mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 201
- Πόντοι
- 6.055
ξεκινησε η σεζον του κηνυγιου της μποτας...
Παιδιά ξέρουμε τίποτα για την βραδυνή πιπίνα του Ανδ.Γεωργίου 4? Κάποιος είχε αναφέρει ότι είναι καστανή άρα δεν είναι η Λίλη.
Την κυριακη ηταν στο ποστο της κανονικα η λιλη...
3σελιδες πισω το αναφερω...
εγινε και καταθεση στο πιπινακι!!
Ε ρε συ εχω λιωσει στα γελια ετσι οπως τα γραφετε.με σενα φυσικα μπροσταρη!! τρελες ατακεςτι γελας ρε ?![]()
![]()
πολυ ξεκαρφωτο γελιο το ειδα και γελουσα![]()
Τι έγινε έχω χάσει επεισόδεια? Γκαστρώθηκε η Σάρα από Μαντζάρου αν κατάλαβα? Ποιος, που, πότε? Μετά τη Σιμόνα μας παίρνουν και τη Σάρα...? :'(τι γελας ρε ?![]()
![]()
πολυ ξεκαρφωτο γελιο το ειδα και γελουσα
Να κι ενας σοβαρος ανθρωπος εδω μεσα
Δε Με ειπες να μπουμε . για η Βιλο-Σαρα υποψιφια συζηγος Καραμαν θα λειπει μεχρι 24 του μηνα ?
( θα μου πεις δεν εχουμε κι αλλη .. μια ειχαμε και μας την γκαστρωσαν)
![]()
![]()
Θα μετονομαστει καιο η οδος σε ... Ιατρου Καραμαν
![]()
Ξερει κανεις αυτη η Λαουρα που ελεγε ο Γαμαικανος τι ωρα δουλευει σημερα?
Αντε ρε μιλα καλυτερα να πουμε που θα πεις ''αυτη η λαουρα''
[size=15pt]Η ΛΑΟΥΡΑ[/size]![]()
Χρτιστος , ξεκολλα ρε μλκ σε λιγο θα μπουκαρεις στo τσιρκο και θα κανεις σκηνη ζηλοτυπιας επειδη παει και με αλλους![]()
Μάγκες... μια Μισέλ (Γαλλίδα) στο Ερημήτη, τι λέει; ξέρει κανείς; κάτι μου έκανε το διαφορικό της και λέω να επενδύσω μπόλικα επάνω του![]()
![]()
![]()
Επίσκεψη σήμερα για να δω την Ζωή στο ανακαινισμένο Ταντάλου 9 που σύμφωνα με την τσατσά είναι το πιό ερωτικό σπίτι!
Ο χώρος έχει γίνει πιο ωραίος βέβαια επείδη θυμάμαι πως ήταν παλιά νιώθω σαν να είναι οφθαλμοπάτη αυτό το πράγμα
Η τσατσά παρουσιάζοντας τη Ζωή μας λέει ότι είναι πορνοστάρ ξεκινάμε με 30Ε και λέω θα σκάσει καμιά Μαρτίνα τώρα? Βγαίνει η Ζωή. Κοντό μαλλί αγορέ μαύρο, όμορφο πρόσωπο, σώμα με παραπάνω κιλά χωρίς υπερβολές όμως. Βυζί πολύ μικρό μεγάλος κώλος. Δεν μ'άρεσε και πήρα το δρόμο της επιστροφής.
Μας γκαστρώσανε τη Σάρα![]()
, μας πήρανε και τη Νάταλι-Λίζα
![]()
!!!Να δούμε τι θα κάνουμε τώρα.... :S :S
Τι έγινε έχω χάσει επεισόδεια? Γκαστρώθηκε η Σάρα από Μαντζάρου αν κατάλαβα? Ποιος, που, πότε? Μετά τη Σιμόνα μας παίρνουν και τη Σάρα...? :'(
Για την γνωστή σαρά λέτε ρε παιδιά? την χάσαμε?
πελατης της το παστελωσε;;Σαρα.ru απο Μαντζαρου = γκαστρωμενη
αν της καναν το μουνι μπουκαπορτα λογικο ειναι ολη η πολη περασε απο αυτηνΑκόμα δεν ήρθε πήρε άδειακ ήθελα να δοκιμάσω κανένα τζακουζακι...