Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
βραδυνη τωρα δηλαδη, ναι αυτη στα τριδυμα η ιδια αλυσιδα ειναι

skieros

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
37
Like
1.866
Πόντοι
3.187
κι αλλη πασιγνωστος ιεροδουλος εθεαθη πριν λιγο στην Πολιχνη κοντα στο κομμωτηριο της πασιγνωστης κοσμικης κομμωτριας το οποιο επισκεπτεται πολυ συχνα κι αλλη πασιγνωστη ιεροδουλος της οποιας η εθνικη ομαδα αποκλειστηκε ηδη απο το μουντιαλ  :rolleyes: :rolleyes:
Αλλα δε θα πω ποιες ειναι μη με πιεζετε  :rolleyes: :rolleyes:

Που ζω ρε πουστη μου...στο πουτανοχωρι??

Τη μιλφαρα τη κομμωτρια θελω να τη σκισω. Ολο λεω να παω απο εκει να ρωτησω ποσο παει το αντρικο αλλα δε με παει ο δρομος προς Πολιχνη..

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
423
Πόντοι
581
Το νέο της ημέρας...
Η Αντριάνα τουμπανίεθ, ετοιμάζει δικό της studio πίσω από τον Καλιγούλα...  :fuck1:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
Το νέο της ημέρας...
Η Αντριάνα τουμπανίεθ, ετοιμάζει δικό της studio πίσω από τον Καλιγούλα...  :fuck1:
αμα βαλει και παρτουζα με την candy και την τσαρινα μαζι και οι 3 τοτε θα ητανε νεο... :P

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
ωρες ωρες απορω κι εγω ο ιδιος με τη μαλακια που με δερνει  :jerking: :jerking:
Παω χθες τη νυχτα να κανω μια τσαρκουλα...παω πρωτα στο 26ης 35 να δω τη Μελινα πραγματι ωραιο μελαχρινο γκομενακι,πολυ ομορφο προσωπο αλλα μολις μου λεει Ελληνιδα ξενερωνω....
Τελοσπαντων παω προς Αν.Γεωργιου μπαινω πρωτα στο 19 ειναι ενα μελαχρινο γκομενακι αγνωστων λοιπων στοιχειων
Και μετα μπαινω στο 21 οπου δουλευει μια Τζουλια κοντη ξανθια με φαρδυ κωλο,γυφτακι κανονικο με αλληθωρο βλεμμα...Κανει καποια ναζια στο σαλονι,σηκωνομαι να φυγω και μου λεει η ξανθια τσατσα που δουλευει παντα με την Τανια και τη συμπαθω πολυ,με 40ε γυμνο τσιμπουκι και τη χυνεις οπου θελεις.

Θεωρητικα ειχα διαθεση για κασκαντεριλικι με καποια αδοκιμαστη αλλα αυτη ηταν εντελως εξω απο τα νερα μου και σαν καλος μαλακας μπηκα και μου'σπασε τα νευρα η καριολα.Για σφαλιαρες ηταν...μολις της ρουφηξα λιγο το βυζακι αρχισε να φωναζει με νευρο...πως δε την εδωσα καμια μπουνια ακομα απορω...Μη πιανεις το μουνι μου,μη μου φιλας το λαιμο και τετοια.Ατεχνη στην πιπα,βεβαια δε μου γκρινιαξε καθολου για την ωρα αλλα μου γυρισε το μυαλο.Εκει που τη γαμουσα αρχισε και γελουσε σα τη χαζη...τελοσπαντων την εχυσα κανονικα στο στομα και σηκωθηκα εφυγα.Μεγαλη μαλακια μου ακομα απορω πως μπηκα ενω θεωρητικα ειχα στο μυαλο Γωγω και Αλινα.

Τελοσπαντων αυτη τη στιγμη ψηνομαι για Αντριαννα οπως βλεπω στο αλλο σαϊτ για σημερα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390
Παω χθες τη νυχτα να κανω μια τσαρκουλα...παω πρωτα στο 26ης 35 να δω τη Μελινα πραγματι ωραιο μελαχρινο γκομενακι,πολυ ομορφο προσωπο αλλα μολις μου λεει Ελληνιδα ξενερωνω....
Τελοσπαντων παω προς Αν.Γεωργιου μπαινω πρωτα στο 19 ειναι ενα μελαχρινο γκομενακι αγνωστων λοιπων στοιχειων
Και μετα μπαινω στο 21 οπου δουλευει μια Τζουλια κοντη ξανθια με φαρδυ κωλο,γυφτακι κανονικο με αλληθωρο βλεμμα...Κανει καποια ναζια στο σαλονι,σηκωνομαι να φυγω και μου λεει η ξανθια τσατσα που δουλευει παντα με την Τανια και τη συμπαθω πολυ,με 40ε γυμνο τσιμπουκι και τη χυνεις οπου θελεις.

Θεωρητικα ειχα διαθεση για κασκαντεριλικι με καποια αδοκιμαστη αλλα αυτη ηταν εντελως εξω απο τα νερα μου και σαν καλος μαλακας μπηκα και μου'σπασε τα νευρα η καριολα.Για σφαλιαρες ηταν...μολις της ρουφηξα λιγο το βυζακι αρχισε να φωναζει με νευρο...πως δε την εδωσα καμια μπουνια ακομα απορω...Μη πιανεις το μουνι μου,μη μου φιλας το λαιμο και τετοια.Ατεχνη στην πιπα,βεβαια δε μου γκρινιαξε καθολου για την ωρα αλλα μου γυρισε το μυαλο.Εκει που τη γαμουσα αρχισε και γελουσε σα τη χαζη...τελοσπαντων την εχυσα κανονικα στο στομα και σηκωθηκα εφυγα.Μεγαλη μαλακια μου ακομα απορω πως μπηκα ενω θεωρητικα ειχα στο μυαλο Γωγω και Αλινα.

