Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065
Δες την πορνοιζαμπελα στο τριδθμο 3 κυριε σκοπευτα

skieros

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
37
Like
1.866
Πόντοι
3.187
καντην για θαλασσα....πιες το φρεντο σου...κανε το ματι σου....φαε μετα και ενα γυρονι με μια κρυα μπυρα.....κ ολα καλα.... :rockon:

εχει και αξιολογα τουριστικα τεμαχια η πολη αυτην την περιοδο. Εφαγα μια την τριτη και μια χτες. Κοστος 0 ευρω.... ;) ;)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Κανα φτηνο κωλαρακι, μεχρι 50 ευρω υπαρχει στη πρωινη βαρδια?
Αλλιως να την κανω για θαλασσα...
Προεδρε δωσε τα φωτα σου!
Iζαμπελα στα Τριδυμα με 50ε γυμνο και κωλο και πανε γιατι επικρατει η απολυτη νεκρα και θα φας καλα

Εγω μολις γυρισα απο το δικο μου Ρωσσικο μωρο και επαθα πλακα και παλι  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Μαλλον θα ντυθω γαμπρος...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ειναι μηπως αυτη που εμφανιζεται στο 2:58?
πολυ χαρακτηριστικη μουτσουνα μου ερχεται να γελασω οποτε την πετυχαινω εχει και ενα προβλημα μιλαει καπως νυσταγμενα παντα
εισαι Ωραιος! αυτη ειναι....

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
παιζει αλλα ειναι το 50% το αλλο 50 ειναι το λεγειν και η προσωπικοτητα..
το λεγειν,η αυτοπεποιθηση και γενικα το πως πασαρεις τον ευατο σου ειναι ολο το κλου της υποθεσης...δεν παει να εισαι καρκαλιαρης και να εχεις μια τριχα στο κεφαλι και κανα 10 κιλακια παραπανω( αρκει να μην εισαι πολλα παραπανω,εκλει οι γκομενες ξενερωνουν) δεν πειραζει αν εισαι μαγκας και πασαρεσαι ετσι φτανει....

ρε μαγκες μια αλλη απορια...αρκετοι εδω μεσα λενε στις κριτικες τους οτι πανε χαμουρευονται,τους πιπωνουν κτλ και μετα γαμανε και κανα τεταρτο μιση ωρα....
εγω αν εχω γκαβλες και στη πιπα μπορει να με τελειωσει η πουτανα.
τον παιζετε πριν πατε στο μπουρδελο ωστε να διαρκεσει παραπανω?
ισως καποιοι εχουν φτασει σε επιπεδο να παρουν καποιες ουσιες?
εγω οσο και να κρατηθω αντεχω 10-15 λεπτα...(δεν τον παιζω πριν παω στο μπουρδελο)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
το λεγειν,η αυτοπεποιθηση και γενικα το πως πασαρεις τον ευατο σου ειναι ολο το κλου της υποθεσης...δεν παει να εισαι καρκαλιαρης και να εχεις μια τριχα στο κεφαλι και κανα 10 κιλακια παραπανω( αρκει να μην εισαι πολλα παραπανω,εκλει οι γκομενες ξενερωνουν) δεν πειραζει αν εισαι μαγκας και πασαρεσαι ετσι φτανει....

ρε μαγκες μια αλλη απορια...αρκετοι εδω μεσα λενε στις κριτικες τους οτι πανε χαμουρευονται,τους πιπωνουν κτλ και μετα γαμανε και κανα τεταρτο μιση ωρα....
εγω αν εχω γκαβλες και στη πιπα μπορει να με τελειωσει η πουτανα.
τον παιζετε πριν πατε στο μπουρδελο ωστε να διαρκεσει παραπανω?
ισως καποιοι εχουν φτασει σε επιπεδο να παρουν καποιες ουσιες?
εγω οσο και να κρατηθω αντεχω 10-15 λεπτα...(δεν τον παιζω πριν παω στο μπουρδελο)

εγω φιλε εξαρταται μπορει και να τελειωσω σε 10-15 η μπορει να κανω κ ωρα και να μ λενε τελειωνε  :grin: :grin:
τι ουσιες κ τετοια εμεις ειμαστε φυσικοι ανθρωποι  :grin:

skieros

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
37
Like
1.866
Πόντοι
3.187
φιλε εισαι πολυ ομορφος η εχεις λεγειν?

Το εγραψα γιατι μου εκανε εντυπωση η διαθεση των τουριστριων στο να δεχτουν προσεγγιση εν αντιθεσει με τις ελλεηνιδες.
Και ενα τιπ.

Αμα πετυχετε τουριστρια να εχει βγει μονη για ποτο ντου με τη μια!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Το εγραψα γιατι μου εκανε εντυπωση η διαθεση των τουριστριων στο να δεχτουν προσεγγιση εν αντιθεσει με τις ελλεηνιδες.
Και ενα τιπ.

Αμα πετυχετε τουριστρια να εχει βγει μονη για ποτο ντου με τη μια!

Eννοειται αυτο...
βεβαια δε σημαινει οτι ολες οσες δεχονται προσεγγιση σε γουσταρουν κιολας...απλα ειναι κ πιο ευγενικες απο τις δικες μας...

αλλα κ στο σεξ αναλογικα πχ με μια αγνωστη Ελληνιδα αν εχεις 2% με αυτες εχεις 25% να παιξει κατι....
ασε...χειροτερες απο τις Ελληνιδες δεν υπαρχουνε...

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Τελικά τα σύννεφα που έκατσαν πάνω από το ουρανό της πόλης μας με οδήγησαν σε καταδρομικη.Αν και επέλεξα σχετικά νωρίς τον στόχο μου έκανε τη βόλτα μου για να σας ενημερώσω ρε κεραταδες. Αναλυτικά:
Αν. Γεωργίου 16 : Νατάσσα
Αν. Γεωργίου 24 : Η ξηγημενη μιλφ Ισαβέλλα, καλή περίπτωση μου φάνηκε. Μελαχρινή με καλουτσικο σωμα
Αν. Γεωργίου 30 δεξιά: Η Τζίνα Η ψευτομοντελισια με το αλαφρυ περπάτημα.
Αν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με σπασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.
Κωλαράκι στα 80 όμως.
Αν. Γεωργίου 34 :Ειρήνη
Αν. Γεωργίου 38 : Δεν θυμάμαι, ξέχασα...
Αν. Γεωργίου 19 : Φλωριτα
Αν. Γεωργίου 21 : Η θεια του Καστίγιο, η τσατσά απαράδεκτη.
Όλες Βίλλες σύμφωνα το πρόγραμμα
Καζά ντι Ιρενέ: ανοιχτό αλλά δεν μπηκα γιατί είδα μια χοντρούς στο σάιτ τους.
Αχελώου 10 : Η ελλεηνιδα Δανάη. Με 6 μήνες Διατροφή και γυμναστική ίσως.
Τρίδυμο 1 : Χριστίνα μόνον Ρουμάνικα έφερνε λίγο και σε βαβατση.
Τρίδυμο 2 : Μια ωραία νταρντανουλα μελαχροινη. Ωραίο πρόσωπο κι ωραία γενικότερα.
Τρίδυμο 3: ιζαμπελλα
Φρίξος 13 : Η μιραμπελλα στην είσοδο τρώει σπόρια με τη τσατσά
Φριξου 14 : Η Μερτσυ
Φρίξος 15 : Η γυναίκα τα Βικτώρια...Ακόμα.Δεν ξέρω γιατί δεν έχω περάσει μαζί της
Νικ. Ουρανού 26 : Η Ειρήνη στα 80το κωλαράκι,παρά πολλά
Μινωταυρου:Η Κάρλα με πελάτη...
Αν. Γεωργίου 52 : Η Μάξιμ...Κι αυτή γυναικαρα
Αν' Γεωργίου 50: Αιμιλία μλαχρινή ψηλή τράνταγμα Την είχα ξαναδεί βράδυ στο Νικ. Ουρανού 26
Κεφαλληνίας : Η Γιάννα, μου φάνηκε σαν τ αλτερ ιγκο της μιλφ Ειρηνης

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Λοιπον ξαναγραφω το προηγουμενο ποστ γιατι το εγραψα απο το κινητο κι εμεινα απο μπαταρια και βγηκε λιγο οπως να ναι. Αν θέλει  καποιος Mod ας σβησει το προηγουμενο

