Ουαουαουαουαοοοοοοοοοοοοοοο…….
Επίσκεψη στην νεοφερμένη Κάντυ πριν από λίγο, και διευκρινίζω ότι ο πανηγυρισμός αφορά μόνο την εμφάνιση της γκομενάρας και σε καμιά περίπτωση το πώς πέρασα μέσα στο δωμάτιο.
Η ζωή μας παίζει παράξενα παιχνίδια, μιας που στο χθεσινό μου κομοδινογάμημα με την Κάρλα της Εκκλησίας ανέφερα ότι δεν έσπασε ένα σερί ετών του να φύγω από το μπουρδέλο χωρίς να τελειώσω, το οποίο έλαχε να σπάσει σήμερα με την Κάντυ.
Δεν λέω ότι φταίει αποκλειστικά η κοπέλα, η οποία προσπάθησε αρκετά, ίσως να φταίω λίγο και εγώ, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει.
Θα τα γράψω και αναλυτικά, πάντως η γκόμενα τα σπάει σε εμφάνιση , πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες, φοβερό κορμί, βελούδινη επιδερμίδα, κολάααααααρα, αλλά μου φάνηκε λίγο σαν να εκτελεί πρόγραμμα ατομικού στριπτίζ σε στριπτιζάδικο αυτό που παίρνεις με κάρτα χορού σε πριβέ χώρο.
Για την ιστορία ήμουν ο πρώτος που την επισκέφθηκε, ένας άλλος συναθλητής που πέρασε δεύτερος ήταν έξω από ώρα στη γωνία και μετά μπήκε μέσα, είναι σίγουρα από το φόρουμ , δεν ξέρω ποιος, ας αναφερθεί όταν είναι η ώρα, καθώς επίσης και άλλα δύο παλικάρια που ήταν παρόντες στο πρώτο της σαλονάρισμα.
Τα λέμε εντός ολίγου
συγχαρητηρια φιλε για την πρωτια.απλο προγραμμα πηρες?