Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.679
- Πόντοι
- 17.065
Πσσσσσσσσσσσσσσ χυνω,αυτα ειναι.Θα το κανονισουμε στανταρ. 

Αδερφέ Πυροβολικάριος υπηρέτησεςΠσσσσσσσσσσσσσσ χυνω,αυτα ειναι.Θα το κανονισουμε στανταρ.![]()
και μεις χαιρομαστε ιδιαιτερα πατριδα ;)Χαιρομαι που επεστρεψα στο forum και θα τα λεμε τακτικα απο δω και περα.![]()
Οχι αν και ετοιμαζω κατι σχετικο.Οσον αφορα το ρητο ειναι πιο πολυ νοοτροπια ζωης.Αδερφέ Πυροβολικάριος υπηρέτησες![]()
εκτοσ απο αφροδιτη κ μερικες απο τισ βιλλες δεν ξερω αν εχει πουθενα αλλου!!
κ στισ βιλλες δεν παω γιατι συγνωμη αλλα απο τιμες.........!!
τελος παντων αν ξερει να προτινει κανεις κατι τισ προκοπης για![]()
καθε πληροφορια ευπροδεκτη...........!!
Φριξου 14 εχει![]()
Χριστινα συνηθως πρωινη και Γιασμιν βραδυ,Εβελινα εκκλησια, αλλα ειναι ολες σιλικονατες καθως επισης και Νταιανα μολβαδη στο Αχελωου.Αυτες μου ερχονται με μια πρωτη σκεψη στο μυαλο...αλλα σιγουρα υπαρχουν και αλλες....
χριστινα αν θυμαμαι καλα απο ρουμανια μελαχρινη που δουλευη βραδυ φριξου 15 παιδια ειναι πατατα.
ναι την ξερω και την αλλη χριστινα που ειναι στο 14 και παλια δουλευε στο λαφαμ, εκει την ειχα παρει τελευταια φορα και δεν με πολυ ενθουσιασεΕσυ λες την ψιλη και αδυνατη, που ειναι τελευταια στο 15, η αλλη ειναι κοντη με ατσουμπαλο σωμα, μεγαλες διαστημικες βυζαρες, αλλα κανει καλο κρεβατι μεσα, τελευταια ηταν απεναντι στο 14, εχω καιρο να την δω.
Σαπφως 5 βραδυ την ειδα πριν απο μια εβδομαδα την μιρελαπαιδια η μιρελα που παιζει μπαλα και τι ωρες;επισης να δοκιμασω ιζα-τρελα;εχω ακουσει τα καλυτεραααα!!
την ειχα παρει αρχες Απριλη βραδυνη βαρδια στο μπλε με πολυ καλες εντυπωσεις σε πρωκτικο.....εκτοτε αγνοειται πραγματι.....και δεν ακουσα κατι γιαυτην να λεγεται στο φορουμ...μου αρεσε πολυ εμφανισιακα ετσι με τις κοτσιδες οπως ηταν και το στυλ μαθητριας κλπ.....Κριμα που η ψηλη Χριστινα στο Φ.15 ειναι πατατα γιατι το ειχα ψησει.Αν δε κανω λαθος πρεπει να δουλευε και στο πρασινο ενα διαστημα οταν ο Βαρδαρης ηταν ανοιχτος.
Ερωτησις:Απο τη Σονια τη Λιθουανη που δουλευε στο μπλε στον Βαρδαρη εχουμε κανα νεο?Που χαθηκε αυτο το κοριτσι?Ειχε γινει το απολυτο στανταρ τους τελευταιους μηνες του 2012 - αρχες 2013.
Το Αλινάκι από Νικ. Ουρανού έχει βυζάρες..Φριξου 14 αν λες την Χριστινα την ρουμανα με τα μεγαλα βυζια, ειναι φυσικα, οπως και της Εβελινας ειναι φυσικα και πολυ καλης ποιοτητας
Γενικα εχουμε ελειψη απο καλο φυσικο μεγαλο βυζι στην θεσσαλονικα.
μόνο βυζάρες έχει??όλες αυτές οι μελαχρινές.... από κώλο και βυζί δεν πάνε πίσω.το μάλι της μου αρέσει πολύ περισσότερο γιατί έχει όλα τα χρώματαΤο Αλινάκι από Νικ. Ουρανού έχει βυζάρες..![]()
Oντως ειχε πολυ καβλωτικο στυλακι και αυτο το ψιλοντροπαλο που εβγαζε με εφτιαχνε πολυ.Ειχα διαβασει την κριτικη σου τοτε και την προοριζα για κωλοξεσκισμα αλλα εξαφανιστηκε.την ειχα παρει αρχες Απριλη βραδυνη βαρδια στο μπλε με πολυ καλες εντυπωσεις σε πρωκτικο.....εκτοτε αγνοειται πραγματι.....και δεν ακουσα κατι γιαυτην να λεγεται στο φορουμ...μου αρεσε πολυ εμφανισιακα ετσι με τις κοτσιδες οπως ηταν και το στυλ μαθητριας κλπ.....