Τελοσπαντων αυτη τη στιγμη ψηνομαι για Αντριαννα οπως βλεπω στο αλλο σαϊτ για σημερα

αν ειναι γυφτακι κιολας εφυγα κιολας σημερα να τη χυσω  :grin: :grin:

kolodi32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
geiasas eimai kainourgios sto site alla xronia sto kourmpeti.sygxaritiria gia tin kali enimerwsi pou kanete giati tosa xronia paw opou na nai kai tin pataw synexeia,polles jepetes exw faei  :uglystupid: mia erwtisi yparxei foto tis efis giati diabazw toso kala sxolia kai thelw na tin dokimasw.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.658
Πόντοι
8.295
geiasas eimai kainourgios sto site alla xronia sto kourmpeti.sygxaritiria gia tin kali enimerwsi pou kanete giati tosa xronia paw opou na nai kai tin pataw synexeia,polles jepetes exw faei  :uglystupid: mia erwtisi yparxei foto tis efis giati diabazw toso kala sxolia kai thelw na tin dokimasw.
kainourgios alla gynaikos? Isws gi auto na tin patas koukla mou

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
εκανα μια τσαρκα χτες και ειδα στο Φριξου 13 ενα μελαχροινο πανω στην αλλαγη..λεω ας παω να δω...
η Μιραμπελα ηταν,εβαψε μαυρα τα μαλια της και ξεγελαστηκα..ρε σεις πολυ κυταριτιδα,αυτη δεν ειχε καθολου παλια νομιζω,παντως χαλασε πολυ...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
214
Πόντοι
16
εκανα μια τσαρκα χτες και ειδα στο Φριξου 13 ενα μελαχροινο πανω στην αλλαγη..λεω ας παω να δω...
η Μιραμπελα ηταν,εβαψε μαυρα τα μαλια της και ξεγελαστηκα..ρε σεις πολυ κυταριτιδα,αυτη δεν ειχε καθολου παλια νομιζω,παντως χαλασε πολυ...
Μιραπέλα ντεν έκει πρόμπλημα..

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
214
Πόντοι
16

Ακόμα δεν έχεις πάει να φας Αλινα? Και πας στο καθε λογής γυφτάκι? Μήπως είσαι Γιωτάς  :think: :cheesy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Εφτασαν παλι τα χιλιομετρα μου για το μεγαλο σερβις του αυτοκινητου...παω λοιπον στο μαστορα στην ευρυτερη περιοχη του Μυλου και οπως συνηθιζεται χρονια πλεον μαζι με την επισκεψη στο συνεργειο γινεται και η παραδοσιακη πρωινη μπουρδελοτσαρκα με γαμησι μαζι  :grin:
Ημουν πανετοιμος για Νατασα αλλα περασα 3 φορες απ'εξω,η πρωτη πορτα ηταν ανοιχτη τα φωτα σβηστα,χτυπησα αλλα δε μ'ανοιξαν.Στις 11.15 ξαναπερασα αλλα παλι ηταν κλειστα οποτε κατεληξα στην υπεροχη Νταϊανα παλι η οποια καθε φορα ειναι και καλυτερη
Ετσι λοιπον πριν 2 ωρες:

-Ερημιτη.το ομορφο πιπινι Λιζα που ειναι πολυ καλη περιπτωση μεσα.Εχει παρει και κιλα και εκανε κωλαρα απο τις λιγες.Ακριβως απεναντι και πλαϊ ετοιμαζεται νεο ξυλινο στουντιο
-Αχελωου.η Κορυφαια Νταϊανα  :rockon: :rockon:
-Τριδυμο 3.η Εβελινα
-Τριδυμο 2.η μελαχρινη Ουκρανη κουκλα Ελενα με τις ωραιες καμπυλες
-Τριδυμο 1.Σαρα Τσεχα ξανθια νταρντανουλα με χαζη φατσα σα να την πατησε μηχανακι καπως και κιτς κουρεμα
-Φριξου 15.η Εφη και διπλα ακριβως σχεδον ετοιμο και το νεο στουντιο
-Φριξου 14.η Μερτσυ
-Αν.Γεωργιου 21.η μεξικανα μιλφ Μονικα με το εκφυλο στυλακι.Χυσιμο στο στομα με 40ε και αυτη
-Αν.Γεωργιου 38.η κορυφαια σε εμφανιση νεαρη Ρουμανα Γωγω.Παλι νυσταγμενη παλι βαρεμενη ρε γαμωτο αλλα οπως και να'χει ψηνομαι τρελα λογω εμφανισης
-Αν.Γεωργιου 34.Ιζαμπελα μελαχρινη ψηλη καμαρωτη κοπελα καπως γυφτοφατσα κι αυτη
-Αν.Γεωργιου 24.η Τζουλια η νταρντανουλακ καποτε ηταν ομορφουλα αλλα τωρα εγινε εντελως σκυλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom