You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 91K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (7 μέλη και 63 επισκέπτες)
Paktosis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.230
Σταματα ρε πειραχτηρι, αμεσως να μας τη πεις...Βασιλι ξανα γραψτειν μια ακομα φορα δεν την εμπεδωσαμε σωστα.![]()
Αφου εκανα εξηγηση...
την ειδα κι εγω γιατι μετα τη Νατασα πηγα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια![]()
...αλλα δεν ηταν.Αυτη που ειδες δε σου θυμισε καπως τη Πηνελοπη Αναστασοπουλου στη φατσα??
Ναι ρε Αλ ακριβως... Κι ελεγα τι μου θυμιζει... Σου ειπε πως την λενε?
...αλλα δεν ηταν.Αυτη που ειδες δε σου θυμισε καπως τη Πηνελοπη Αναστασοπουλου στη φατσα??
ρε την καριολα...τζαμπα τον εδινε και τωρα μας βαζει να τρεχουμε![]()
...μη με συγχυζεις ρε
![]()
Πολυ απλα εκτιμαω απεριγραπτα οταν βλεπω αναφορες, οι οποιες πραγματικα με βοηθουν.
Και το θεωρω σταγονα στον ωκεανο να αφιερωσω 10-20 λεπτα να κανω μια γυρα για να ενημερωσω.
Υ.Γ. Γαμαω κιολας, δεν κανω μονο βολτα...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
[quote author=Βασιλι Ζαιτσεφ link=topic=125.msg5612287#msg5612287 date=1405791184
[/quote]μπα εγω οταν μπηκα καθοταν με την τσατσα διπλα στην πορτα και καπνιζαν και αιφνιδιαστηκα καπως.Ωραιο ματι ειχε ομως
[/quote]μπα εγω οταν μπηκα καθοταν με την τσατσα διπλα στην πορτα και καπνιζαν και αιφνιδιαστηκα καπως.Ωραιο ματι ειχε ομως
...
Βρε Αχορταγεεεε!!!!

bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3
- Πόντοι
- 26
μαλλον γι αυτο ητανε κλειστος ο βαρδαρης σημερα, πηραν οι αστυνομικοι τα κλειδια
οπου γραφει "ελληνες" βλεπε τσιγγανοι
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3
- Πόντοι
- 26
λεπον συγκριτικο παιδες, ισαβελλα μιλφ απο ανδρεου γεωργιου VS γαληνη βυζαρου απο βιλλες.
η πρωτη παροτι μιλφ εχει καλυτερο κωλο, πιο τουρλωτο και καμπυλες, επισης πιο φτηνη 30 ευρα, δεκτικη αλλα οχι χαμογελαστη
η δευτερη αδιαφορη βουλγαροχωριατοφατσα, αλλα πιπινι, πιο ακριβη στα 40 ευρα, η πιπα της μου φανηκε πιο σκληρη δυνατη καυλιαρικη απο της ισαβελλας, χαμογελαστη και ευδιαθετη και τα μεγαλυτερα κανονια ωσαν το καραβι Αϊοβα με τα μεγαλυτερα κανονια του κοσμου(βλεπε φωτο),
οποτε νικητης με διαφορα στηθους ηΑϊοβα γκαλενα

η πρωτη παροτι μιλφ εχει καλυτερο κωλο, πιο τουρλωτο και καμπυλες, επισης πιο φτηνη 30 ευρα, δεκτικη αλλα οχι χαμογελαστη
η δευτερη αδιαφορη βουλγαροχωριατοφατσα, αλλα πιπινι, πιο ακριβη στα 40 ευρα, η πιπα της μου φανηκε πιο σκληρη δυνατη καυλιαρικη απο της ισαβελλας, χαμογελαστη και ευδιαθετη και τα μεγαλυτερα κανονια ωσαν το καραβι Αϊοβα με τα μεγαλυτερα κανονια του κοσμου(βλεπε φωτο),
οποτε νικητης με διαφορα στηθους η

Συνημμένα
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
ναι ε και? που αναιρει αυτο που λεμε? γεννηθηκε αγορι το πιστοποιητικο γεννησης γραφει αγορι αλλα η αστυνομικη ταυτοτητα εφοσον εχει γινει αλλαγη φυλου αναγραφει γυναικα
Μη λες οτι να ναι,ειναι δυνατων η ταυτοτητα να γραφει π.χ Χρηστος Παπαπετρου και η νεα να γραφει Τζουλια Παπαπετρου?
Δε γινεται με την καμια αυτο που λες,πως θα πας να αλλαξεις στην ταυτοτητα Ονομα και φυλο?
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Ρε αθεοφοβε , μετα τη Νατασσα ηθελες και αλλο ?την ειδα κι εγω γιατι μετα τη Νατασα πηγα να ξεκωλιασω τη θεια Συλβια![]()
ρε την καριολα...τζαμπα τον εδινε και τωρα μας βαζει να τρεχουμε![]()
...μη με συγχυζεις ρε
![]()

azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
Μήπως ξέρει κανείς αν η αντριάννα απο ανδρέου γεωργίου 30 είναι σε άδεια η αν δουλέυει αλλου?
Γιατί στις τελευτέες κριτικές που είδα για το στούντιο είναι άλλες κοπέλες....
Μάλλον πήγε να βάλει βυζιά
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
ΜακαριΜάλλον πήγε να βάλει βυζιά

