Επισκέπτης
Κατάλαβα λοιπόν ποιά λέτε, εμένα προσωπικά δεν μου φάνηκε κ τόσο μουνάρα.. η βυζαρού που ανέφερε ο Αλ θα τσεκαριστεί. Αλ φαντάζομαι έχει ΟΚ σώμα δεν είναι χοντρή η γεματή ετσι?
Αγαπητοί συναγωνιστές καλημέρα ... Χθεσινό πέραασμα από Αν. Γεωργίου 34 "La Famme" ... Εντός μια 30αρα καλοστεκούμενη milf ... Ξανθιά, ομορφούλα, με στήθος![]()
![]()
"βυζάρες" που λέμε (4; 5; 6; δεν είμαι καλός στους υπολογισμούς με το μάτι ... Γενικώς πάντως αξιαγάμευτη. Αλλά λίγο η βιασύνη, λίγο η πεσμένη μου διάθεση ... δεν ενέδωσα. Και το όνομα αυτής Γιάννα αν άκουσα καλά. Και στην ερώτησή μου "καινούργια;" η απάντηση ήταν με πλατύ χαμόγελο ... "όχι ... παλιά στο επάγγελμα, αλλά με μεγάλο χρόνο αποχής" ... και αυτή η "αποχή" φαινόταν και στο μάτι ... με μεγάλη διάθεση δηλαδή για ...
![]()
![]()
... Έψαξα να βρώ κριτικές αλλά τζίφος. Γνωρίζει κανείς κάτι; ... γιατί μετάνιωσα που δεν ενέδωσα ... από τους παλιούς μάλλον του χώρου θα μάθουμε... Ευχαριστώ.
καλησπερα αλανια...τι κανετε?????
να ρωτησω κατι ........αναμεσα σε εφη και αφρο τι θα προτεινατε???????
Για την Μιραμπελα μαπα το καρπουζι..ειναι και καλοκαιρι,αστο καλυτερα.Φυσικα αυτη ειναι η αποψη μου,μπορει αλλοι συναθλητες να εχουν αλλη αποψη.Γεια σας συναδελφοι.
κατι καλο να προτεινετε για πρωινα γιατι εχασα επαφη λογο απουσιας.
εκανα μια γυρα αλλα δεν ειδα κατι αξιο.
Αυτη η Μιραμπελα στην οδο Φριξου τι λεει?
υπηρχε κ ενα βιντεο που την εδειχνε,οταν ολες οι ιεροδουλες της Θεσ/κης ειχαν παει να παραπονεθουν στον Μπουταρη...
ειναι η κοπελα με το ροζ κασκολ κ την ριγε μπλουζα κ τα γυαλια ηλιου στα ματια...δεν ξερω εαν σε βοηθαει...
η μαιρη λεμε....δουλευε παλια στο μπλε....τωρα οχιαυτη που μας δειχνεις στο βιντεο ποια ειναι?δουλευει καπου τωρα?
η μαιρη λεμε....δουλευε παλια στο μπλε....τωρα οχι
Επισης σαν γκομενα μου αρεσει πολυ!! γαμω τις φατσες και απο τα ωραιοτερα θηλυκα κορμια!!! βυζαρες απο τις λιγες και κωλαρα ονειρο στα 4!!
εμενα παλι μου χει τυχει να περασω με πουτανα επειδη μου θυμιζε αλλη πουτανα.....![]()
![]()
Εγώ βασικά είχα περάσει μαζί της επειδή μου θύμιζε αρκετά και στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα ένα τεράστιο απωθημένο μου. Δε ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλο συνάδελφο από εσάς. Να περάσει δλδ με μια τάνα επειδή του θυμίζει μια καψούρα του που δε μπόρεσε να την φάει.. :-
Να φανταστώ πρόεδρε ότι πέρασες με Νταίσυ επειδή σου θύμισε Δανάηεμενα παλι μου χει τυχει να περασω με πουτανα επειδη μου θυμιζε αλλη πουτανα.....
και να καψουρευτω γκομενα για τον ιδιο λογο......![]()
Μου ειχε τυχει με μια Αλεξανδρα που δουλεψε για ενα διαστημα στο Ανδρ.Γεωργ.21 .Μου θυμιζε εντονα ενα μωρο που ειχα παει να κανω σκηνικο στο λυκειο και τελευταια στιγμη μας εκανε χαλαστρα μια φιλη της καραπουταναρα....Δε ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλο συνάδελφο από εσάς. Να περάσει δλδ με μια τάνα επειδή του θυμίζει μια καψούρα του που δε μπόρεσε να την φάει.. :-
εμενα παλι μου χει τυχει να περασω με πουτανα επειδη μου θυμιζε αλλη πουτανα.....
και να καψουρευτω γκομενα για τον ιδιο λογο......![]()
Νέα παρουσία, λέει το άλλο σάιτ, στις βίλες με το όνομα Μάρα.
Έχουμε τώρα λοιπόν την Σάρα την Μάρα, να δούμε αν θα μας φέρουν και το κακό συναπάντημα![]()
ακόμα το ίδιο βιολί οι βίλες??Μην τρελαίνεστε... Η γνωστη Μάρα είναι από Τσουκαλά (τρίδυμα) προσφάτως κι από θητεία
σε Νικ. Ουρανού 26, Αν. Γεωργίου 50 και Προμηθέως 25!
Εντάξει όταν μια εβδομάδα πριν την πήρα με 30 δεν μου πάει η καρδιά να δώσω το 40άρι :-
ακόμα το ίδιο βιολί οι βίλες??αν ζητήσει και η Μάρα η κοκκινομάλλα 40€ για απλό που την έχω πάρει με 20€
τι άλλο θα ακούσω....!!!