Petros200
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 516
- Πόντοι
- 21
Μετά που θα πάς?Ακόμα ένα μήνα περίπου
Μετά που θα πάς?Ακόμα ένα μήνα περίπου
Κατι σε Αγγλικο δεν ειπες κ ανησυχω!Σωστή η συμβουλή σου, αλλά δυσκολακι την βλέπω, επειδή καθότι Ελληναρες όλοι μας, δεν υπάρχει περίπτωση αν αισθανθεί προσβεβλημένος κάποιος να μην ανταπαντησει με την ανάλογη φρασεολογία και ύφος επίσης δημόσια.
Έχω πέσει και εγώ στην λουμπα του απάντησης, ουδείς αναμάρτητος.
Up yours !Κατι σε Αγγλικο δεν ειπες κ ανησυχω!
Αν έχει κάποιος γνώμη για την άλλη που ειναι μαζί της θέλω μια γνώμη ξέχασα πως την λένε Καρολίνα ισως μικρη σε ηλικία δώστε φωτα γιαυτην
Νταίζη θα είστε και σήμερα Κυριακή;Όταν τελείωσει
Γύρισε σε πρωινή ή κάθεται από 12 με 12 μεσάνυχτα;Πέρασμα απο Λιλιάνα. Η κοπέλα δίνει ρέστα.! Για άλλη μια φορά σούπερ.
Η Λιλιάνα μήπως είναι μια γύρω στα 60 στο Free House ;Πέρασμα απο Λιλιάνα. Η κοπέλα δίνει ρέστα.! Για άλλη μια φορά σούπερ.
Από ότι ξέρω είναι λογικά στα 50+. Αυτό γτ το διαβάζω τόσα χρόνια από τους συναγωνιστές και το ακούω από τα κάποια χρόνια που πηγαίνω.Η Λιλιάνα μήπως είναι μια γύρω στα 60 στο Free House ;
Αν λέμε για την ίδια , είναι μοντέλο παρά την ηλικία της . Είναι top model 60 χρονών.
Φίλος δεν πρόλαβα να δω το μήνυμα σου και πέρασα δυστυχώς δεν αξίζει μέσα μόνο το νεαρό της ηλικίας της μετράει κατά τα άλλα το ενα χειρότερο από το αλλο σε σχέση με Αμαλία μικρούλα αλλά τι να τονκανεις άσχετη πιπα κρύα πραηματα όπως είπες και εσύ συμφωνώ απόλυτα και να πω και κάτι άλλο ΑΛΕΡΤ δεν κάνουν και η 2 από πάνω της είπα να ανέβουν και μου είπαν ΟΧΙ σπάνια μου έχει ξανά συμβεί αυτό να θες κάτι και να μην στο κάνουν πλήρωσα και στης 2 απο 60€ και με έγραψαν στα αρχηδια τους ότι νανε μαλακές γινόμαστε με τα λεφτα μας στο θέμα μας ή Καρολίνα μέσα δεν κανει μάγκες το κοριτσάκι στο σεξ δεν προσπαθούν καν να σε ευχαστησοτνΕμφανισιακά πολύ καλη, στο δωμάτιο αρκετά κρύα , χωρίς να είναι ξεπέτα όμως
Για μια δοκιμή αξίζει
Ευχαριστώ φίλος τα λουστικαΜηδεν συμμετοχη ..Σαν να γαμας πτωμα ειναι αλλα δεν ειναι τοσο σπαστικια οπως περιεγραψες την αλλη
Ναι αυτή είναι. Σίγουρα γύρω στα 55! Αλλά μουνάρα και γυμνασμένη! Πρόγραμμα τρομερό με την προϋπόθεση ότι είσαι ευγενικός και προπάντων ΚΑΘΑΡΟΣ!Η Λιλιάνα μήπως είναι μια γύρω στα 60 στο Free House ;
Αν λέμε για την ίδια , είναι μοντέλο παρά την ηλικία της . Είναι top model 60 χρονών.
Αν η λιλιανα ειναι 55, η τσαρινα ποσο ειναι;Ναι αυτή είναι. Σίγουρα γύρω στα 55! Αλλά μουνάρα και γυμνασμένη! Πρόγραμμα τρομερό με την προϋπόθεση ότι είσαι ευγενικός και προπάντων ΚΑΘΑΡΟΣ!
Γνωρίζεις αν η Λιλιάνα πηγαίνει μόνο με παλιούς πελάτες; Όσες φορές έχω περάσει η τσατσά μου λέει ότι είναι στο δωμάτιο και θα τελειώσει σε κάνα μισάωρο. Δεν την έχω δει καν πως είναι εμφανισιακάΝαι αυτή είναι. Σίγουρα γύρω στα 55! Αλλά μουνάρα και γυμνασμένη! Πρόγραμμα τρομερό με την προϋπόθεση ότι είσαι ευγενικός και προπάντων ΚΑΘΑΡΟΣ!
Παίζει αυτό.που λες, όπως και το κλασικό έειναινστο δωμάτιο...Ε θα περιμένω...Ε έχει πρόγραμμα .Ε εντάξει θα περιμένω...εε. θα αργήσει τώρα μπήκε.. σε πόση ώρα...εεε δεν ξέρωΓνωρίζεις αν η Λιλιάνα πηγαίνει μόνο με παλιούς πελάτες; Όσες φορές έχω περάσει η τσατσά μου λέει ότι είναι στο δωμάτιο και θα τελειώσει σε κάνα μισάωρο. Δεν την έχω δει καν πως είναι εμφανισιακά