Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (5 μέλη και 42 επισκέπτες)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
άρτι αφιχθείς από Candy κι εγώ (έκανα ένα last minute check στο forum και τελευταία στιγμή έστρεψα πορεία προς Villa, και ευχαριστώ τους συμφορουμήτες που μου φτιαξαν τη μέρα :dancing:)

ωραίο σκηνικό, έξω αστραπές κεραυνοί κι εγώ  :zfuck:

προσωπική άποψη, γενικά ένα από τα καλύτερα  :knockinb: (μάλλον το καλύτερο) σε φάση studio, και συστήνεται ανεπιφύλακτα.
πάντα τέτοια :)

πιο αναλυτικά and my two cents θα μπoύν στο αντίστοιχο σημείο (κριτικές).
αν δεν εδινες το 100αρι...!!!  ητο που ητο χαλασμενη μερα χτες θα φευγες με 60%-40% αισθησεις , ενθουσιασμενος απο την εμφανιση κι μονο !!!
φιλικα στα γραφω !!!
εγω θα το κλαιγα παντως το 100αρι στην θεση σου με αυτα τα λεφτα θα γαμουσα 3 στο βαρδαρη και 10 θα με περισευε για μαμ !

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Al Pacino, μηπως εννοεις την Χριστινα την ρουμανα; Χριστινα και Αλβανιδα 1η φορα ακουω. Η ρουμανα ειναι που ηταν παλια Κεφαλληνιας

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195
Al Pacino, μηπως εννοεις την Χριστινα την ρουμανα; Χριστινα και Αλβανιδα 1η φορα ακουω. Η ρουμανα ειναι που ηταν παλια Κεφαλληνιας

ναι αυτην εννοεί δήθεν ρουμάνα = αλβανίδα ...
Ισως γράψω μετα καμμια αναφορά .

Λόυση ναι φιλε Gameover ...σε γενικές γραμμές δύσκολα θα περάσεις άσχημα μαζι της.

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1
Βρε σας τα έχω πει και σας τα ξανά λέω.

Η ποιότητα και το value βρίσκετε στα FKK.
Να κάνετε μία επιτροπή και να πάτε στον Μπουτάρη.
Αν πείσετε τον Μπουτάρη να βγάλει δύο άδειες και τις δώσει σε Γερμανούς που έχουν το know how , οι τιμές στα μπουρδέλα θα πέσουν στο μισό.
Ένα FKK στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ή κάπου προς τα έξω κοντά στην Θάλασσα για τους καλοκαιρινούς μήνες και ένα στην δυτική.

Θα ανέβει και ο τουρισμός στην Θεσσαλονίκη.
Στο παρελθόν ήρθαν στην πόλη Αυστριακοί για να δούνε χώρους για FKK και φύγανε γιατί το θέμα κολλούσε στις άδειες και στα νομικά. Το ξέρω αυτό από πρώτο χέρι.

Ένα νόμο να αλλάξει και τα μπουρδέλα να τα βάλει όλα μαζί συμμαζεμένα σε μία – δύο πολυκατοικίες όπως στην Ευρώπη. Κάθε διαμέρισμα διαφορετική πουτάνα. Φώτο με αριθμό δωματίου στην είσοδο της πολυκατοικίας κτλ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
ναι αυτη ειναι...τοτε ελεγε οτι ειναι Ρουμανα για ευννοητους λογους

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.678
Πόντοι
7.195

Να κάνετε μία επιτροπή και να πάτε στον Μπουτάρη.
Αν πείσετε τον Μπουτάρη να βγάλει δύο άδειες και τις δώσει σε Γερμανούς που έχουν το know how , οι τιμές στα μπουρδέλα θα πέσουν στο μισό.
Ένα FKK στην Ανατολική Θεσσαλονίκη ή κάπου προς τα έξω κοντά στην Θάλασσα για τους καλοκαιρινούς μήνες και ένα στην δυτική.

