Κατα αρχας να ζητησω συγνωμη για την αναστατωση που αθελα μου προκαλεσα αυτες τις μερες.
Εχω ζητήσει ηδη τη διαγραφη του λογαριασμου μου.
Επιτρεψτε μου να κανω μερικες παρατηρήσεις:
Γραφτηκα σ αυτο το φορουμ, μια εποχη που τα πραγματα ηταν πολυ αγνα.
Πεντε τυποι, με επικεφαλής το Τρελό Αγορι, καναν την πλακα τους μ αξιοπρεπεια και σεβασμο σε ολους!
Δυστυχως οι καιροι αλλαξαν, τα συμφεροντα μυρηστικαν λεφτα, και το φορουμ μας γεμισε νταβαδες, ιερόδουλες , κικαι κι ενα σωρο αλλους ωτακουστες, που εκμεταλευονται ή και καθοδηγουν, τα λεγομενα μας!
Δυστυχως αυτον τον κοσμο εγω δεν τον ξερω, και δεν θελω να τον μαθω!! Φτασαμε να δεχομαι και δημοσια απειλες!!
Πριν τρια χρονια, μια πολυ αγαπημενη μου κοπελα του χωρου, μου ειπε: "μην μπαινεις εκει μεσα, ειναι βρωμικα".
Δυστυχως, τωρα μπαινει αυτη...
Φιλε Βασιλι. Για τους λογους που πολυ σωστα αναφερεις, ειχα μπει κι εγω!
Νομιζω ομως οτι αυτοι που εχουν αναγκη την πληροφορηση, ειναι λιγοτεροι απ αυτους πλεον, που την εκμεταλλεύονται άνομα!
Η γωνια αυτη για να ξαναβρει την γοητεια της, χρειάζεται οπωσδηποτε εκκαθάριση, κι εναν αξιοπιστο διαχειριστή.
Φυσικα εχω στο μυαλο μου εναν, αλλα δεν θα ηθελα να τον καψω αναφεροντας τον.
Αυτα τα δυο βράδια, μετρησα αυτους που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο κ εμενα, και δυστυχως τους βρηκα λιγους

Τους ευχαριστω!
Θα κλεισω με τα λογια ενος φιλου, με μηδεν μηνύματα, που ομως καταλαβε τι εγινε, και ειχετην καλοσύνη να μου κοινοποιήσει την αποψη του με μηνυμα::
"Στη ζωή, να σέβεστε και τις πετρες"