Τελικά τα σύννεφα που έκατσαν πάνω από το ουρανό της πόλης μας, με οδήγησαν σε καταδρομικη αντι για θαλασσα που σκεφτομουν.Αν και επέλεξα σχετικά νωρίς τον στόχο μου έκανα τη βόλτα μου για να σας ενημερώσω ρε κεραταδες. Αναλυτικά:
Αν. Γεωργίου 16 : Νατάσσα
Αν. Γεωργίου 24 : Η ξηγημενη μιλφ Ισαβέλλα, καλή περίπτωση μου φάνηκε. Μελαχρινή με καλουτσικο σωμα
Αν. Γεωργίου 30 δεξιά: Η Τζίνα η ψευτομοντελισια με το αλαφρυ περπάτημα.Εμοιαζε πολυ με της Μιρελλας. Δεν τη λες κι ασχημη
Αν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με πιασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.Ονομα δε ρωτησα ο  :jerking: μηπως και τη ξερει κανεις. Ειχε και τατουαζ αρκετα.Κωλαράκι στα 80 όμως.
Αν. Γεωργίου 34 :Ειρήνη... Βυζαρες μπουταρες και ξυνιλα. Κωλαρακι δεν...
Αν. Γεωργίου 38 : Δεν θυμάμαι, ξέχασα...Την φατσα της τη θυμαμαι ομως.Παραξενο
Αν. Γεωργίου 19 : Φλωριτα στο δωματιο
Αν. Γεωργίου 21 : Η θεια του Καστίγιο, η τσατσά απαράδεκτη.Μου επρηξε τ' αρχιδια. Τωρα δεν θα μπαινω εκει μεσα ουτε στη πρωινη βαρδια.
Όλες Βίλλες σύμφωνα το πρόγραμμα
Καζά ντι Ιρενέ: ανοιχτό αλλά δεν μπηκα γιατί είδα μια χοντρούλα  στο σάιτ τους.
Αχελώου 10 : Η Δανάη. Αδιαφορη για τα δεδομένα μου.Αρκετα πλαδαρη στη περιφερεια. Με 6 μήνες διατροφή και γυμναστικη ισως.
Τριδυμο 1 : Η μινιον Ρουμανα Χριστινα, που εφερνε λιγο και σε Βαβατση στο προσωπο. Εδω εγινε το ξεσκιμα του κωλαρακιου με το φιλοτιμο πενηνταρικο. Κρινεται ακρως πετυχημενη η καταθεση και συστήνεται.
Τρίδυμο 2 : Μια ωραία νταρντανουλα μελαχροινη. Ωραίο πρόσωπο κι ωραία γενικότερα.Κωλο οχι κι εδω.
Τρίδυμο 3: Η ιζαμπελλα, την οποια ειδα λιγο κοιμισμενη και γι'αυτο δεν περασα.
Φρίξου 13 : Η μιραμπελλα στην είσοδο να τρώει σπόρια με τη τσατσά. :jerking:
Φριξου 14 : Η Μερτσυ
Φρίξου  15 : Η γυναικαρα Βικτώρια...Ακόμα δεν ξέρω γιατί δεν έχω περάσει μαζί της
Νικ. Ουρανού 26 : Η μιλφ Ειρήνη στα 80 το κωλαράκι,παρά πολλά δυστυχώς.
Μινωταυρου:Η Κάρλα με πελάτη...Ελεος ρε πουστη ποσα θυματα υπαρχουν ακομα?
Αν. Γεωργίου 52 : Η Μάξιμ...Κι αυτή γυναικαρα. Στα υποψη κι αυτη και σύντομα  μαλιστα.
Αν.Γεωργίου 50: Αιμιλία μελαχρινή ψηλή νταρντανα.Την είχα ξαναδεί βράδυ στο Νικ. Ουρανού 26
Κεφαλληνίας : Η Γιάννα, μου φάνηκε σαν το αλτερ ιγκο της μιλφ Ειρηνης

Οσα δεν ανεφερα κλειστα εκτος απο το τσιρκο που δεν πηγα μεχρι εκει...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Αν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με πιασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.Ονομα δε ρωτησα ο  :jerking: μηπως και τη ξερει κανεις. Ειχε και τατουαζ αρκετα.Κωλαράκι στα 80 όμως.
την ειδα κι εγω γιατι μετα τη Νατασα πηγα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια  :grin: :grin:...αλλα δεν ηταν.Αυτη που ειδες δε σου θυμισε καπως τη Πηνελοπη Αναστασοπουλου στη φατσα??

Νικ. Ουρανού 26 : Η μιλφ Ειρήνη στα 80 το κωλαράκι,παρά πολλά δυστυχώς.
ρε την καριολα...τζαμπα τον εδινε και τωρα μας βαζει να τρεχουμε  :headbang: :headbang:...μη με συγχυζεις ρε  :grin:

Επισκέπτης
Βασιλι ξανα γραψτειν μια ακομα φορα δεν την εμπεδωσαμε σωστα.  :grin:

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
6