Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.991
Πόντοι
746
Σωστή η συμβουλή σου, αλλά δυσκολακι την βλέπω, επειδή καθότι Ελληναρες όλοι μας, δεν υπάρχει περίπτωση αν αισθανθεί προσβεβλημένος κάποιος να μην ανταπαντησει με την ανάλογη φρασεολογία και ύφος επίσης δημόσια.
Έχω πέσει και εγώ στην λουμπα του απάντησης, ουδείς αναμάρτητος.
Κατι σε Αγγλικο δεν ειπες κ ανησυχω!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Dimis

Vasilis65

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι παίχτηκε με μιρελα έχει πάνω από χρόνο να εμφανιστεί

firesstarter

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Like
66
Πόντοι
0
Αν έχει κάποιος γνώμη για την άλλη που ειναι μαζί της θέλω μια γνώμη ξέχασα πως την λένε Καρολίνα ισως μικρη σε ηλικία δώστε φωτα γιαυτην

Εμφανισιακά πολύ καλη, στο δωμάτιο αρκετά κρύα , χωρίς να είναι ξεπέτα όμως

Για μια δοκιμή αξίζει

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Δεν μ λέτε η Ρίτα είναι? αυτές της μέρες

Εγγρ.
11 Μαΐ 2026
Like
6
Πόντοι
0
Πέρασμα απο Λιλιάνα. Η κοπέλα δίνει ρέστα.! Για άλλη μια φορά σούπερ.
Η Λιλιάνα μήπως είναι μια γύρω στα 60 στο Free House ;

Αν λέμε για την ίδια , είναι μοντέλο παρά την ηλικία της . Είναι top model 60 χρονών.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456

Αν λέμε για την ίδια , είναι μοντέλο παρά την ηλικία της . Είναι top model 60 χρονών.
Από ότι ξέρω είναι λογικά στα 50+. Αυτό γτ το διαβάζω τόσα χρόνια από τους συναγωνιστές και το ακούω από τα κάποια χρόνια που πηγαίνω.

Εμφανισιακά είναι μια κουκλάρα 40αρα τούμπανο, που εγώ θα γύριζα να την κοιτάξω έξω. Υπηρεσίες φουλ χωρίς να ματώσεις οικονομικά

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Ξερει κανεις αν δουλευει η Λουσια αυτες τις μερες? Ειδα το Σαββατο στο προγραμμα της αλυσιδας οτι την ειχε την Κυριακη βραδυ και μετα οταν μπηκα την Κυριακη το μεσημερι να δω την ειχαν βγαλει... Επιπλεων το παρανταις 1 και το σουπερ παρανταις ειναι ανοιχτα γιατι δεν τα εχει το προγραμμα

OnomaName

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
139
Πόντοι
0
Εμφανισιακά πολύ καλη, στο δωμάτιο αρκετά κρύα , χωρίς να είναι ξεπέτα όμως

Για μια δοκιμή αξίζει
Φίλος δεν πρόλαβα να δω το μήνυμα σου και πέρασα δυστυχώς δεν αξίζει μέσα μόνο το νεαρό της ηλικίας της μετράει κατά τα άλλα το ενα χειρότερο από το αλλο σε σχέση με Αμαλία μικρούλα αλλά τι να τονκανεις άσχετη πιπα κρύα πραηματα όπως είπες και εσύ συμφωνώ απόλυτα και να πω και κάτι άλλο ΑΛΕΡΤ δεν κάνουν και η 2 από πάνω της είπα να ανέβουν και μου είπαν ΟΧΙ σπάνια μου έχει ξανά συμβεί αυτό να θες κάτι και να μην στο κάνουν πλήρωσα και στης 2 απο 60€ και με έγραψαν στα αρχηδια τους ότι νανε μαλακές γινόμαστε με τα λεφτα μας στο θέμα μας ή Καρολίνα μέσα δεν κανει μάγκες το κοριτσάκι στο σεξ δεν προσπαθούν καν να σε ευχαστησοτν

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666

Ναι αυτή είναι. Σίγουρα γύρω στα 55! Αλλά μουνάρα και γυμνασμένη! Πρόγραμμα τρομερό με την προϋπόθεση ότι είσαι ευγενικός και προπάντων ΚΑΘΑΡΟΣ!

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
92
Πόντοι
1
Καλημέρα σας! Η Μόνικα που ήταν Μινωταύρου 10, υπάρχει? Και αν ναι, συνεχίζει στο ίδιο μαγαζί?

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Ναι αυτή είναι. Σίγουρα γύρω στα 55! Αλλά μουνάρα και γυμνασμένη! Πρόγραμμα τρομερό με την προϋπόθεση ότι είσαι ευγενικός και προπάντων ΚΑΘΑΡΟΣ!
Αν η λιλιανα ειναι 55, η τσαρινα ποσο ειναι;

gskipper

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2026
Κριτικές
3
Like
86
Πόντοι
0
Γνωρίζεις αν η Λιλιάνα πηγαίνει μόνο με παλιούς πελάτες; Όσες φορές έχω περάσει η τσατσά μου λέει ότι είναι στο δωμάτιο και θα τελειώσει σε κάνα μισάωρο. Δεν την έχω δει καν πως είναι εμφανισιακά

Illuzion

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
5.926
Πόντοι
1.056
Γνωρίζεις αν η Λιλιάνα πηγαίνει μόνο με παλιούς πελάτες; Όσες φορές έχω περάσει η τσατσά μου λέει ότι είναι στο δωμάτιο και θα τελειώσει σε κάνα μισάωρο. Δεν την έχω δει καν πως είναι εμφανισιακά
Παίζει αυτό.που λες, όπως και το κλασικό έειναινστο δωμάτιο...Ε θα περιμένω...Ε έχει πρόγραμμα .Ε εντάξει θα περιμένω...εε. θα αργήσει τώρα μπήκε.. σε πόση ώρα...εεε δεν ξέρω
Η το κλασσικό την ξέρεις την κοπέλα...κάθε μέρα εδώ είσαι ...εεε σε ξέρω εσένα
Δε γαμιουνται ρε φίλε τσατσαδες και πουτανες. Υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλιές. Μη σκας και μην ασχολείσαι αν ανοίγουν η οχι

Aram

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2025
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδιά, και σε μένα έδωσαν την ίδια απάντηση

Stories