Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σορρυ κιολασ αλλα αν λεμε για την ιδοια μερουλα που ηταν παλια  εγνατια στο 2οροφο πριν το βαρδαρι δεξια,γιατι εχω την εντιπωση ηταν ενχιρισμενη?σορρυ κιολασ.πολυ σιλικονα παντου ειχε και τα παντα ολα εκανε.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
50x30=1500!!! παίζει να έβαζες δικές σου σιλικόνες :P
να σου πω την αληθεια,δεν το χα σκεφτει ετσι... :tooth: :tooth:
edit:Της Μαιρουλας πρεπει να ηταν φυσικο το βυζομπαλο...δεν παιρνω κ ορκο... :grin:

Επισκέπτης
μητσαρα  φερτην λιγο στο μυαλο σου αν λεμε για την ιδοια.ετσι νομιζω εγω

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
μητσαρα   φερτην λιγο στο μυαλο σου αν λεμε για την ιδοια.ετσι νομιζω εγω
εγω την πρωτοπηρα Βαρδαρη σαν φοιτητης.
Μαυρα μαλλια,πολυ λευκο δερμα,αδυνατη με βυζαρες που ψιλοκρεμουσανε ομορφα,ωραιες ''γαλακτερες΄΄ ρωγες...στην φατσα εχανε λιγο,αλλα επ'ουδενι δεν τραβελιζε...εκανε καλο γυμνο στοματικο,στις στασεις ψιλο-εμενε ακινητη,αλλα αφηνε κ μουνοχαδακια κ ελευθερο αρμεγμα στο στηθος....ειχε ακουστει οτι ηταν κ ιδιοκτητρια στο μπλε επι της Προμηθεως...δεν πρεπει ομως να λεμε την ιδια.... :)

Επισκέπτης
καμια σχεση.μαλον αλλη λεω εγω.η μαιρουλα που λεω εγω τα βιζια τησ κοιτουσαν το θεο σαν τησ μπαστα ενα πραμα και γεματο καρουμπαλα αν τα χαιδευεσ.και στωμα σαν μουνοχιλα απο τι σιλικονα.μαλον αλλη λεμε.μιλφ ηταν πριν 15 χρονια.45 σιν.

Επισκέπτης
τελευταια φωρα δουλευε σαπφωσ 7 πριν 5 χρονια.μετα τελοσ.τωρα ποια ειναι σαν τι νικολ ενα πραμα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
υπηρχε κ ενα βιντεο που την εδειχνε,οταν ολες οι ιεροδουλες της Θεσ/κης ειχαν παει να παραπονεθουν στον Μπουταρη...
ειναι η κοπελα με το ροζ κασκολ κ την ριγε μπλουζα κ τα γυαλια ηλιου στα ματια...δεν ξερω εαν σε βοηθαει...

Επισκέπτης
υπηρχε κ ενα βιντεο που την εδειχνε,οταν ολες οι ιεροδουλες της Θεσ/κης ειχαν παει να παραπονεθουν στον Μπουταρη...
ειναι η κοπελα με το ροζ κασκολ κ την ριγε μπλουζα κ τα γυαλια ηλιου στα ματια...δεν ξερω εαν σε βοηθαει...

ναι σωστα.αλλη ειναι.καταλαβα ποια λεσ.στο 1και 58 με την ασπρη μπολουζα μπρωστα μπρωστα φενετε η ροναλδινιο ακα αλεχαντρα ακα ελενα ακα τσεχα ακα ρουμανα ακα μολδαβη και πολλα αλλα ακα ακα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Μπηκα και ημουν μονος μου. Παρολα αυτα εκανε 20λεπτα να μπει και παω στοιχημα περιμενε κανα πελατη. Καθολη τη διαρκεια και αφου τελειωσα και βγηκα δεν μπηκε κανενας. Και παλι με ειπε αντε τελειωνε.
ρε μπας και μιλουσε μαζι μου στο σαλονι γι'αυτο αργησε?  :2funny: αφου αναγκαστηκα να την πω αντε μπες περιμενει ο αλλος αλλιως δεν ειχε διαθεση να σηκωθει μαλλον και πραγματι ηταν ο μονος που μπηκε εκεινη τη στιγμη.
Τι ωρα μπηκες?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
παντως παιδια δεν εινα τυχαιο που ειχα να βολταρω καμια 3 βδομαδες και παλι και να μην εμπαινα δηλαδη δε θα εχανα και τιποτα...εχω αρχισει να το βαριεμαι απιστευτα,κανενα ενδιαφερον,κανενα στοιχειο εκπληξης,τα ιδια και τα ιδια...σε μερικα λενε ακομα 60ε το 69  :jerking: :jerking: :jerking:

vourvou κανε διαλλειμα εδω και καιρο βλεπω δε σου βγαινει τιποτα.Ψυχολογικα δεν εισαι καλα μαλλον...

και καποιο καλο παιδι που του αρεσουν τα βυζια να θυσιαστει με αυτη την Εσμεραλντα για να μαθουμε κι εμεις τι παιζει  :tits: :tits:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
ααα και ξεχασα να πω οτι η Εμμα εχει επαναφερει στα προγραμματα της το κωλαρακι στα 70ε αλλα η σουφρα της ηταν πολυ σφιχτη.Κανεις δε την παιρνει απο πισω? :think: :think:

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Καλημέρα σας αλάνια, λείπω καιρό λόγο δουλειάς, ίσως έχω λίγη ώρα το απόγευμα για να πάω σε κάποιο κοριτσάκι, θέλω προτάσεις. Επίσης η Νταίανα που λέτε είναι η ιδία από βαρδάρη σωστά; Ξέρει κανένας αν δουλεύει σήμερα;
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω
σου καναν μανουρα δικε μου;επεσε και καμια ψιλη;

:grin: :grin:

ΥΓ ολες οι μορφες εδω εχουν μαζευτει παλι..... :grin:
Ευχαριστώ, μάλλον θα πάω εκεί να μην χάνω χρόνο, Εσείς ποια είστε κυρία/δεσποινίς μου; :grin:
ο κωστακης ειναι βρε

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.666
Πόντοι
7.195
απογοήτευση η τσάρκα......πριν καμία βδομάδα....
Λεω να πεταχτώ σημερα απόγευμα μια βόλτα αλλά δεν υπάρχει κάτι καλό απο αυτά που είδα.Θα περάσω και απο Εσμεράλντα και θα σας πώ τις απόψεις μου.....

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω
και εσυ ρε φιλε οτι διαβασες εδω μεσα πηγες και της το ζητησες? αυτα δεν γινονται ετσι....επρεπε να το αφησεις να κυλησει μονο του.θα εκανε την δουλεια της μια χαρα...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
και εσυ ρε φιλε οτι διαβασες εδω μεσα πηγες και της το ζητησες? αυτα δεν γινονται ετσι....επρεπε να το αφησεις να κυλησει μονο του.θα εκανε την δουλεια της μια χαρα...
εσύ πάλι που απαντάς στο στημένο μήνυμα???? δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μόντα???

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
εσύ πάλι που απαντάς στο στημένο μήνυμα???? δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μόντα???
μπορει ομως να ειναι κανας πιτσιρικας και να  εκανε το λαθος λογο αγνοιας..ας του δωσουμε τα φωτα μας...κανε το καλο και ριξτο στο γυαλο

Επισης να ρωτησω η Αφρο στην Κωλλετη ποτε δουλευει.(δεν εμπιστευομναι το αλλο σαιτ)δεν την εχω πετυχει ποτε..παντα την ιζαμπελα βλεπω και μου ξηλωνει το χερι τραβοντας με μεσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom