Επισκέπτης
Kαλα ολοι στην πορτογαλεζα πηγαμε εχθες το βραδυχθες βραδυ εισβολη στην Ιζαμπελα , Κωλεττη 17μου το επιβεβαιωσε με τον καλυτερο τροπο οτι ειναι μια αξια του χωρου και σας τη συστηνω
![]()

Σε εσενα φιλε ειχε πονοκεφαλο;
Kαλα ολοι στην πορτογαλεζα πηγαμε εχθες το βραδυχθες βραδυ εισβολη στην Ιζαμπελα , Κωλεττη 17μου το επιβεβαιωσε με τον καλυτερο τροπο οτι ειναι μια αξια του χωρου και σας τη συστηνω
![]()
Γνωρίζει κανεις άμα σήμερα δουλεύει η Νατασα στο Ερως;
τι να γράψω φιλαράκι.... από ότι βλέπεις αντί για ένα καλωσόρισμα έφαγα ειρωνείαμα γιατι το λες αυτο?...νομιζω πως η κριτικη σου θα ειχε πολυ καλη υποδοχη
ποιό είναι <το ωραίο> που σου προκαλεί το γέλιο ρε φιλαράκι?για να το καταλάβω δηλαδή....![]()
το ωραιο ειναι αυτο που εγραψε: Νταιάνα είχα τις αμφιβολίες από κάποια σχόλια που διάβασα εδώ στο φόρουμ για την εμφάνιση της.
Ωραια αναφορα Καραμαν.Κριμα που εχει χαλασει τοσο η κατασταση.
Με την Παολα στο τσιρκο εχω κανει ενα απο τα καλυτερα γαμησια ever.Την ειχα παρει οταν ειχε πρωτοερθει.Θα ανεβασω κριτικη καποια στιγμη.
Την Αντριαννα.com την πηρα τελευταια φορα στο μεσοδιαστημα που δουλεψε στο αλουμινατο.Η πρωτη και τελευταια καταθεση σ'αυτην ειχε γινει τον Μαη του '10 μονο και μονο για την κωλαρα της.Οταν την πηρα στο αλουμινατο πριν μερικους μηνες ητανε φωτια στο δωματιο,footjob,αλλαγες στασεων,χαλαροτητα χρονου και ολα αυτα με 25 ευρω.Τωρα πλεον οσο καλη και να εχει γινει 40 δε δινω.
Nα συμπληρωσω για τον συναγωνιστη που ρωτησε για τη Μιρελα πως περα απο Προμηθεως 11 και Σαπφως 5 την εχω πετυχει και (Μυλος)Ανδρ.Γεωργ 24 παντα βραδυνη.
Την είδα την προηγούμενη εβδομάδα κανονικά στο πόστο της..
Την έχω πετύχει και Προμηθέως 11
Κάραμαν πολύ καλή αναφορά, αλλά τα ίδια και τα ίδια δυστυχώς...
Χτες επισκέφτηκα την Έφη.. Πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία.
Μια καθημερινή γυναίκα που όμως γουστάρει κάργα το σεξ.
Μου έβγαλε φαντασίωση τύπου γειτόνισσας που την βλέπω να καθαρίζει τα μπαλκόνια σαββάτο πρωί με φανελίτσα
και έτσι πως είναι βρεγμένη χωρίς σουτιέν να με καλεί για καφέ και στο τέλος να κάνουμε ένα σεξ γεμάτο πάθος και θαλπωρή ταυτόχρονα.
Αυτό που μου άρεσε είναι η συστολή που έχει και το πονηρό χαμόγελό της. Συστήνεται κυρίως για αρχάριους και lounds τύπους
Συμβουλή: Αφήστε την να κάνει παιχνίδι ακολουθήστε τις οδηγίες της και θα περάσετε τέλεια.
Ωραιος ο καραμαν
αναφερω και γω καποια σπιτακια που επισκευτηκα εχθε το βραδυ στον βαρδαρη
Σαπφως 7 Δεν περιμενα να βγει η κοπελα αλλα μου ειπαν για καποια καρινα.
Διπλα στο σαπφως 8 μια μαυρομαλα με λιγα παραπανω κιλα στην μεση ονομα δεν θυμαμαι. Στο σκαλατο το καινουργιο ηταν η μαριαννα η ντεμεκ ελληνιδα, ειναι ωραιο μουνακι παιδια, παραλιγο να ξανα μπω μεσα σε μια εβδομαδα. και τελος στο τανταλου 9 απο τι με ειπε η τσατσα του σκαλατου ηταν μια ελενα μαλλον ο ροναλντινιο αλλα δεν πηγα να το τσεκαρω. Τελικα δοκιμασα την ισαβελα το κοντοπουτανο στη κωλετη, ενταξει η μικρη ειναι λυσαρα και να φανταστειτε οτι εχθες ειχε και τρομερο πονοκεφαλο![]()
την Εφη λες ρε μαν;αυτη μονιμα στην φριξου 15 ειναιπου θα την εβρουμε δαυτην φιλε μου?
