες
ακριβως ρε φιλε...γιατι καλα ειναι να λεμε τα στραβα των κοριτσιων...
αλλα καλο ειναι να ξερουμε τι βλεπουν κ αυτες καθε μερα..κ οτι δεν ειναι ολοι καθαροι και σωστοι...
πανε εκει κ βρωμιαρηδες και κοπροσκυλα που νομιζουν επειδη δινουν 30 ευρω θα τη μεταχειριστουν την αλλη λες και ειναι ζωο...
τουλαχιστον ειναι σημαντικο πριν πηγαινουμε να προσεχουμε την υγιεινη..να κανουμε ενα μπανακι πριν παμε κ γενικα να ειμαστε σωστοι...
θα διαφωνησω εν μερει φιλε μου..
εγω οταν παω μπουρδελοτσαρκα ολο νεα παιδια βλεπω,καθως πρεπει και σινιαρισμενοι.και οι πιο πολλοι ειναι low profile τυποι.εχω την ανεση και καθομε σε κανα δυο μπουρδελα για πολυ ωρα στο σαλονι για συζητηση και βλεπω τα ατομα που μπαινοβγαινουν.
τα πιο πολλα ειναι παιδια 18 με 30.και οι περισσοτεροι ευγενικοι περαν του δεοντος.με λιγα λογια η πουτανα μπορει να τους κανει οτι γουσταρει.
αρα το συμπερασμα το δικο μου ειναι οτι εμεις τις χαλασαμε με την κοσμια συμπεριφορα μας.-σιγουρα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις με τους αξεστους κτλ-αλλα πιστευω οτι πολλες την εχουν δει...
και ναι η μια ειναι η Μιραμπελα,εδω θα συμφωνησω...μακρια ουστ...
τι τα περασαν τα μπουρδελα Ελληνικο Στρατο?? ηρθε η απαλλαγη τους δηλαδη και ρεκλαραν?ας παρουν απολλυτηριο να τελειωνουμε....Τν εχουν δει γιατι ειναι Παλιες!!!
εγω παω παντα σινιαρισμενος και ευγενικος.δεν φταιω εγω αν πριν χαλαστηκε με καποιον αλλον....και δεν νομιζω οτι συμβαινει αυτο συχνα...
απλα οσες εχουν ξινα μουτρα εχουν ξινα μουτρα,δεν παει να εισαι και ο Brad Pit.
πλεον παω μονο σε 2 στανταρακια ελεω κρισης..τιποτε περισσοτερο ,γι'αυτο και δυστηχως δεν μπορω να κανω ενημερωση συχνα
για λεγε...εγω παω παντα σινιαρισμενος και ευγενικος.δεν φταιω εγω αν πριν χαλαστηκε με καποιον αλλον....και δεν νομιζω οτι συμβαινει αυτο συχνα...
απλα οσες εχουν ξινα μουτρα εχουν ξινα μουτρα,δεν παει να εισαι και ο Brad Pit.
πλεον παω μονο σε 2 στανταρακια ελεω κρισης..
Ερως 16
Καλησπέρα συναγωνιστές, καταρχάς μπράβο σας που ενημερώνετε! Πήρα όμως τηλ στο εν λόγω στούντιο να ρωτήσω αν δουλεύει η Βούλα, ήΑθηνάΑλίκη όπως αναφέρει άλλος συναγωνιστής κάποια ποστ παρακάτω, και η τσατσά στο τηλ μου είπε ότι δεν ξέρει καμία τέτοια κοπέλα, ειδικά όταν έκανα την περιγραφή (μελαχρινή, αδύνατη) ήταν κατηγορηματική ότι δεν υπάρχει τέτοια κοπέλα στο μαγαζί και πως όλο το τελευταίο διάστημα δουλεύει εκεί μία Χριστίνα και καμία άλλη...![]()
![]()
![]()
Ρωσιδα μιλφαρα με![]()
Αρες
ε αυτο λεμε την πρωτη μερα που δουλεψε την πλασαραν ως βουλα και απο την δευτερη μερα την βαφτισαν αλικη και επεμενουν πως ποτε δεν δουλεψε εκει βουλα!!! το λεω για πολλοστη φορα μπειτε στο δωματιο και περιμενετε με φωτογραφια της βαβατση στο χερι. ζητηστε να σας το υπογραψει κιολας ως αυτογραφο.Καλησπέρα συναγωνιστές, καταρχάς μπράβο σας που ενημερώνετε! Πήρα όμως τηλ στο εν λόγω στούντιο να ρωτήσω αν δουλεύει η Βούλα, ή Αθηνά όπως αναφέρει άλλος συναγωνιστής κάποια ποστ παρακάτω, και η τσατσά στο τηλ μου είπε ότι δεν ξέρει καμία τέτοια κοπέλα, ειδικά όταν έκανα την περιγραφή (μελαχρινή, αδύνατη) ήταν κατηγορηματική ότι δεν υπάρχει τέτοια κοπέλα στο μαγαζί και πως όλο το τελευταίο διάστημα δουλεύει εκεί μία Χριστίνα και καμία άλλη...![]()
![]()
![]()
στην κοντουλα δεν αναφερεσε?σε αυτην ειχε παει νομιζω ο Al Pacino και ειχε πει οτι δε τραβαει καθολουέριξα ένα σήμερα στην τζούλια στο Α.γεωργίου 19, άλλο πράμα μιλαμε, με 30 το απλό, τι να πω το κάτι άλλο το κορίτσι με έκανε ένα παπαρι μιλαμε μου πονούσε απο την καυλα, θεικό στήσιμο με την κωλάρα στα 4, χύσιμο μεσα σε κτηνώδεις κραυγές, και μετά κάθησε και την έκανα μασαζ και χαδάκια κανα τέταρτο, αν δεν σηκωνόμουνα ακόμη εκει θάμουνα, το έλιωσα το μικροκαι επιδερμίδα βελούδο μιλάμε, πολύ αγαπισιάρικο πλασμα
![]()
τα στανταρακια?για λεγε...
ε αυτο λεμε την πρωτη μερα που δουλεψε την πλασαραν ως βουλα και απο την δευτερη μερα την βαφτισαν αλικη και επεμενουν πως ποτε δεν δουλεψε εκει βουλα!!! το λεω για πολλοστη φορα μπειτε στο δωματιο και περιμενετε με φωτογραφια της βαβατση στο χερι. ζητηστε να σας το υπογραψει κιολας ως αυτογραφο.
Πρωι δουλεύει το κοριτσι. Οχι βραδυ. Τι ωρα πηρες?
Μετα τις 7-8 πισνει η Χριστίνα.
ε αυτο λεμε την πρωτη μερα που δουλεψε την πλασαραν ως βουλα και απο την δευτερη μερα την βαφτισαν αλικη και επεμενουν πως ποτε δεν δουλεψε εκει βουλα!!! το λεω για πολλοστη φορα μπειτε στο δωματιο και περιμενετε με φωτογραφια της βαβατση στο χερι. ζητηστε να σας το υπογραψει κιολας ως αυτογραφο.