Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (6 μέλη και 40 επισκέπτες)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
θέλω βοήθεια  :helpplea: πώς μπορώ να αλλάξω το όνομά του προφίλ στο φόρουμ???

δυστιχως φιλε μου μονο ο admin ξερει!!
κ εγω που προσπαθησα δεν πειρα απαντηση!!!!
εγω αναγκαστηκα να κανω καινουριο μαιλ κ παλι απο την αρχη!!
εκτος αν ξερει καποιος να μασ πει..........

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Αυτή είναι η κοντούλα ρουμάνα που δούλευε εκκλησία και Κατεχάκη? Που είχα κάνει το θρυλικό αεροχύσιμο?

Αυτή είναι maanes ναι, έχει βελτιωθεί κάπως, βέβαια χρειάζεται καθοδήγηση, είναι όμως καυλάκι μούρλια !!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716
Μολις ανεβασα κριτικη για Μιχαελα στο villa erotica, για οποιον μπορει να ενδιαφερεται

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
η δεύτερη επίσκεψη ήτανε με την Κάρμεν.η Κάρμεν είναι μια όμορφη κοπέλα,λίγο κοντούλα αλλά με τα ψηλοτάκουνα καλό δείχνει.στο δωμάτιο δεν εντυπωσιάστηκα μπορώ να πω γιατί ήταν κρύα και μου το έπαιζε κάπως.
από τη Κάρμεν έχω φύγει με καλές εντυπώσεις.την έχω πάρει πάντα στο πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας και απορώ με την άποψή σου

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
όχι φιλαράκι,δεν είδα να είχε σημάδια υπερκόπωσης  :grin: .πάντως εγώ την είδα ανεβασμένη στα χάι της επειδή είχε εμένα πλάι  :2funny:
επειδή την γουστάρω,την επόμενη φορά θα έχω μαζί μου το cd με τα αλανιάρικα τραγούδια.άντε τώρα να της αφιερώσω το ένα  :rockon: :rockon:
manowar,είσαι άπαικτος ρε αλάνι  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Μολις ανεβασα κριτικη για Μιχαελα στο villa erotica, για οποιον μπορει να ενδιαφερεται
την διαβασα και μου αρεσε.....αν οντως αλλαξε τοσο αξιζει να καταθεσει κανεις....απο εμφανιση και μενα μου αρεσε απο παλια ουτως ή αλλως

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
την διαβασα και μου αρεσε.....αν οντως αλλαξε τοσο αξιζει να καταθεσει κανεις....απο εμφανιση και μενα μου αρεσε απο παλια ουτως ή αλλως

Παντως εμενα απο ολη την κριτικη μου αρεσε αυτο στα ορθια με το ποδι της πανω στο κρεβατι...  :cum: και γαμω τις στασεις.!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Παντως εμενα απο ολη την κριτικη μου αρεσε αυτο στα ορθια με το ποδι της πανω στο κρεβατι...  :cum: και γαμω τις στασεις.!!
το χω κανει κοροβαγκου παλια με την γνωστη.... ;)

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
242
Πόντοι
26
από τη Κάρμεν έχω φύγει με καλές εντυπώσεις.την έχω πάρει πάντα στο πρόγραμμα μεγάλης διάρκειας και απορώ με την άποψή σου

καλησπερα στην παρεα.....
mixalisspa ειναι αυτο που ελεγα σε προηγουμενο ποστ......
πανε μια φορα με το απλο το προγραμα να δεις επιδοσεις......???
οχι τιποτα αλλο αλλα η καρμεν ειναι κ του γουστου μου γμτ!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716

Την κανω με ΟΛΕΣ αυτη τη σταση, με απαραιτητη προυποθεση τα τακουνια γιατι ειμαι και 1.87...  Το πιο πετυχημενο ηταν με την Καντυ λογω υψους νομιζω...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.450
Πόντοι
7.095
Όταν κάποιος (και ειδικά αν είναι μέλος του μπου) λέει μια μαλακία του τύπου "σε κάποιο μπουρδέλο η κοπέλα είναι εγχειρισμένος" και η τσατσά το αναπαράγει στους πελάτες του μπουρδέλου που δουλεύει είναι απλά τραγικός αυτός και γελοία η άλλη

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Όταν κάποιος (και ειδικά αν είναι μέλος του μπου) λέει μια μαλακία του τύπου "σε κάποιο μπουρδέλο η κοπέλα είναι εγχειρισμένος" και η τσατσά το αναπαράγει στους πελάτες του μπουρδέλου που δουλεύει είναι απλά τραγικός αυτός και γελοία η άλλη

Ε πές όλο το Gossip σωστα... :rolleyes:

Που? πως? πότε? γιατι?

mixalisspa

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι θέμα gossip...απλά επειδή μας διαβάζουν...ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΣΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ!
εμένα μου έχει τύχει να με παρακαλάνε να γράψω εδώ που μιλάμε μεταξύ μας επίσης και για κριτική και σκέφτηκα ότι καρφωνόμαστε από μόνοι μας  :grin:  το σίγουρο είναι ότι μας διαβάζουν.ξέρει κανείς αν η Εβελίνα στην εκκλησία δουλεύει απόψε το βράδυ?

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
591
Πόντοι
81
καλημερα παιδια.....πηρα χτες μια yiasmin apo ispania se studio.....οσο μουναρα ηταν τοσο χαλια και παλιοκαριολα ηταν μεσα.........συμπερηφορα -1000 ολο μαγκια και ιστορια...στο 4 λεπτο...αντε τελιωνε.......για να μη τα γαμισω ολα σηκωθηκα και εφυγα.....!!!!συμπαιχτες μακριααααααααααααα

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
καταθεση χθες βραδυ βερονικα στο α.γεωργιου 50. Ωραιος χωρος 2 προγραμματα 30-40. Δεν τρελαθηκα. Ειχα να παω καιρο. Αρκετα απομακρη σε πολλα πραγματα εδειξε να ενοχλειται και μου σπασε τα @@ με το να προσπαθει να μου βαλει κωλοδακτυλο μπας και τελειωσω νωριτερα. Πριν παω δευτερη σταση η τσατσα βαρουσε πορτα.

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
καλημερα παιδια.....πηρα χτες μια yiasmin apo ispania se studio.....οσο μουναρα ηταν τοσο χαλια και παλιοκαριολα ηταν μεσα.........συμπερηφορα -1000 ολο μαγκια και ιστορια...στο 4 λεπτο...αντε τελιωνε.......για να μη τα γαμισω ολα σηκωθηκα και εφυγα.....!!!!συμπαιχτες μακριααααααααααααα

Διάβασε και καμιά κριτική [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AF%CE%BD/listingid:2628/[/url] πρώτα ρε συναθλητά... Σε όλους τα ίδια λοιπόν.

Κι εδώ [URL unfurl="true"]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%A4%CE%B6%CE%AF%CE%B1/listingid:1649/[/url] η ίδια ώς Τζία!

"Δε βάζει αυτή μυαλό..."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom