κοιταξε....δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν ολα αυτα τα μαγικα....πχ εγω εχω ακουσει οτι πλήρωνεις μεν ενα ποσο στανταρ για εισοδο που περιλαμβανει φαγητο,ποτα κλπ αλλα οχι και το γαμησι και μετα πληρωνεις εξτρα αν γαμησεις κατοπιν συμφωνιας με την κοπελα....πραγματι οι χρονοι ειναι μεγαλυτεροι και τα πραγματα πιο χαλαρα αλλα εχω διαβασει και κριτικες συναγωνιστων για ξεπετες αισχιστου ειδους και στην γερμανια.....κυριως απο ρουμανες...
λες για το ποια περιμενω να γαμησω με εικοσι ευρω;αυτην που γαμουσα και πριν τεσσερα χρονια σου απαντω....την χριστινα την πολωνεζα,την αννα μαρια ,την τζαστιν ,την εμμανουελα.....γιατι δεν ηταν αυτες καλα μουνια;οπως και η εφη πριν σπασει λιγο απο τον χρονο;ή η αφροδιτη η εγγλεζα;
εν πασει περιπτωσει μπορω να γαμησω την μαρια την σαλονικια ή την πενυ ή την ρομινα που γαμαει ο αθηναιος και ειναι μοντελες.....γιατι ο αθηναιος ειναι πιο μαγκας;κι αυτος με ενα πενηνταρι τις γαμα..δεν ειναι θεμα....
λες για επιλογη πελατη.....ενταξει ναι μεν αλλα......σκεψου να εισαι εσυ που θα φας απορριψη για τους χ ψ λογους....θα σου αρεσε επειδη εχεις λογου χαρη στραβη μυτη;που δεν εχεις πλακα κανω-σχημα λογου
τεσπα εκεινο που προσπαθω να πω ειναι οτι πρεπει να σπασουν πολλα κατεστημενα για να αλλαξει κατι πραγματικα και πρεπει να γινει η πολη πολος ελξης καλων ιεροδουλων ξανα και οχι ξεπετατζουδων....
βεβαια το προβλημα ειναι και καπως γενικοτερο....ειμαστε μια χωρα σε οικονομικη κριση,με πολιτες που γινονται ολοενα και φτωχοτεροι και οι δυνατοτητες τους να ξοδεψουν για πληρωμενο σεξ γινονται ολοενα και μικροτερες.....αρα το τραφφικινγκ που αφορα την χωρα μας και τα κυκλωματα που το τροφοδοτουν με ιεροδουλες απο την ευρωπαικη αγορα -και τα γνωριζουν αυτα-μας φερνουν για να το πουμε απλα πουτανες β διαλογης.....τυχαιο οτι χαθηκαν οι ρωσιδες και γεμισαμε ρουμανες;