Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (12 μέλη και 57 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.901
Πόντοι
12.815
χαμος στο καινουργιο στο βιλα πριβε
1 ωρα αναμονη
η γκομενα αρκετα καλη για μεσα δεν ξερω επιδοσεις

Απο προσωπο πως την ειδες.? απο σωμα ανταποκρινετε στις φωτογραφιες δηλαδη.?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Μαλλον δεν ξερει να κανει πολλαπλο quote και απαντα στον καθενα ξεχωριστα αλλα δεν βαριεσαι. Πριν λιγο περασα απο βαρδαρη νεκρα.
Sorry, η αλήθεια είναι πως το παραπάνω δεν το ήξερα και δεν το είχα στα υπόψη μου αλλά  θα χρησιμοποιήσω τα λεγόμενα του Σωκράτη : «Γηράσκω αεί διδασκόμενος.»

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Απο προσωπο πως την ειδες.? απο σωμα ανταποκρινετε στις φωτογραφιες δηλαδη.?
εχει πεσει φωτοσοπι μεν αλλα ανταποκρινεται
ο κωλος ειναι μετριος
αλλα το βυζι ΒΥΖΑΡΑ δεν ξερω αν ειναι πλαστικ

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Και χρειαστηκαν καμια πενηνταρια p.m. για να το παρεις πρεφα αυτο???
Τοσο βρωμικα οσο και τα σημερινα σου, δημοσια επιτελους!!
Τα κραταω, σαν μνημειο βλακειας!!!
Και 15 φορες για να καταλαβεις οτι η Νατασσα ηταν χαλια??  :2funny: :2funny:

Αισθανομαι πολυ ασχημα που αγγιξαμε τις ιδιες γυναικες...
Εχε χαρη που ειμαι σε warned,o antisthenis διεγραψε την απαντησει μου σε αυτο το post που σου γραφω τωρα,''ελπιζω'' να μην ξανασυνατηθουν οι γνωμες μας εδω μεσα γιατι δυστηχως υπαρχουν και τα report....αλλα εξω (αμα τυχη ποτε) και βρεθουμε σε κανα κοινο μερος,τα πραγματα θα ειναι ποιο αξιοκρατικα.....

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Φυσικα δεν μπορω να συνεχισω να μοιραζομαι πληροφοριες στον ιδιο χωρο με τυπους σαν τον Death_zone88.
Γεια σας!

Φιλτατε Hagem, παρόλο που έχω διαπιστώσει ότι έχουμε ίσως εκ διαμέτρου αντίθετα γούστα σε θέματα κορασίδων και υπηρεσιών δεν παύω να σέβομαι
κι εσένα και τις απόψεις σου γιατί πολύ απλά σε θεωρώ μια αντικειμένική κι έγκυρη "φωνή" του φόρουμ.

Δικαίωμα σου η παραπάνω επιλογή και τη σέβομαι, αλλά διαφωνώ και θα εξηγήσω και το γιατί.

Καταρχάς να πω ότι μου έχει περάσει κι εμένα από το μυαλό η παραπάνω θέση σου. Αλλά το σκέφτηκα καλύτερα
κι αποφάσισα ότι δε θα κάνω τη χάρη στις τάνες, τους νταβάδες και τους προμότορες.. Καταρχάς γιατί θα χάσω κι ίδιος
σε βάθος χρόνου αν μείνουν μόνο αυτοί και δεν έχω να ενημερώνομαι και κατά 2ον γιατί σέβομαι παιδιά που διαβάζουν το φόρουμ που
μπορεί να μην συμμετέχουν ενεργά, αλλά μαζεύουν κομποδεμα και χαρτζιλίκια για να κάνουν μια κατάθεση(π.χ. φοιτητές, μαθητές, άνεργους).
Υπήρξα σε αυτήν την κατηγορία παλιότερα και καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να έχουν μια αντικειμενική πληροφόρηση κυρίως
με γεγονότα και κατόπιν και μιας προσωπικής άποψης, εννοείται μη δεσμευτικής.  Τώρα που έχω τη δυνατότητα να είμαι πιο τακτικός και
να ρισκάρω και κάποιες καταθέσεις το θεωρώ υποχρέωση μου να αποδόσω τη βοήθεια που κάποτε εισέπραξα. Δεν μου στοιχίζει απολύτως τπτ
έκτος από τον χρόνο που ίσα ίσα περνάει κι ευχάριστα μοιράζοντας τις εμπειρίες μου.