Θα ανέβει και ο τουρισμός στην Θεσσαλονίκη.
Στο παρελθόν ήρθαν στην πόλη Αυστριακοί για να δούνε χώρους για FKK και φύγανε γιατί το θέμα κολλούσε στις άδειες και στα νομικά. Το ξέρω αυτό από πρώτο χέρι.

Ένα νόμο να αλλάξει και τα μπουρδέλα να τα βάλει όλα μαζί συμμαζεμένα σε μία – δύο πολυκατοικίες όπως στην Ευρώπη. Κάθε διαμέρισμα διαφορετική πουτάνα. Φώτο με αριθμό δωματίου στην είσοδο της πολυκατοικίας κτλ.

Ξέρεις υπάρχει μια πολυκατοικια που βριεσκεται στην αρχη της Ανδ. Γεωργίου δεξιά απέναντι απο τον μύλο...
Μελλοντικά θα το έβλεπα για ενα πολυ ωραιο χώρο σαν ενα πολυτελεστατο μεγαλομπουρδέλο στην κολονία.
Αλλά όπως είπες το θέμα κολλάει στις άδειες...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906

ας πουμε για την οικονομια της συζητησης φιλε οτι συμφωνουμε.....εκει ειναι ομως το προβλημα της πολης αυτης ή οτι εχουμε πολλα μπαζα και κομοδινα;δλδ σκεψου να μπω στο ΦΚΚ αλα ελληνικα και να εχω επιλογες τζεσυ,τζεσικα,αντριαννα.κομ,κελλυ,μερτσυ ,βανεσσα βουλγαρα,καρλα κλπ....μιλαμε δεν θα ξερω που να πρωτοκαταθεσω..... :grin: :grin: :grin:

δλδ η τσαρκα μας χαλαει;και τις θελουμε ολες σε ενα σπιτι;μαζι;ουτε το ΙΚΕΑ δεν θα χει τοσα επιπλα.....

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
δλδ η τσαρκα μας χαλαει;

Συμφωνώ η μπουρδελότσαρκα είναι για μένα κατι σαν προκαταρτικό, η αρχή της διαδικασίας. Αυτό το κόλπο με την πολικατοικία μου φένεται λίγο εκτός Ελλάδος, χώρια που θα είναι περισσοτερο κάρφωμα-υπάρχουν και δεσμευμένοι εκει έξω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
ας πουμε για την οικονομια της συζητησης φιλε οτι συμφωνουμε.....εκει ειναι ομως το προβλημα της πολης αυτης ή οτι εχουμε πολλα μπαζα και κομοδινα;δλδ σκεψου να μπω στο ΦΚΚ αλα ελληνικα και να εχω επιλογες τζεσυ,τζεσικα,αντριαννα.κομ,κελλυ,μερτσυ ,βανεσσα βουλγαρα,καρλα κλπ....μιλαμε δεν θα ξερω που να πρωτοκαταθεσω..... :grin: :grin: :grin:

δλδ η τσαρκα μας χαλαει;και τις θελουμε ολες σε ενα σπιτι;μαζι;ουτε το ΙΚΕΑ δεν θα χει τοσα επιπλα.....

Αυτο ειναι σεναριο για ταινια τρομου λεμε.!!!  :2funny: :2funny:

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν εχω καταθεση ακομα στην καντι και λεω να το πραξο αποψε :grin: ξερει καποιοσ αν δουλευη και που, φυσικα θα ακολουθησει και η αναλογη κριτικη [εχω διαβαση τοσα πολλα για αυτην που με εχει φαει η περιεργια] :helpplea:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
26
Πόντοι
1.246
δεν εχω καταθεση ακομα στην καντι και λεω να το πραξο αποψε :grin: ξερει καποιοσ αν δουλευη και που, φυσικα θα ακολουθησει και η αναλογη κριτικη [εχω διαβαση τοσα πολλα για αυτην που με εχει φαει η περιεργια] :helpplea:

τι που βρε Μακη .. στην Λαχαναγορα την περιμενεις  :cheesy:

Ειπαμε Villa ειναι το μωρο και σημερα ειναι βραδυ
αντε καλο βολι  :rockon: , Χαιρετισματα from jo  :grin:

Αλ Πατσινος .. σε νοιωθω .. κατι παρομοιο εχω παθει με την Εφη απο περισι ακομη  :idiot:

Ελα να χορεψουμε ενα τραγουδακια π αυτα που σ αρεσουν  :dancing:

makisoeo

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
θα πω μια βλακεια μαλλον μη :s&m_2: η καντι [ειδα φοτο] ειναι η πολονεζα που δουλευε παλια σε τανταλου 8α σαπφωσ7 και προμηθεωσ 14, και τοτε ειχε πιο μακρη μαλλι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
Μεγαλη μπουρδελοεξορμηση την Τριτη κ Τεταρτη (σημερα ) αποκλειστικα κ μονο στα στενα του βαρδαριου...την Τριτη βολταρα το μεσημερακι,το απογευμα κ το βραδι,ενω Τεταρτη βολταρα μονο το πρωινο....Η καταθεση εγινε σε 4 διαφορετικες κοπελες.
1)στην γνωστη κ μη εξαιρεταια Νικολ
2)στην Μιρελα στην Σαπφους
3)στην Αλεξανδρα στο πρασινο
4)στην Νταΐνα την αρχοντομουνα....

μια περιληπτικη αναφορα απο χθες κ σημερα:

Σαπφους7-Nikol,οπου εγινε κ η καταθεση.(το βραδι ηταν μια Ιονελα τσεχα,ωραιο προσωπακι,αλλα μου φανηκε αβυζη....)
Σαπφους5-Μιρελα,κοντοπουτανο πιπινι με καστανοξανθο μαλακι κομμωτηριου,ωραιο βυζακι με ρωγα-πιρογα κ ελαφρως gfe συμπεριφορα...
Σαπφους 20-Μια μελαχροινη νταρντανα το απογευμα οπου πηγα,σχαδον αδιαφορη φατσα...Πηγα κ το βραδι πετυχα πανω στην αλλαγη κ εφυγα...βαριομουν να περιμενω 20 λεπτα...(Σημερα το πρωι πετυχα την Νταινα σε αυτο οπου κ εγινε καταθεση)... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Τανταλου 9-Καμελια.Δεν μου αρεσαι καθολου....κ το βραδι μια κοντοπουτανη ξανθια με κοτσο το μαλλι,ψιλομαγκακι κ ετσι... :jerking: :jerking:
Τανταλου 8-μια νταρντανα κοκκινομαλα κ μια μελαχροινη το βραδυ οπου εκανε πασαρελα σαν της εσπασε η μεση... :2funny: :2funny:
Τανταλου 14-μια βυκι,αδυνατη πολυ για τα δικα μου γουστα,με αδιαφορη φατσα...
Προμηθεως 14-αδιαφορη μελαχροινη κ αδιαφορη ξανθια με ωραιο βυζακι ομως...
Προμηθεως 11-Τζοανα,ωραιο πιπινακι με ωραιο βυζακι,εξω φατσα φορα,ημουν ετοιμος να καταθεσω σε αυτην,αλλα τελικα με κερδισε η Μιρελα...η τσατσα διαφημιζε οτι υπαρχει ενα κ μοναδικο προγραμμα των 30,το οποιο ειναι αρκετο για την απολαυση της ηδονης,,,,(το πρωι σημερα που πηγα ηταν η Βερονικα,η οποια επισης δεν κανει για τα δικα μου γουστα,την βρισκω αδιαφορη...συν οτι η τσατσα το πρωι ψαχνοταν για καυγα επειδη μειδιασα-γελασα κοινως κ σπαστηκε μαλλον επειδη δεν περασα σε δωματιο...) :jerking: :jerking: :jerking:

Στο πρασινο κατεθεσα το βραδι σε μια Αλεξανδρα (με μετρια φατσα κ μετριες υπηρεσιες),ενω νωριτερα την ιδια μερα πετυχα μια Ρωσιδα ξανθια με ωραια φατσουλα...ημουν ετοιμος να ενδωσω αλλα κατι στο ενστικτο μου με εμποδισε...μαυρο στην μαλακω τσατσα που ειχε αποψη επι παντως επιστητου κ την ψιλοελεγε σε οποιον δεν παιρνουσε...

θα γραψω σιγα-σιγα κ τις κριτικες...δυο πραγματα μου εκαναν κακη εντυπωση:
1)η χαμηλη ποιοτητα του κοσμου με την οποια ετυχε να βολταρω χθες κ με την οποια ημουν αναγκασμενος να ακουω χαζα σχολια,αστεια ανοητα κ ψιλομαγκε συμεριφορα σε τσατσες κυριως, στο σαλονι ενω περιμεναμε την κοπελα στον εκαστοτε οικο...
2)δυο τσατσαδες που μου την εσπασαν κ η καραμελα σχεδον απο ολες τους να μου προωθησουν το χαλαρο 40 αρι αντι για 30...τους χρειαζεται μια Αθηνα για να στρωσουν μυαλα μου φαινεται...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.865
Πόντοι
6.265
Μεγαλη μπουρδελοεξορμηση την Τριτη κ Τεταρτη (σημερα ) αποκλειστικα κ μονο στα στενα του βαρδαριου...την Τριτη βολταρα το μεσημερακι,το απογευμα κ το βραδι,ενω Τεταρτη βολταρα μονο το πρωινο....Η καταθεση εγινε σε 4 διαφορετικες κοπελες.
1)στην γνηστη κ μη εξαιρεταια Νικολ

1)η χαμηλη ποιοτητα του κοσμου με την οποια ετυχε να βολταρω χθες κ με την οποια ημουν αναγκασμενος να ακουω χαζα σχολια,αστεια ανοητα κ ψιλομαγκε συμεριφορα σε τσατσες κυριως, στο σαλονι ενω περιμεναμε την κοπελα στον εκαστοτε οικο...

Ωραιος 4 καταθεσεις σε 2 μερες  :rockon: αναμενουμε και τις κριτικες

μα δεν βολταρα χθες! :2funny:

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
1)στην γνωστη κ μη εξαιρεταια Νικολ

μια περιληπτικη αναφορα απο χθες κ σημερα:

Σαπφους7-Nikol,οπου εγινε κ η καταθεση.(το βραδι ηταν μια Ιονελα τσεχα,ωραιο προσωπακι,αλλα μου φανηκε αβυζη....)
Σαπφους5-Μιρελα,κοντοπουτανο πιπινι με καστανοξανθο μαλακι κομμωτηριου,ωραιο βυζακι με ρωγα-πιρογα κ ελαφρως gfe συμπεριφορα...
Σαπφους 20-Μια μελαχροινη νταρντανα το απογευμα οπου πηγα,σχαδον αδιαφορη φατσα...Πηγα κ το βραδι πετυχα πανω στην αλλαγη κ εφυγα...βαριομουν να περιμενω 20 λεπτα...(Σημερα το πρωι πετυχα την Νταινα σε αυτο οπου κ εγινε καταθεση)... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
Τανταλου 9-Καμελια.Δεν μου αρεσαι καθολου....κ το βραδι μια κοντοπουτανη ξανθια με κοτσο το μαλλι,ψιλομαγκακι κ ετσι... :jerking: :jerking:
Τανταλου 8-μια νταρντανα κοκκινομαλα κ μια μελαχροινη το βραδυ οπου εκανε πασαρελα σαν της εσπασε η μεση... :2funny: :2funny:
Τανταλου 14-μια βυκι,αδυνατη πολυ για τα δικα μου γουστα,με αδιαφορη φατσα...
Προμηθεως 14-αδιαφορη μελαχροινη κ αδιαφορη ξανθια με ωραιο βυζακι ομως...
Προμηθεως 11-Τζοανα,ωραιο πιπινακι με ωραιο βυζακι,εξω φατσα φορα,ημουν ετοιμος να καταθεσω σε αυτην,αλλα τελικα με κερδισε η Μιρελα...η τσατσα διαφημιζε οτι υπαρχει ενα κ μοναδικο προγραμμα των 30,το οποιο ειναι αρκετο για την απολαυση της ηδονης,,,,(το πρωι σημερα που πηγα ηταν η Βερονικα,η οποια επισης δεν κανει για τα δικα μου γουστα,την βρισκω αδιαφορη...συν οτι η τσατσα το πρωι ψαχνοταν για καυγα επειδη μειδιασα-γελασα κοινως κ σπαστηκε μαλλον επειδη δεν περασα σε δωματιο...) :jerking: :jerking: :jerking:

Στο πρασινο κατεθεσα το βραδι σε μια Αλεξανδρα (με μετρια φατσα κ μετριες υπηρεσιες),ενω νωριτερα την ιδια μερα πετυχα μια Ρωσιδα ξανθια με ωραια φατσουλα...ημουν ετοιμος να ενδωσω αλλα κατι στο ενστικτο μου με εμποδισε...μαυρο στην μαλακω τσατσα που ειχε αποψη επι παντως επιστητου κ την ψιλοελεγε σε οποιον δεν παιρνουσε...

2)δυο τσατσαδες που μου την εσπασαν κ η καραμελα σχεδον απο ολες τους να μου προωθησουν το χαλαρο 40 αρι αντι για 30...τους χρειαζεται μια Αθηνα για να στρωσουν μυαλα μου φαινεται...
ωραιος ο φιλος πολυ καλη η αναφορα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

freemastrupation

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
3
Πόντοι
1

:2funny:

Ωραίος....
Φίλε gl ....

Στα μπουρδέλα έρχονται μπάζα γιατί είναι 50/50 τα λεφτά στην καλύτερη, δηλαδή από το 40αρι που δίνεις στην καλύτερη θα πάρει 20 ευρώ η πουτάνα για να την γαμήσεις. Με 20 ευρώ τι περιμένεις να γαμήσεις την Κλαούντια Καρτινάλε?

Στα FKK δίνεις 50-60 ευρώ και τα παίρνει όλα η πουτάνα και περνάτε μαζί μάξιμουμ 30 λεπτά που συνήθως περιλαμβάνουν κατόπιν συνεννόησης γλωσσοφλα και γυμνό τσιμπούκι. Επίσης στα FKK πληρώνουν κανονικά και οι πουτάνες είσοδο σαν τους πελάτες και για να δουλέψουν μέσα θα πρέπει να δείξουν την κάρτα υγείας που ανανεώνετε κάθε εβδομάδα. Στα FKK οι κοπέλες δεν δέχονται όλους τους πελάτες. Υπάρχουν κοπέλες νέες φοιτήτριες που πάνε να δουλέψουν να κάνουν μία αρπαχτή και επιλέγουν αυτές με ποιους θα πάνε και δεν είναι υποχρεωμένες να πάνε με 80 πελάτες την ημέρα και να πάρουν 20 ευρώ από τον καθένα και να γαμήσουν την υγεία τους. Έχω δει για παράδειγμα νέα φοιτήτρια για παράδειγμα σε FKK που ήταν μουνάρα και πήγαινε με νέα παιδιά μόνο και όχι με γέρους και αντιαισθητικά άτομα και όταν πήγαινε κανένας βρομιάρης τον έστελνε. Στα FKK μπορεί να πάει να δουλέψει και μία φοιτήτρια ή όποια γκόμενα θέλει να κάνει μία αρπαχτή για κάποιο διάστημα αρκεί να έχει κάρτα υγείας χωρίς να χαρακτηριστεί εφο όρου ζωής ιερόδουλος.

Άμα ανοίξουν FKK θα δεις ότι δεν συμφέρει το μαγαζί να έχει μέσα όλο κομοδίνα. Γιατί πολύ απλά δεν το συμφέρει να πληρώσεις μόνο μία ή δύο φορές είσοδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom