Πλήρη Βαρδαρότσαρκα έκανα σήμερα, η κίνηση στα καταστήματα σχεδόν ανύπαρκτη, οι τσατσάδες απογοητευμένες και οι κοπέλες γενικά σου βγάζανε μια μελαγχολία κάπως, εξαιτίας πιστεύω της αναδουλειάς προσπαθώντας βέβαια να την κρύψουν όσο μπορούν πίσω από κάποιο μειδίαμα.
Γενικά η ποιότητα των κοριτσιών ήταν μέτρια προς τα πάνω όμως ,για κάποιον που ψαχνότανε επιλογές θα υπήρχαν.
Εγώ έμεινα στη βόλτα και τα όσα είδα έχουν ως ακολούθως :
- Προμηθέως 11 , η Τζοάννα με το όμορφο λουκ της, όχι τόσο δροσερή όσο άλλες φορές, και ελαφρώς κομμένη και κουρασμένη.
- Προμηθέως 14 , κάποια Μόνικα Τσέχα, εγώ δεν την έχω ξαναδεί, αρκετά όμορφη κοπέλα με όμορφα βυζάκια, ξανθιά, λεπτή και με έλα ελαφρώς ίχνος κυταρύτιδας στα μπουτάκια της.
- Προμηθέως 19 , δεν μπήκα μέσα, υποθέτω ότι θα ήταν η Μαιρούλα.
- Προμηθέως 25 , Η Μιραμπέλα, όμορφη και ποθητή, με κοντό καρέ μαύρο μαλλί και μαύρα σέξι εσώρουχα, από τις καλύτερες παρουσίες της βόλτας μου.
- Σαπφώς 20 , Η Μόνικα η ντεμέκ Ισπανίδα, ένα παράξενο κορίτσι που ίσως το συμπαθήσουν αρκετοί.
- Σαπφώς 5 , Η Νικόλ η Γκαλίδα, ήταν σε δωμάτιο από τα λίγα κορίτσια που είχαν απασχόληση, δεν κάθισα να την δω και έφυγα.
- Σαπφώς 7 , Η Αννίτα με το ωραίο πατούρι, αλλά τίποτα παραπάνω.
- Σαπφώς 8 , Κίνδυνος, παραλίγο να μπερδευτώ και να την πατήσω, ήταν η Λάουρα η ντεμεκ Ισπανίδα, από το Ταντάλου 9 με τις πολύ άσχημες κριτικές. Στο σαλόνι βέβαια ήταν όμορφη με ξανθό μαλλί τελείως αλλαγμένο και γλυκιά με δύο υπέροχες βυζάρες επιμελώς εκτεθειμένες, σκέτος πειρασμός, όταν θυμήθηκα πια είναι είπα ένα ωχ από μέσα μου και έκοψα λάσπη.
- Ταντάλου & Σαπφώς , Η Γιάννα, με ωραία βυζάκια και κολάρα, ίσως η καλύτερη όλων αν ήταν να μπω κάπου εκεί θα έμπαινα.
- Ταντάλου 14 , Η Τερέζα, η λεπτούλα αρκετά ασχημούλα, σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου.
- Ταντάλου 8Α , Η Τζένη η Τρελοτζένη με πολύ σέξι εσώρουχα και καλή διάθεση, πολλά υποσχόμενη.
- Ταντάλου 9 , Το κατάστημα ανακαινίσθει και εσωτερικά εκτός από έξω, με ριζική αναμόρφωση ωραία πλακάκια στο δάπεδο, αλλαγμένο τελείως . Φαντάζομαι θα έγιναν και ανακαινίσεις στα δωμάτια. Υπηρεσία ήταν μια πολύ γλυκεία κοπέλα με το όνομα Ζωή, καινούργιο πιπίνι από Ουγγαρία, μελαχρινή με κοντό μαλλί και με μικρά όμορφα βυζάκια που τα είχε πεταγμνένα έξω και ωραίο κολαράκι. Στα υπ΄ όψιν, οι πιπινοκυνηγοί ας ρίξουν μια ματιά, πιστεύω αξίζει.