Έτσι λοιπόν δε θα κάνω τη χάρη σε κανένα προμότορα, κλώνο και ψευδοπροφιλάκια...

"Γαμάμε και τα λέμε... Γαμάμε και τα λέμε, λέμε"

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.901
Πόντοι
12.815
Φιλτατε Hagem, παρόλο που έχω διαπιστώσει ότι έχουμε ίσως εκ διαμέτρου αντίθετα γούστα σε θέματα κορασίδων και υπηρεσιών δεν παύω να σέβομαι
κι εσένα και τις απόψεις σου γιατί πολύ απλά σε θεωρώ μια αντικειμένική κι έγκυρη "φωνή" του φόρουμ.

Δικαίωμα σου η παραπάνω επιλογή και τη σέβομαι, αλλά διαφωνώ και θα εξηγήσω και το γιατί.

Καταρχάς να πω ότι μου έχει περάσει κι εμένα από το μυαλό η παραπάνω θέση σου. Αλλά το σκέφτηκα καλύτερα
κι αποφάσισα ότι δε θα κάνω τη χάρη στις τάνες, τους νταβάδες και τους προμότορες.. Καταρχάς γιατί θα χάσω κι ίδιος
σε βάθος χρόνου αν μείνουν μόνο αυτοί και δεν έχω να ενημερώνομαι και κατά 2ον γιατί σέβομαι παιδιά που διαβάζουν το φόρουμ που
μπορεί να μην συμμετέχουν ενεργά, αλλά μαζεύουν κομποδεμα και χαρτζιλίκια για να κάνουν μια κατάθεση(π.χ. φοιτητές, μαθητές, άνεργους).
Υπήρξα σε αυτήν την κατηγορία παλιότερα και καταλαβαίνω πόσο σημαντικό είναι για αυτούς να έχουν μια αντικειμενική πληροφόρηση κυρίως
με γεγονότα και κατόπιν και μιας προσωπικής άποψης, εννοείται μη δεσμευτικής.  Τώρα που έχω τη δυνατότητα να είμαι πιο τακτικός και
να ρισκάρω και κάποιες καταθέσεις το θεωρώ υποχρέωση μου να αποδόσω τη βοήθεια που κάποτε εισέπραξα. Δεν μου στοιχίζει απολύτως τπτ
έκτος από τον χρόνο που ίσα ίσα περνάει κι ευχάριστα μοιράζοντας τις εμπειρίες μου.

Έτσι λοιπόν δε θα κάνω τη χάρη σε κανένα προμότορα, κλώνο και ψευδοπροφιλάκια...

:2funny:

στα αλλα... +1000

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11

με γεγονότα και κατόπιν και μιας προσωπικής άποψης, εννοείται μη δεσμευτικής.  Τώρα που έχω τη δυνατότητα να είμαι πιο τακτικός και

Ρε τυπε, αν πετας υπονοουμενα οτι ειμαι νταβας,προμοτορας κλπ,κλπ....γιατι λες στα παραπανω:''Καταρχάς να πω ότι μου έχει περάσει κι εμένα από το μυαλό η παραπάνω θέση σου'' κλπ,κλπ  ε τι να σε πω και σενα???? κουνια που σε κουναγιε....δηλαδη οποιος διαφωνει εδω μεσα με κλικες,πηγαδακια ειναι νταβας,κλωνος,προμοτορας και βαλε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.... ''ΓΤΠ'' ειναι μερικοι εδω μεσα..... :jerking: :jerking:

Witchking

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινη μεσημεριανοαπογευματινη βολτα βαρδαρη για να δουμε τι γινεται και οδηγησε και σε καταθεση :P
Ανοιχτα ηταν : Τανταλου 9  - μια ψηλη βυζαρου με καμπυλες(παραπανω κιλα) η οποια ισως κααατι να λεγε...
              Σαπφους 5 , Σαπφους 7 , Σαπφους 8     - μπαζα ειχαν ειναι δυνατον να πιστευουν οτι μπορει καποιος να πληρωσει για να παει μαζι τους?
Προμηθεως 25  ιδια γευση με Σαπφους
επισης Κατεχακη 13 μια μουναρα ξανθια και λιγο πιο κατω στριβοντας αριστερα σε ενα αλλο σπιτακι(περιποιημενο μεσα) μια αλλη ψηλη πληθωρικη μελαχρινη μουναρα αλλα αρχιζαν απο 30 αυτα τα δυο ηθελα να δοκιμασω κατι πιο οικονομικο..
Προμηθεως  5 μια κοπελα μελαχρινη , ψηλη κορμαρα!!! ομορφη γλυκια που μου ειπε οτι ειναι Ελληνιδα( ? αν θελουμε το πιστευουμε) παντως μιλουσε πολυυυ καλα τα ελληνικα... περασα πολυ ομορφα και ετσι εδειξε και αυτη επισης!! παρα πολυ καλη με ενα 25αρι! :) :)   :fuck2:   για αυτο λεω να μην διαλυθει ο βαρδαρης οσο μπορει να δινει και τετοια κολπα
Συγχωρεστε με που δε ξερω ονοματα.. αυτη η κοπελα βεβαια μου το πε αλλα δε το θυμαμαι καλα οποτε για να μη γραψω βλακεια δεν το αναφερω..

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Κατα αρχας να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που αθελα μου προκαλεσα αυτες τις μερες.
Εχω ζητήσει ηδη τη διαγραφη του λογαριασμου μου.
Επιτρεψτε μου να κανω μερικες παρατηρήσεις:
Γραφτηκα σ αυτο το φορουμ, μια εποχη που τα πραγματα ηταν πολυ αγνα.
Πεντε τυποι, με επικεφαλής το Τρελό Αγορι, καναν την πλακα τους μ αξιοπρεπεια και σεβασμο σε ολους!
Δυστυχως οι καιροι αλλαξαν, τα συμφεροντα μυρηστικαν λεφτα, και το φορουμ μας γεμισε νταβαδες, ιερόδουλες  , κικαι κι ενα σωρο αλλους ωτακουστες, που εκμεταλευονται ή και καθοδηγουν, τα λεγομενα μας!
Δυστυχως αυτον τον κοσμο εγω δεν τον ξερω, και δεν θελω να τον μαθω!! Φτασαμε να δεχομαι και δημοσια απειλες!!
Πριν τρια χρονια, μια πολυ αγαπημενη μου κοπελα του χωρου, μου ειπε: "μην μπαινεις εκει μεσα, ειναι βρωμικα".
Δυστυχως, τωρα μπαινει αυτη...

Φιλε Βασιλι. Για τους λογους που πολυ σωστα αναφερεις, ειχα μπει κι εγω!
Νομιζω ομως οτι αυτοι που εχουν αναγκη την πληροφορηση, ειναι λιγοτεροι απ αυτους πλεον, που την εκμεταλλεύονται άνομα!

Η γωνια αυτη για να ξαναβρει την γοητεια της, χρειάζεται οπωσδηποτε εκκαθάριση, κι εναν αξιοπιστο διαχειριστή.
Φυσικα εχω στο μυαλο μου εναν, αλλα δεν θα ηθελα να τον καψω αναφεροντας τον.
Αυτα τα δυο βράδια, μετρησα αυτους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο κ εμενα, και δυστυχως τους βρηκα λιγους :(
Τους ευχαριστω!
Θα κλεισω με τα λογια ενος φιλου, με μηδεν μηνύματα, που ομως καταλαβε τι εγινε, και ειχετην καλοσύνη να μου κοινοποιήσει την αποψη του με μηνυμα::
                "Στη ζωή, να σέβεστε και τις πετρες"

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Για την Παμελα ουτε φωνη ουτε ακροαση και ας ειχε μια ωρα αναμουνη !!!
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.901
Πόντοι
12.815
Κατα αρχας να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που αθελα μου προκαλεσα αυτες τις μερες.
Εχω ζητήσει ηδη τη διαγραφη του λογαριασμου μου.
Επιτρεψτε μου να κανω μερικες παρατηρήσεις:
Γραφτηκα σ αυτο το φορουμ, μια εποχη που τα πραγματα ηταν πολυ αγνα.
Πεντε τυποι, με επικεφαλής το Τρελό Αγορι, καναν την πλακα τους μ αξιοπρεπεια και σεβασμο σε ολους!
Δυστυχως οι καιροι αλλαξαν, τα συμφεροντα μυρηστικαν λεφτα, και το φορουμ μας γεμισε νταβαδες, ιερόδουλες  , κικαι κι ενα σωρο αλλους ωτακουστες, που εκμεταλευονται ή και καθοδηγουν, τα λεγομενα μας!
Δυστυχως αυτον τον κοσμο εγω δεν τον ξερω, και δεν θελω να τον μαθω!! Φτασαμε να δεχομαι και δημοσια απειλες!!
Πριν τρια χρονια, μια πολυ αγαπημενη μου κοπελα του χωρου, μου ειπε: "μην μπαινεις εκει μεσα, ειναι βρωμικα".
Δυστυχως, τωρα μπαινει αυτη...

Φιλε Βασιλι. Για τους λογους που πολυ σωστα αναφερεις, ειχα μπει κι εγω!
Νομιζω ομως οτι αυτοι που εχουν αναγκη την πληροφορηση, ειναι λιγοτεροι απ αυτους πλεον, που την εκμεταλλεύονται άνομα!

Η γωνια αυτη για να ξαναβρει την γοητεια της, χρειάζεται οπωσδηποτε εκκαθάριση, κι εναν αξιοπιστο διαχειριστή.
Φυσικα εχω στο μυαλο μου εναν, αλλα δεν θα ηθελα να τον καψω αναφεροντας τον.
Αυτα τα δυο βράδια, μετρησα αυτους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο κ εμενα, και δυστυχως τους βρηκα λιγους :(
Τους ευχαριστω!
Θα κλεισω με τα λογια ενος φιλου, με μηδεν μηνύματα, που ομως καταλαβε τι εγινε, και ειχετην καλοσύνη να μου κοινοποιήσει την αποψη του με μηνυμα::
                 "Στη ζωή, να σέβεστε και τις πετρες"

Αρε κοψε τα χαζα, ειπατε και μια κουβεντα παρα πανω δεν θα διαγραφεις για αυτο...σε θελουμε ΕΔΩ.!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
μη κανετε καμια βλακεια και σβησετε τον hagem...του στελνω πμ και δε το δεχεται τωρα

Επαναφερτε τον αμεσως :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
hagem κι εγω σε καλω να αναθεωρησεις.....μπορεις να παρεις τον χρονο σου να σκεφτεις καποια πραγματα,ολοι εχουμε περασει φασεις απογοητευσης στο σαιτ,αλλα δεν υπαρχει λογος να διαγραφεις βιαστικα και ανεξηγητα....στην τελικη αν εχεις εχθρους ή αντιπαλους που σε απειλουν(δεν νομιζω ο ντεθ να ειναι τετοιος) κατηγγειλε τους και εμεις μαζι σου  να τους αντιμετωπισουμε

δεν εχω καταλαβει να υπαρχει και κατι σοβαρο ρε παιδια στην μεταξυ σας κοντρα,μαλλον αμοιβαιες παρεξηγησεις και παρανοησεις....δωστε τοπο στην οργη ,καντε delete τις αντιπαραθεσεις και καντε μια νεα αρχη κι οι δυο

αμα φευγει ο ενας κι ο αλλος ετσι τοτε οντως θα μεινουν οι νταβαδες και οι προμοτορες και στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515

δεν είμαστε λίγοι απλά πολλές φορές δε μιλάμε, τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο θα έπρεπε
και επειδή τώρα είδα όσα γράφτηκαν να πω και εγώ τη δική μου άποψη, αν και δε γράφω συχνά, προσπαθώ όμως όταν το κάνω να είναι ουσιαστικό
μέσα από τα γραφόμενα του καθενός όλοι βγάζουμε τα συμπεράσματά μας και καταλαβαίνουμε σε βάθος χρόνου τι πρεσβεύει
συνεπώς κάποιο αρνητικό σχόλιο δε θα έπρεπε να σε αγγίζει τόσο πολύ  ;)
αν ο καθένας αποχωρεί από αυτό το forum γιατί νοιώθει ότι απειλείται ή θίγεται από κάποιον που εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα (είτε αυτό όντως συμβαίνει είτε όχι) το αποτέλεσμα θα είναι να χάσουμε όλοι μας αυτό που είναι και ο αντικειμενικός σκοπός της συμμετοχής μας εξαρχής, δηλαδή την ενημέρωση
φίλτατε συναγωνιστή hagem, θα σου συνιστούσα και εγώ με τη σειρά μου να τα ξανασκεφτείς και να αποσύρεις το αίτημα διαγραφής, είσαι ένα σημαντικό μέλος αυτού του thread, με την καλαισθησία και την καλλιέργεια που σε διακρίνει, και νομίζω πως η πλειοψηφία των συμμετεχόντων σε θέλει εδώ!

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
599
Πόντοι
86
αδερφε μην τρελενεσαι τσαμπα...ειμαστε αρκετοι μαζι σου,το μονο που εχεις να κανεις ειναι να φιλτραρεις πληροφοριες και να μην περνεις  στα σοβαρα τον καθενα...ηθελα να σου στειλω και π.μ.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Μραβο σε ολους ρε, ειστε ολοι σας γαματοι επηδει εχω μια εντονη διαφωνια με το hagem, πεταγετε ο καθενας και λεει οτι ειμαι νταβας,ξεκινησα σαν νιουφη με το να κοιταω εδω μεσα αναφορες και ρωτωντας μεσα απο pm διαφορα μελη,ωστε να παω να ξεχαρμανιασω σε βαρδαρη και μυλο καποτε εγραφα κριτικες με μαυρησαν ανελεητα,εγραφα αναφορες αλλα ξενερωσα στην συνεχεια,και τωρα που ηρθα σε κοντρα με hagem ξαφνηκα εγινα νταβας,προμοτορας,κλωνος και δεν ξερω τι διαολο αλλο,αλλα ετσι ειναι οταν υπαρχουν συστηματακια δυσκολα την βγαζεις καθαρη.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.901
Πόντοι
12.815
Μραβο σε ολους ρε, ειστε ολοι σας γαματοι επηδει εχω μια εντονη διαφωνια με το hagem, πεταγετε ο καθενας και λεει οτι ειμαι νταβας,ξεκινησα σαν νιουφη με το να κοιταω εδω μεσα αναφορες και ρωτωντας μεσα απο pm διαφορα μελη,ωστε να παω να ξεχαρμανιασω σε βαρδαρη και μυλο καποτε εγραφα κριτικες με μαυρησαν ανελεητα,εγραφα αναφορες αλλα ξενερωσα στην συνεχεια,και τωρα που ηρθα σε κοντρα με hagem ξαφνηκα εγινα νταβας,προμοτορας,κλωνος και δεν ξερω τι διαολο αλλο,αλλα ετσι ειναι οταν υπαρχουν συστηματακια δυσκολα την βγαζεις καθαρη.....

Δεν σε ειπε κανενας νταβα, και ο βασιλις ζαιτσεφ, πιστευω αναφεροταν γενικα σε αυτα που γινονται τελευταια με τους κλωνους.

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.295
Πόντοι
6.255
Κοίτα... αν θέλεις να τα παίρνεις όλα προσωπικά μπορείς. Δε νστο απαγορεύει κανένας. Και όλοι μας στις αναφορές μας έχουμε μαυριστεί και έχουμε ακούσει τα χίλια μύρια όσα, αλλά μας βλέπεις πάλι εδώ... Τα γράφουμε όλα γιατί αν πάρουμε την μύγα, σωθήκαμε!

Όσο για τον hagem. Δεν χρειάζεται να διαγραφείς. Αλήθεια. Ναι έχει ψιλοβρωμίσει το forum αλλά στα τέτοια μας ρε. Εμείς είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε απόψεις και εμεπιρίες, να διαβάζουμε για τις φώλες αλλά και τις καλές, να λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα... Αν καθήσουμε να παίρνουμε προσωπικά όλα τα πράγματα που ακούσαμε εδώ μέσα, καλά κρασιά!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.901
Πόντοι
12.815
Μπορει να ειμαι και κλωνος δεν ξερεις!!!!!

Δεν νωμιζω, αλλα δεν βαζω και το χερι μου στην φωτια, κλωνους εννοω τους κλωνους που μπενουν τον τελευταιο καιρο για να προμοταρουν την ξανθια μολδαβεζα, με τα πρασινα ματια.??  ;) και γυριζουν γυρω απο αυτη, τουλαχιστων εσυ δεν εχεις δωσει τετοιο παραδειγμα τελευταια...

Τεσπα, ριξτε λιγο κρασι στο νερο σας.!!!! μαλωνουμε με τους κλωνους, ας μην μαλωνουμε και μεταξυ μας...αυτο θελουν οι νταβαδες να αποδυναμοθει το θεμα...

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Κοίτα... αν θέλεις να τα παίρνεις όλα προσωπικά μπορείς. Δε νστο απαγορεύει κανένας. Και όλοι μας στις αναφορές μας έχουμε μαυριστεί και έχουμε ακούσει τα χίλια μύρια όσα, αλλά μας βλέπεις πάλι εδώ... Τα γράφουμε όλα γιατί αν πάρουμε την μύγα, σωθήκαμε!

Όσο για τον hagem. Δεν χρειάζεται να διαγραφείς. Αλήθεια. Ναι έχει ψιλοβρωμίσει το forum αλλά στα τέτοια μας ρε. Εμείς είμαστε εδώ να μοιραζόμαστε απόψεις και εμεπιρίες, να διαβάζουμε για τις φώλες αλλά και τις καλές, να λέμε καμιά μαλακία να περάσει η ώρα... Αν καθήσουμε να παίρνουμε προσωπικά όλα τα πράγματα που ακούσαμε εδώ μέσα, καλά κρασιά!
Δεν τα παιρνω  ολα προσωπικα ρε φιλε,αλλα οταν ακους μαλακιες επηδει εχεις ερθει σε αντιπαραθεση με ενα μελος,ε τι να πω τοτε????επηδει ειπα την γνωμη μου(μαυρη ωρα) για αυτην την πουτανα την νατασσα, και διαφωνησα με πολυ επιθετικο τροπο με hagem απο μερος μου, το σερνουμε το θεμα εδω και 4 σελιδες+

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom