Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (6 μέλη και 28 επισκέπτες)

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
καλημέρα στην παρέα, λεω σημερα μεσημεράκι να κανω τσάρκα, η Σαντρα είναι γνωστή, δίπλα η εταίρα Ρουμανα που βγαινει γυμνή πηγα μαζί της και δεν με ικανοποίησε όπως περίμενα, να μπω με Μίρα ή με Ελενα Ραίσα που την εχω στα υπόψιν??

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Μαγκες @Velociraptoras @North people που εγώ τα έχω καλά και με τους δυο σας και το ξέρετε, το παραγαμησατε.

Έχετε γράψει δύο σελίδες ο καθένας, πλέον δεν σας πατάει κάνεις λάικ που και που πετάγεται μόνο ο Βαρβάρας.

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, κρίναμε ότι είχαμε να κρίνουμε για τη φάση, πάμε παρακάτω.

Καλά γαμησια και στους δύο και την καλημέρα μου.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Φιλε ολες σχεδον οι κριτικες μου ειναι λιγες ωρες μετα απο τις καταθεσεις,ποτε δεν εγραψα μετα απο καιρο.
Γραφω με λεπτομερειες τι εγινε..
μην προσπαθεις να κατηγορησεις εμενα οτι δεν προστατευω τους αλλους.
Βλεπεις τι μπορει να παθεις μ αυτο το τροπο. Θ αλλαξω βεβαια τακτικη τουλαχιστον σ αυτες τις λιγες που με ξερουν για να αποφυγω κατι παρομοιο.
Στις αλλες που θα παω πρωτη φορα η μετα απο πολυ καιρο, θα συνεχισω ετσι γιατι πιστευω οτι αυτος ειναι ο σωστος τροπος κριτικης.
Δεν σε κατήγορό καθόλου, απλός σου λέω οτι εμένα δεν με ενδιαφέρει εαν θα με έπιανε η τύπισσα, να ηταν σωστη να τα έγραφα ολα όπως πρεπει

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Εγω θα πω οτι δεν υπάρχει λόγος να βρίζει ο ενας τον άλλον, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνομαστε για τις κοπέλες, ρε παιδια προσπαθούμε να περάσουμε καλα και να πούμε εμπειρίες με κοπέλες αλλα φτανει..

Εγγρ.
16 Μαΐ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στους συναδελφους, εκτος θεματος εγω,σαββατο βραδακι που προτεινεται να παω στη Θεσσαλονικη για ενα καλο και οσο οικονομικο γινεται μιλφακι;

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
236
Πόντοι
291
Καλημερα. Είδε κανείς απο κοντα την μαρσελα που εχει στο ινκολ? τι κωλαρα ειναι αυτη ρε πουστη. παλι θα πεσω στα στενα της αμαρτιας μετα απο αποχη

Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Μαγκες @Velociraptoras @North people που εγώ τα έχω καλά και με τους δυο σας και το ξέρετε, το παραγαμησατε.

Έχετε γράψει δύο σελίδες ο καθένας, πλέον δεν σας πατάει κάνεις λάικ που και που πετάγεται μόνο ο Βαρβάρας.

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι, κρίναμε ότι είχαμε να κρίνουμε για τη φάση, πάμε παρακάτω.

Καλά γαμησια και στους δύο και την καλημέρα μου.

γειά σου gagarin λεβέντη, τα είπες όλα!

Καθότι παντελονατοι και οι 2 με κορυφαία συνεισφορά στο νήμα, ο ένας πήγε με το ηθικό και φιλότιμο κομμάτι τις αξιοπρέπειας του και ο άλλος υπαρασπιστηκε την αλήθεια με σκοπό την ενημέρωση των συναθλητων. win win όπως και να χει.

Μια συμβουλή σαν φίλος προς όλους μας. καλό θα είναι όταν βλέπουμε οτι παμε να ξεφύγουμε στα δημόσια μηνύματα να ξεκινάμε τα εισερχόμενα και να το λύνουμε από εκεί.

Καλημέρα σε όλους

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.875
Πόντοι
446
γειά σου gagarin λεβέντη, τα είπες όλα!

Καθότι παντελονατοι και οι 2 με κορυφαία συνεισφορά στο νήμα, ο ένας πήγε με το ηθικό και φιλότιμο κομμάτι τις αξιοπρέπειας του και ο άλλος υπαρασπιστηκε την αλήθεια με σκοπό την ενημέρωση των συναθλητων. win win όπως και να χει.

Μια συμβουλή σαν φίλος προς όλους μας. καλό θα είναι όταν βλέπουμε οτι παμε να ξεφύγουμε στα δημόσια μηνύματα να ξεκινάμε τα εισερχόμενα και να το λύνουμε από εκεί.

Καλημέρα σε όλους
Σωστή η συμβουλή σου, αλλά δυσκολακι την βλέπω, επειδή καθότι Ελληναρες όλοι μας, δεν υπάρχει περίπτωση αν αισθανθεί προσβεβλημένος κάποιος να μην ανταπαντησει με την ανάλογη φρασεολογία και ύφος επίσης δημόσια.
Έχω πέσει και εγώ στην λουμπα του απάντησης, ουδείς αναμάρτητος.

Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Σωστή η συμβουλή σου, αλλά δυσκολακι την βλέπω, επειδή καθότι Ελληναρες όλοι μας, δεν υπάρχει περίπτωση αν αισθανθεί προσβεβλημένος κάποιος να μην ανταπαντησει με την ανάλογη φρασεολογία και ύφος επίσης δημόσια.
Έχω πέσει και εγώ στην λουμπα του απάντησης, ουδείς αναμάρτητος.
ίσως κάποιοι να μην μπορούν φιλε μου, κάποιοι όμως μπορούν, και αν κάποιοι μπορούν... ίσως είναι αυτοί οι 2 (και καμιά 3-4 ακόμη) αν διαβάσεις τις τοποθετήσεις τους θα καταλάβεις ότι είναι ώριμοι.

Τέλος πάντων, μην κουράζουμε το νήμα με συζητήσεις που δεν το αφορούν άμεσα.

Συνεχίζουμε με σεβασμό

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
αμα καποιος κανει τσαρκα σημερα να μας πει αν η Σονια βρισκεται κανονικα στο ποστο της? Ευχαριστω.

bizakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
1
Like
185
Πόντοι
0
Εγώ σαν άκυρος τελείως με το θέμα λέω να λυπόμαστε τα κορίτσια και να γράψουμε όλοι από μια κριτική καλή για όλες και αυτές αθώες ψυχούλες είναι μωρέ… ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ!!! Παίζουν με τα λεφτά μας και θα τις λυπηθούμε; Εκτός και εάν είστε αγαπουλιδες τότε πάω πάσο.. μην ξεχάσετε σοκολατάκια καρδούλα

Daisy.skg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
20
Πουυυ είστε μωράκια;;; Περάστε από ινκόγκνιτο Φρίξου 15 Νταίζη και Αναμπελ... Διαθέτουμε σοκολάτα λευκή και γάλακτος δίδυμο φωτιά πάμε και μαζί ελάτε να βγάλετε γούστα Σάββατο βράδυ ειναι

Συνημμένα

• IMG_20260413_215634.jpg
    IMG_20260413_215634.jpg
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 32

OnomaName

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
139
Πόντοι
0
Μάγκες σας έχει νευριάζει ποτε καποια ? Κρατήθηκα να μην κάνω σκηνή αλλά μου την έδωσε άγρια
Σας ρώτησα γνώμη για Αμαλία δεν δώσατε οπότε πήγα πέρασα δεν ξερω αν την έκανα κάτι και θύμωσε μαζι μου αλλά ήταν σε φάση δεν σε γουστάρω καθόλου απλά περνά γαμα και φύγε
Πέρασα στενο μουνι παρουσία νορμάλ όχι κάτι τρελό προς καλο θα έλεγα πρόστυχο μάγκες ούτε καν είχα χυσει οπως ξέρετε για να βγει όλο θελει λιγα δευτερόλεπτα χυνω στην κάποτα και τραβιεται περνει εσωρουχα στο χερι και φεύγει από το δωμάτιο και εγώ ακόμα συνεχίζω να χυνω στην καποτα μην πατάς το κεφάλι μην κάνεις δυνατά δεν γλύφω αρχιδια όχι σάλια στο μουνι με δάχτυλο καπως δεν με χονεψε η γκόμενά ήθελα να την πλακώσω αλλά κρατήθηκα πάμε σεξ αντε ένα πράγμα τελιωνε και μου έβαζε και κοφτες με το χέρι με πίεζε ρεν με άφηνε να μπει όλο
Αν έχει κάποιος γνώμη για την άλλη που ειναι μαζί της θέλω μια γνώμη ξέχασα πως την λένε Καρολίνα ισως μικρη σε ηλικία δώστε φωτα γιαυτην

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Πουυυ είστε μωράκια;;; Περάστε από ινκόγκνιτο Φρίξου 15 Νταίζη και Αναμπελ... Διαθέτουμε σοκολάτα λευκή και γάλακτος δίδυμο φωτιά πάμε και μαζί ελάτε να βγάλετε γούστα Σάββατο βράδυ ειναι
εχει γιουροβιζιον, δεν μπορουμε

f@kiris93

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα,πέρασα πριν λίγο από την περιοχή με στόχο την Αντονέλα που είναι απέναντι από το Medusa είχε ουρά και γεμάτα δωμάτια και δεν περίμενα και πήγα απέναντι δίπλα στο medusa και είδα την Ρενάτα είχα περάσει και άλλη φορά όταν ήταν ακόμα βράδυ.εχει αδυνατίσει από την τελευταία φορά που την πήρα.μεσα στο δωμάτιο ήταν πάρα πολύ καλή σίγουρα θα ξαναπαω!

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
219
Πόντοι
21
Αν έχει κάποιος γνώμη για την άλλη που ειναι μαζί της θέλω μια γνώμη ξέχασα πως την λένε Καρολίνα ισως μικρη σε ηλικία δώστε φωτα γιαυτην
Μηδεν συμμετοχη ..Σαν να γαμας πτωμα ειναι αλλα δεν ειναι τοσο σπαστικια οπως περιεγραψες την αλλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom