Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.681
- Πόντοι
- 17.065
Δες την πορνοιζαμπελα στο τριδθμο 3 κυριε σκοπευτα
καντην για θαλασσα....πιες το φρεντο σου...κανε το ματι σου....φαε μετα και ενα γυρονι με μια κρυα μπυρα.....κ ολα καλα....![]()
Iζαμπελα στα Τριδυμα με 50ε γυμνο και κωλο και πανε γιατι επικρατει η απολυτη νεκρα και θα φας καλαΚανα φτηνο κωλαρακι, μεχρι 50 ευρω υπαρχει στη πρωινη βαρδια?
Αλλιως να την κανω για θαλασσα...
Προεδρε δωσε τα φωτα σου!
εχει και αξιολογα τουριστικα τεμαχια η πολη αυτην την περιοδο. Εφαγα μια την τριτη και μια χτες. Κοστος 0 ευρω.... ;) ;)
φιλε εισαι πολυ ομορφος η εχεις λεγειν?
ναι ειδικα η ομορφια παιζει τεραστια σημασια![]()
![]()
![]()
![]()
παιζει αλλα ειναι το 5% το αλλο 500 ειναι το λεγειν και η προσωπικοτητα..
εισαι Ωραιος! αυτη ειναι....ειναι μηπως αυτη που εμφανιζεται στο 2:58?
πολυ χαρακτηριστικη μουτσουνα μου ερχεται να γελασω οποτε την πετυχαινω εχει και ενα προβλημα μιλαει καπως νυσταγμενα παντα
το λεγειν,η αυτοπεποιθηση και γενικα το πως πασαρεις τον ευατο σου ειναι ολο το κλου της υποθεσης...δεν παει να εισαι καρκαλιαρης και να εχεις μια τριχα στο κεφαλι και κανα 10 κιλακια παραπανω( αρκει να μην εισαι πολλα παραπανω,εκλει οι γκομενες ξενερωνουν) δεν πειραζει αν εισαι μαγκας και πασαρεσαι ετσι φτανει....παιζει αλλα ειναι το 50% το αλλο 50 ειναι το λεγειν και η προσωπικοτητα..
το λεγειν,η αυτοπεποιθηση και γενικα το πως πασαρεις τον ευατο σου ειναι ολο το κλου της υποθεσης...δεν παει να εισαι καρκαλιαρης και να εχεις μια τριχα στο κεφαλι και κανα 10 κιλακια παραπανω( αρκει να μην εισαι πολλα παραπανω,εκλει οι γκομενες ξενερωνουν) δεν πειραζει αν εισαι μαγκας και πασαρεσαι ετσι φτανει....
ρε μαγκες μια αλλη απορια...αρκετοι εδω μεσα λενε στις κριτικες τους οτι πανε χαμουρευονται,τους πιπωνουν κτλ και μετα γαμανε και κανα τεταρτο μιση ωρα....
εγω αν εχω γκαβλες και στη πιπα μπορει να με τελειωσει η πουτανα.
τον παιζετε πριν πατε στο μπουρδελο ωστε να διαρκεσει παραπανω?
ισως καποιοι εχουν φτασει σε επιπεδο να παρουν καποιες ουσιες?
εγω οσο και να κρατηθω αντεχω 10-15 λεπτα...(δεν τον παιζω πριν παω στο μπουρδελο)
φιλε εισαι πολυ ομορφος η εχεις λεγειν?
Το εγραψα γιατι μου εκανε εντυπωση η διαθεση των τουριστριων στο να δεχτουν προσεγγιση εν αντιθεσει με τις ελλεηνιδες.
Και ενα τιπ.
Αμα πετυχετε τουριστρια να εχει βγει μονη για ποτο ντου με τη μια!
την ειδα κι εγω γιατι μετα τη Νατασα πηγα να ξεκωλιασω τη θεια ΣυλβιαΑν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με πιασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.Ονομα δε ρωτησα ομηπως και τη ξερει κανεις. Ειχε και τατουαζ αρκετα.Κωλαράκι στα 80 όμως.
ρε την καριολα...τζαμπα τον εδινε και τωρα μας βαζει να τρεχουμεΝικ. Ουρανού 26 : Η μιλφ Ειρήνη στα 80 το κωλαράκι,παρά πολλά δυστυχώς.