η εφάρα νομίζω δουλεύει μόνο τέσσερις φορές την εβδομάδα,δηλαδή δευτέρα-πέμπτη.εμένα έτσι μου είχε πειτην Εφη λες ρε μαν;αυτη μονιμα στην φριξου 15 ειναι
γενικα ετσι ειναι.....το μονιμα πηγαινε στο σπιτι....παντως την ειχα πετυχει και παρασκευη νομιζω μια φοραη εφάρα νομίζω δουλεύει μόνο τέσσερις φορές την εβδομάδα,δηλαδή δευτέρα-πέμπτη.εμένα έτσι μου είχε πει
όχι φιλαράκι,δεν είδα να είχε σημάδια υπερκόπωσηςKαλα ολοι στην πορτογαλεζα πηγαμε εχθες το βραδυ
Σε εσενα φιλε ειχε πονοκεφαλο;![]()
που θα την εβρουμε δαυτην φιλε μου?
Μια ελαφρια υπνιλια την συναντησα στην συμπεριφορα της, ηρθαν στο μυαλο μου τα γραφομενα του al pacino πριν μερικες μερες περι μαστουρας...αλλα οι λεξεις βγενανε καθαρα απο το στομα της μολις τελειωσαμε και κατσαμε και τα ειπαμε λιγακι, κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη, αλλα για να την κανω στανταρακι δεν νωμιζω...
Κεφαληνιας. Καρλα ξανθο πιπινακι ψιλομπαστυ με κοτσιδουλες πεσμενες, οχι σχολικες, γαμευσιμο θα ελεγα...
καραμαν μιας που διαβασα την αναφορα για την εμμα και τις γευσεις χαχαχα, μια φορα που πηγα εμμα, ενας ηρθε πιο νωρις την ρωτησε κατι και μετα εφυγε και ηρθε πιο μετα. Μου ειπε στο δωματιο πως πηγε να παρει γιαουρτακι. Το οποιο το αλοιφει πανω της και μετα αυτος την γλυφει χααχαχ. Δεν ξερω αν τρολλαρε η τυπισσα η οχι αλλα με την ανωμαλια του καθενος δεν μου φαινεται και τελειως περιεργο![]()
Αρκετά γαμεύσιμο μάλιστα, την επισκεφτηκα Παρασκευή βράδυ, πριν ενάμιση χρόνο που την είχα ξαναεπισκεφτει ήταν ναυάγιο αλλά χθες με κάλυψε, πολύ βελτιωμένη η μικρή, είναι και πανέμορφη και έχει μακράν την απαλότερη επιδερμίδα που έχει κοπέλα αυτή τη στιγμή στην πόλη, βυζάκι super και κολάρα κόλαση, και είναι και πιπίνι ακόμα, σίγουρα μια καθοδήγηση την χρειάζεται αλλά έχει βελτιώσει πολύ την αποδοση της σε σχεση με παλιά, αν βρω χρόνο θα γράψω και κάτι τις παραπάνω σε κριτική, όσως πάλι να την ξαναεπισκευτώ στα σύντομα και να γραψω μια και καλή, ήδωμεν![]()
αφου δεν πηγε να φερει κανενα πιτογυρο με τζατζικι παλι καλα (για σενα που ακολουθουσες δλδ περισσοτερο)καραμαν μιας που διαβασα την αναφορα για την εμμα και τις γευσεις χαχαχα, μια φορα που πηγα εμμα, ενας ηρθε πιο νωρις την ρωτησε κατι και μετα εφυγε και ηρθε πιο μετα. Μου ειπε στο δωματιο πως πηγε να παρει γιαουρτακι. Το οποιο το αλοιφει πανω της και μετα αυτος την γλυφει χααχαχ. Δεν ξερω αν τρολλαρε η τυπισσα η οχι αλλα με την ανωμαλια του καθενος δεν μου φαινεται και τελειως περιεργο![]()
εκτοσ απο αφροδιτη κ μερικες απο τισ βιλλες δεν ξερω αν εχει πουθενα αλλου!!
κ στισ βιλλες δεν παω γιατι συγνωμη αλλα απο τιμες.........!!
τελος παντων αν ξερει να προτινει κανεις κατι τισ προκοπης για![]()
καθε πληροφορια ευπροδεκτη...........!!
Φριξου 14 εχει![]()
Χριστινα συνηθως πρωινη και Γιασμιν βραδυ,Εβελινα εκκλησια, αλλα ειναι ολες σιλικονατες καθως επισης και Νταιανα μολβαδη στο Αχελωου.Αυτες μου ερχονται με μια πρωτη σκεψη στο μυαλο...αλλα σιγουρα υπαρχουν και αλλες....
Φριξου 14 αν λες την Χριστινα την ρουμανα με τα μεγαλα βυζια, ειναι φυσικα, οπως και της Εβελινας ειναι φυσικα και πολυ καλης ποιοτητας
Γενικα εχουμε ελειψη απο καλο φυσικο μεγαλο βυζι στην θεσσαλονικα.