gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.346
- Πόντοι
- 7.095
50x30=1500!!! παίζει να έβαζες δικές σου σιλικόνες![]()
την Μαιρουλα κ τα θεσπεσια βυζόμπαλα της ,παιζει να τα ετιμησα - ατιμασα,πανω απο 50 φορες....![]()
![]()
![]()
50x30=1500!!! παίζει να έβαζες δικές σου σιλικόνες![]()
την Μαιρουλα κ τα θεσπεσια βυζόμπαλα της ,παιζει να τα ετιμησα - ατιμασα,πανω απο 50 φορες....![]()
![]()
![]()
να σου πω την αληθεια,δεν το χα σκεφτει ετσι...50x30=1500!!! παίζει να έβαζες δικές σου σιλικόνες![]()
εγω την πρωτοπηρα Βαρδαρη σαν φοιτητης.μητσαρα φερτην λιγο στο μυαλο σου αν λεμε για την ιδοια.ετσι νομιζω εγω
ναι σωστα.αλλη ειναι.καταλαβα ποια λεσ.στο 1και 58 με την ασπρη μπολουζα μπρωστα μπρωστα φενετε η ροναλδινιο ακα αλεχαντρα ακα ελενα ακα τσεχα ακα ρουμανα ακα μολδαβη και πολλα αλλα ακα ακα.υπηρχε κ ενα βιντεο που την εδειχνε,οταν ολες οι ιεροδουλες της Θεσ/κης ειχαν παει να παραπονεθουν στον Μπουταρη...
ειναι η κοπελα με το ροζ κασκολ κ την ριγε μπλουζα κ τα γυαλια ηλιου στα ματια...δεν ξερω εαν σε βοηθαει...
ρε μπας και μιλουσε μαζι μου στο σαλονι γι'αυτο αργησε?Μπηκα και ημουν μονος μου. Παρολα αυτα εκανε 20λεπτα να μπει και παω στοιχημα περιμενε κανα πελατη. Καθολη τη διαρκεια και αφου τελειωσα και βγηκα δεν μπηκε κανενας. Και παλι με ειπε αντε τελειωνε.
οχι οριστικα απ'οτι καταλαβα...θα παει λιγο να ξεκουραστει να δει την οικογενεια τηςΝΑΙ ΝΑΙ Η ΕΜΜΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!!!!
σου καναν μανουρα δικε μου;επεσε και καμια ψιλη;πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω
ο κωστακης ειναι βρεΕυχαριστώ, μάλλον θα πάω εκεί να μην χάνω χρόνο, Εσείς ποια είστε κυρία/δεσποινίς μου;![]()
και εσυ ρε φιλε οτι διαβασες εδω μεσα πηγες και της το ζητησες? αυτα δεν γινονται ετσι....επρεπε να το αφησεις να κυλησει μονο του.θα εκανε την δουλεια της μια χαρα...πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω
μη λες ρε στο glοχι ρε ξερω
εσύ πάλι που απαντάς στο στημένο μήνυμα???? δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μόντα???και εσυ ρε φιλε οτι διαβασες εδω μεσα πηγες και της το ζητησες? αυτα δεν γινονται ετσι....επρεπε να το αφησεις να κυλησει μονο του.θα εκανε την δουλεια της μια χαρα...
μπορει ομως να ειναι κανας πιτσιρικας και να εκανε το λαθος λογο αγνοιας..ας του δωσουμε τα φωτα μας...κανε το καλο και ριξτο στο γυαλοεσύ πάλι που απαντάς στο στημένο μήνυμα???? δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι μόντα???