Paktosis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2011
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1.230
Αζαζελ μην επιμενεις για την ταυτοτητα...Αλλαζει και πολυ ευκολα πλεον. Κανεις διορθωση ληξιαρχικης πραξης ή στο δημο ή μεσω πρωτοδικειου κι αυτο ηταν.Και ονομα κι επωνυμο κι οτι θες. Εδω αλλαζουν ονομα επειδη απλα δεν τους αρεσει, σε αλλαγη φυλου δεν θα αλλαξουν
Απλα πρεπει να το δημοσιοποιησεις σε πανελλαδικη εφημεριδα.
Σκεψου μονο οτι οι μισοι επωνυμοι ειναι με ψευδωνυμα. Ρεμος, Βανδη κλπ.
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Ετσι ειναιΑζαζελ μην επιμενεις για την ταυτοτητα...Αλλαζει και πολυ ευκολα πλεον. Κανεις διορθωση ληξιαρχικης πραξης ή στο δημο ή μεσω πρωτοδικειου κι αυτο ηταν.Και ονομα κι επωνυμο κι οτι θες. Εδω αλλαζουν ονομα επειδη απλα δεν τους αρεσει, σε αλλαγη φυλου δεν θα αλλαξουν
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
Αζαζελ μην επιμενεις για την ταυτοτητα...Αλλαζει και πολυ ευκολα πλεον. Κανεις διορθωση ληξιαρχικης πραξης ή στο δημο ή μεσω πρωτοδικειου κι αυτο ηταν.Και ονομα κι επωνυμο κι οτι θες. Εδω αλλαζουν ονομα επειδη απλα δεν τους αρεσει, σε αλλαγη φυλου δεν θα αλλαξουν
Εγω θυμαμαι ενα τραβελι που πηγαινε παλια ενα φιλος μου(πριν καμια 17 χρονια)και τη γαμουσε η τυπισσα ηταν ενχειρησμενη,αυτος γαμουσε μεσα και εγω εψαχνα το σπιτι,ε μεσα στην τσαντα της ειχε την ταυτοτητα και ελεγε Ανεστης Κουτσομανος

Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Εγω θυμαμαι ενα τραβελι που πηγαινε παλια ενα φιλος μου(πριν καμια 17 χρονια)και τη γαμουσε η τυπισσα ηταν ενχειρησμενη,αυτος γαμουσε μεσα και εγω εψαχνα το σπιτι,ε μεσα στην τσαντα της ειχε την ταυτοτητα και ελεγε Ανεστης Κουτσομανος![]()
![]()
![]()
Αλλο το τραβελι εδω μιλαμε για αλλαγη φυλου κ δηλωση για χαρτια.
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Μάλλον πήγε να βάλει βυζιά
Αμα βαλει σιλικονες θα γινει τουμπανακι.. στο δωματιο πολυ καλη, κεφατη καβλιαρα.. συννενοηση στα αγγλικα της κανω εγω που τα μιλαει κ καλα.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3
- Πόντοι
- 26
ναι δεν ειναι απλα δυνατον ειναι πανευκολο, με την δικαστικη πραξη στο χερι θα πας και θα σου μιλησουν και ευγενικα, πριν 17 χρονια που λες μπορει η τραβελα να βαριοταν την διαδικασια ή να μην ηθελε να την κανει για να μην εχει τραβαλα με αλλα θεματα πχ κληρονομικα, λογαριασμοι τραπεζων κλπ δικαιωμα τ-ου-ης να κρατησει την παλια ταυτοτητα με το ανδρικο ονομαΜη λες οτι να ναι,ειναι δυνατων η ταυτοτητα να γραφει π.χ Χρηστος Παπαπετρου και η νεα να γραφει Τζουλια Παπαπετρου?
Δε γινεται με την καμια αυτο που λες,πως θα πας να αλλαξεις στην ταυτοτητα Ονομα και φυλο?
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Εγώ την πήρα και λέω πως είναι αυτή.Λοιπον εχουμε και λεμε...
Ναι ειναι η Βαβατση...
bourdeliotis
Blastbeat208
antigregory
mpotofilos
papazits
al pacino
Οχι δεν ειναι η Βαβατση...
jimiadis
Raptoras1983
?Ainigma?
gagarin
sierakilo
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3
- Πόντοι
- 26
αρα εχουμε 7 που λενε ειναι η βαβατση μαλιστα οι 5 την πηρανε
5 που λενε οτι τις μοιαζει και μονο 1 την πηρε
περιμενουμε και ενα αυτογραφο να δημοσιευθει, συμπερασμα...
5 που λενε οτι τις μοιαζει και μονο 1 την πηρε
περιμενουμε και ενα αυτογραφο να δημοσιευθει, συμπερασμα...
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Απλά ας το λήξουμε. Το θέμα έχει κουράσει. Δεν είναι καλή στο δωμάτιο και δεν είναι και καμία Σίλβια Σάιντ.
Ο καθένας έχει την απόψή του και καλό είναι να την κρίνουμε από εδώ και πέρα για την απόδοσή της στο δωμάτιο.
Ο καθένας έχει την απόψή του και καλό είναι να την κρίνουμε από εδώ και πέρα για την απόδοσή της στο δωμάτιο.
gabetsos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
Αν. Γεωργίου 30 αριστερά: Μια κοκκινομάλλα με πιασίματα και μπλε μάτι με τρέλανε όταν την ειδα.Ονομα δε ρωτησα ομηπως και τη ξερει κανεις. Ειχε και τατουαζ αρκετα.Κωλαράκι στα 80 όμως.
Vicka από Ουκρανία σκέτο κουκλάκι με υπέροχο προσωπάκι και ματάρες.
Πέρασα σήμερα με 30 ευρώ το απλό και πέρασα αρκετά καλά. Δε βιάζεται στο δωμάτιο, πολύ καλή πίπα κάνει το μωρό και απλά σε ιεραποστολικό μόνο που κοιτάς αυτό το προσωπάκι φτάνει και περισσεύει. Έχει πιασίματα και κοιλίτσα βέβαια αλλά όποιος τα παραβλέψει θεωρώ ότι θα περάσει καλά μαζί της.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις