Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
Πσσσσσσσσσσσσσσ χυνω,αυτα ειναι.Θα το κανονισουμε στανταρ. :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
ΩΧ Blastbeat!!!! Καλως μας γυρισες!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
κυριοι καλησπερα σας.....
σας χρωσταω μια ενημερωση για την κατερινα απο τανταλου 9.....
πηγα προχθες κ για καλη μου τυχη η κολοτσατσα που σας ελεγα ειχε ρεπο :dancing:...
οποτε δεν επεσε  :s&m_1: :s&m_2:!!! ευτηχωσ κ για καλη μου τυχη δηλαδι!!
λοιπον επιβεβαιωνω τα καλα μου λογια που ειχα κανει στο προηγουμενο ποστ μου δηλαδη....
καλη διαθεση αντεχει το σφυροκοπημα,χαμογελαστη δαχτυλιασματα χωρις οχι κ μη.....
κ βεβαια να μην ξεχασω να πω οτι ολα αυτα με ενα μικρο χαρτζιλικι επιπλεων που προτημησα να τησ το δωσω μεσα πρωσωπικα!!
το μονο κακο ειναι οτι περημενα να ειναι ποιο χαλαρη στον χρονο τησ μιασ κ η αλλη τσατσα ειχε ρεπο αλλα παλι λιγο με ξενερωσε κ εφυγε κατευθειαν μολισ τελειωσαμε!!
οποτε μια δοκιμη πιστευω αξιζει για καποιουσ που θελουν  :tits: μιασ κ που εχει λειψει πολυ απο την πολη μας!!!!

εκτοσ απο αφροδιτη κ μερικες απο τισ βιλλες δεν ξερω αν εχει πουθενα αλλου :tits:!!
κ στισ βιλλες δεν παω γιατι συγνωμη αλλα απο τιμες......... :s&m_2:!!
τελος παντων αν ξερει να προτινει κανεις κατι τισ προκοπης για  :tits: :tits2: καθε πληροφορια ευπροδεκτη...........!!
παιδια καλο σ.κ.!!

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1

εκτοσ απο αφροδιτη κ μερικες απο τισ βιλλες δεν ξερω αν εχει πουθενα αλλου :tits:!!
τελος παντων αν ξερει να προτινει κανεις κατι τισ προκοπης για  :tits: :tits2: καθε πληροφορια ευπροδεκτη...........!!

Φριξου 14 εχει  :tits: :tits2: Χριστινα συνηθως πρωινη και Γιασμιν βραδυ,Εβελινα εκκλησια, αλλα ειναι ολες σιλικονατες καθως επισης και Νταιανα μολβαδη στο Αχελωου.Αυτες μου ερχονται με μια πρωτη σκεψη στο μυαλο...αλλα σιγουρα υπαρχουν και αλλες....

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Παιδες γεια σας και απο εμενα..Επειδη εχω πανω απο ενα μηνα να επισκεφθω τη περιοχη του μυλου υπαρχει τιποτα καινουργιο αξιολογο,η επικρατη η ιδια κατασταση με παλαιοτερα.......

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
τελος παντων αν ξερει να προτινει κανεις κατι τισ προκοπης για  :tits: :tits2: καθε πληροφορια ευπροδεκτη...........!!

Φριξου 14 εχει  :tits: :tits2: Χριστινα συνηθως πρωινη και Γιασμιν βραδυ,Εβελινα εκκλησια, αλλα ειναι ολες σιλικονατες καθως επισης και Νταιανα μολβαδη στο Αχελωου.Αυτες μου ερχονται με μια πρωτη σκεψη στο μυαλο...αλλα σιγουρα υπαρχουν και αλλες....

Φριξου 14 αν λες την Χριστινα την ρουμανα με τα μεγαλα βυζια, ειναι φυσικα, οπως και της Εβελινας ειναι φυσικα και πολυ καλης ποιοτητας  :tits:
Γενικα εχουμε ελειψη απο καλο φυσικο μεγαλο βυζι στην θεσσαλονικα.

Επισκέπτης
χριστινα αν θυμαμαι καλα απο ρουμανια μελαχρινη που δουλευη βραδυ φριξου 15  παιδια ειναι πατατα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
χριστινα αν θυμαμαι καλα απο ρουμανια μελαχρινη που δουλευη βραδυ φριξου 15  παιδια ειναι πατατα.

Εσυ λες την ψιλη και αδυνατη, που ειναι τελευταια στο 15,  η αλλη ειναι κοντη με ατσουμπαλο σωμα, μεγαλες διαστημικες βυζαρες, αλλα κανει καλο κρεβατι μεσα, τελευταια ηταν απεναντι στο 14, εχω καιρο να την δω.

Επισκέπτης
Εσυ λες την ψιλη και αδυνατη, που ειναι τελευταια στο 15,  η αλλη ειναι κοντη με ατσουμπαλο σωμα, μεγαλες διαστημικες βυζαρες, αλλα κανει καλο κρεβατι μεσα, τελευταια ηταν απεναντι στο 14, εχω καιρο να την δω.
ναι την ξερω και την αλλη χριστινα που ειναι στο 14 και παλια δουλευε στο λαφαμ, εκει την ειχα παρει τελευταια φορα και δεν με πολυ ενθουσιασε

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
Κριμα που η ψηλη Χριστινα στο Φ.15 ειναι πατατα γιατι το ειχα ψησει.Αν δε κανω λαθος πρεπει να δουλευε και στο πρασινο ενα διαστημα οταν ο Βαρδαρης ηταν ανοιχτος.

Ερωτησις:Απο τη Σονια τη Λιθουανη που δουλευε στο μπλε στον Βαρδαρη εχουμε κανα νεο?Που χαθηκε αυτο το κοριτσι?Ειχε γινει το απολυτο στανταρ τους τελευταιους μηνες του 2012 - αρχες 2013.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.511
Πόντοι
4.587
παιδια η μιρελα που παιζει μπαλα και τι ωρες;επισης να δοκιμασω ιζα-τρελα;εχω ακουσει τα καλυτεραααα!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Κριμα που η ψηλη Χριστινα στο Φ.15 ειναι πατατα γιατι το ειχα ψησει.Αν δε κανω λαθος πρεπει να δουλευε και στο πρασινο ενα διαστημα οταν ο Βαρδαρης ηταν ανοιχτος.

Ερωτησις:Απο τη Σονια τη Λιθουανη που δουλευε στο μπλε στον Βαρδαρη εχουμε κανα νεο?Που χαθηκε αυτο το κοριτσι?Ειχε γινει το απολυτο στανταρ τους τελευταιους μηνες του 2012 - αρχες 2013.
την ειχα παρει αρχες Απριλη βραδυνη βαρδια στο μπλε με πολυ καλες εντυπωσεις σε πρωκτικο.....εκτοτε αγνοειται πραγματι.....και δεν ακουσα κατι γιαυτην να λεγεται στο φορουμ...μου αρεσε πολυ εμφανισιακα ετσι με τις κοτσιδες οπως ηταν και το στυλ μαθητριας κλπ.....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
Φριξου 14 αν λες την Χριστινα την ρουμανα με τα μεγαλα βυζια, ειναι φυσικα, οπως και της Εβελινας ειναι φυσικα και πολυ καλης ποιοτητας  :tits:
Γενικα εχουμε ελειψη απο καλο φυσικο μεγαλο βυζι στην θεσσαλονικα.
Το Αλινάκι από Νικ. Ουρανού έχει βυζάρες..  :tits:

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το Αλινάκι από Νικ. Ουρανού έχει βυζάρες..  :tits:
μόνο βυζάρες έχει??όλες αυτές οι μελαχρινές.... από κώλο και βυζί δεν πάνε πίσω.το μάλι της μου αρέσει πολύ περισσότερο γιατί έχει όλα τα χρώματα  :2funny:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.679
Πόντοι
17.065
την ειχα παρει αρχες Απριλη βραδυνη βαρδια στο μπλε με πολυ καλες εντυπωσεις σε πρωκτικο.....εκτοτε αγνοειται πραγματι.....και δεν ακουσα κατι γιαυτην να λεγεται στο φορουμ...μου αρεσε πολυ εμφανισιακα ετσι με τις κοτσιδες οπως ηταν και το στυλ μαθητριας κλπ.....
Oντως ειχε πολυ καβλωτικο στυλακι και αυτο το ψιλοντροπαλο που εβγαζε με εφτιαχνε πολυ.Ειχα διαβασει την κριτικη σου τοτε και την προοριζα για κωλοξεσκισμα αλλα εξαφανιστηκε.

geogate4

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετώ όλη την παρέα και ιδιαίτερα τα πιο παλιά μέλη του site!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom