bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3
- Πόντοι
- 26
βραδυνη τωρα δηλαδη, ναι αυτη στα τριδυμα η ιδια αλυσιδα ειναι
κι αλλη πασιγνωστος ιεροδουλος εθεαθη πριν λιγο στην Πολιχνη κοντα στο κομμωτηριο της πασιγνωστης κοσμικης κομμωτριας το οποιο επισκεπτεται πολυ συχνα κι αλλη πασιγνωστη ιεροδουλος της οποιας η εθνικη ομαδα αποκλειστηκε ηδη απο το μουντιαλ![]()
Αλλα δε θα πω ποιες ειναι μη με πιεζετε![]()
Που ζω ρε πουστη μου...στο πουτανοχωρι??
αμα βαλει και παρτουζα με την candy και την τσαρινα μαζι και οι 3 τοτε θα ητανε νεο...Το νέο της ημέρας...
Η Αντριάνα τουμπανίεθ, ετοιμάζει δικό της studio πίσω από τον Καλιγούλα...![]()
:o Καλή φάση.Το νέο της ημέρας...
Η Αντριάνα τουμπανίεθ, ετοιμάζει δικό της studio πίσω από τον Καλιγούλα...![]()
Και μάπα δηλαδή;με 40ε γυμνο τσιμπουκι και τη χυνεις οπου θελεις.
ωρες ωρες απορω κι εγω ο ιδιος με τη μαλακια που με δερνει![]()
Παω χθες τη νυχτα να κανω μια τσαρκουλα...παω πρωτα στο 26ης 35 να δω τη Μελινα πραγματι ωραιο μελαχρινο γκομενακι,πολυ ομορφο προσωπο αλλα μολις μου λεει Ελληνιδα ξενερωνω....
Τελοσπαντων παω προς Αν.Γεωργιου μπαινω πρωτα στο 19 ειναι ενα μελαχρινο γκομενακι αγνωστων λοιπων στοιχειων
Και μετα μπαινω στο 21 οπου δουλευει μια Τζουλια κοντη ξανθια με φαρδυ κωλο,γυφτακι κανονικο με αλληθωρο βλεμμα...Κανει καποια ναζια στο σαλονι,σηκωνομαι να φυγω και μου λεει η ξανθια τσατσα που δουλευει παντα με την Τανια και τη συμπαθω πολυ,με 40ε γυμνο τσιμπουκι και τη χυνεις οπου θελεις.
Θεωρητικα ειχα διαθεση για κασκαντεριλικι με καποια αδοκιμαστη αλλα αυτη ηταν εντελως εξω απο τα νερα μου και σαν καλος μαλακας μπηκα και μου'σπασε τα νευρα η καριολα.Για σφαλιαρες ηταν...μολις της ρουφηξα λιγο το βυζακι αρχισε να φωναζει με νευρο...πως δε την εδωσα καμια μπουνια ακομα απορω...Μη πιανεις το μουνι μου,μη μου φιλας το λαιμο και τετοια.Ατεχνη στην πιπα,βεβαια δε μου γκρινιαξε καθολου για την ωρα αλλα μου γυρισε το μυαλο.Εκει που τη γαμουσα αρχισε και γελουσε σα τη χαζη...τελοσπαντων την εχυσα κανονικα στο στομα και σηκωθηκα εφυγα.Μεγαλη μαλακια μου ακομα απορω πως μπηκα ενω θεωρητικα ειχα στο μυαλο Γωγω και Αλινα.
Τελοσπαντων αυτη τη στιγμη ψηνομαι για Αντριαννα οπως βλεπω στο αλλο σαϊτ για σημερα
eisai xronia opos les kai den xereis tn efi, mas doyleyeisgeiasas eimai kainourgios sto site alla xronia sto kourmpeti.sygxaritiria gia tin kali enimerwsi pou kanete giati tosa xronia paw opou na nai kai tin pataw synexeia,polles jepetes exw faeimia erwtisi yparxei foto tis efis giati diabazw toso kala sxolia kai thelw na tin dokimasw.
kainourgios alla gynaikos? Isws gi auto na tin patas koukla mougeiasas eimai kainourgios sto site alla xronia sto kourmpeti.sygxaritiria gia tin kali enimerwsi pou kanete giati tosa xronia paw opou na nai kai tin pataw synexeia,polles jepetes exw faeimia erwtisi yparxei foto tis efis giati diabazw toso kala sxolia kai thelw na tin dokimasw.
Μιραπέλα ντεν έκει πρόμπλημα..εκανα μια τσαρκα χτες και ειδα στο Φριξου 13 ενα μελαχροινο πανω στην αλλαγη..λεω ας παω να δω...
η Μιραμπελα ηταν,εβαψε μαυρα τα μαλια της και ξεγελαστηκα..ρε σεις πολυ κυταριτιδα,αυτη δεν ειχε καθολου παλια νομιζω,παντως χαλασε πολυ...
Ακόμα δεν έχεις πάει να φας Αλινα? Και πας στο καθε λογής γυφτάκι? Μήπως είσαι Γιωτάςωρες ωρες απορω κι εγω ο ιδιος με τη μαλακια που με δερνει![]()
Παω χθες τη νυχτα να κανω μια τσαρκουλα...παω πρωτα στο 26ης 35 να δω τη Μελινα πραγματι ωραιο μελαχρινο γκομενακι,πολυ ομορφο προσωπο αλλα μολις μου λεει Ελληνιδα ξενερωνω....
Τελοσπαντων παω προς Αν.Γεωργιου μπαινω πρωτα στο 19 ειναι ενα μελαχρινο γκομενακι αγνωστων λοιπων στοιχειων
Και μετα μπαινω στο 21 οπου δουλευει μια Τζουλια κοντη ξανθια με φαρδυ κωλο,γυφτακι κανονικο με αλληθωρο βλεμμα...Κανει καποια ναζια στο σαλονι,σηκωνομαι να φυγω και μου λεει η ξανθια τσατσα που δουλευει παντα με την Τανια και τη συμπαθω πολυ,με 40ε γυμνο τσιμπουκι και τη χυνεις οπου θελεις.
Θεωρητικα ειχα διαθεση για κασκαντεριλικι με καποια αδοκιμαστη αλλα αυτη ηταν εντελως εξω απο τα νερα μου και σαν καλος μαλακας μπηκα και μου'σπασε τα νευρα η καριολα.Για σφαλιαρες ηταν...μολις της ρουφηξα λιγο το βυζακι αρχισε να φωναζει με νευρο...πως δε την εδωσα καμια μπουνια ακομα απορω...Μη πιανεις το μουνι μου,μη μου φιλας το λαιμο και τετοια.Ατεχνη στην πιπα,βεβαια δε μου γκρινιαξε καθολου για την ωρα αλλα μου γυρισε το μυαλο.Εκει που τη γαμουσα αρχισε και γελουσε σα τη χαζη...τελοσπαντων την εχυσα κανονικα στο στομα και σηκωθηκα εφυγα.Μεγαλη μαλακια μου ακομα απορω πως μπηκα ενω θεωρητικα ειχα στο μυαλο Γωγω και Αλινα.
Τελοσπαντων αυτη τη στιγμη ψηνομαι για Αντριαννα οπως βλεπω στο αλλο σαϊτ για σημερα
to allaksa file akoma to mathaino to sitekainourgios alla gynaikos? Isws gi auto na tin patas koukla mou
sigoura tha exw paei alla pote den pigaina kapou stoxeymena panta ebgaina bolta kai oti mou arese ekeini ti stigmi pigaina oi otan den eixe poli kinisi,kai pou na ta sygrateis tosa onomataeisai xronia opos les kai den xereis tn efi, mas doyleyeis
alla etsi kialliws edw eimaste twra parakolouthoume synexeia meto pou dw oti douleyei exw fygei trexontassigoura tha exw paei alla pote den pigaina kapou stoxeymena panta ebgaina bolta kai oti mou arese ekeini ti stigmi pigaina oi otan den eixe poli kinisi,kai pou na ta sygrateis tosa onomata
Ελληνικά γράφουμε εδώ, μας έβγαλες τα μάτιαalla etsi kialliws edw eimaste twra parakolouthoume synexeia meto pou dw oti douleyei exw fygei trexontas![]()
διωρθοθηκε και αυτο τωρα αν δεισ κανα ορθογραφικο λαθοσ μην βρησεισ αλβανοσ ειμαι.γιαυτο προτημο τα greeklish :SΕλληνικά γράφουμε εδώ, μας έβγαλες τα μάτια