You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (7 μέλη και 31 επισκέπτες)
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
Οχι... Ειναι αλληΗ Λουσία που ήταν Paradise?
Έχω γράψει κριτική. Είναι η τελευταία που έγινε στα τρίδυμαυπαρχει καρτελα για μια κοντουλα λιγο γεματουλα αλβανιδα στα τριδυμα;
Καλημέρα παιδιά στη love χθες είχε τη. Αμπερ και μια ακόμα Ισπανίδα μελαχρινή ονόματι αντωνελα τέλειο πρόσωπο ωραίο σφιχτό κορμί στηθος μικρό στητό πολύ συνεργάσιμη μέσα και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα και η αλήθεια είναι ότι έφαγε και δαχτυλάκι πίσω με νιαουρίσματα και νάζια τον έτρωγε και έτριβε το γατί της και τελείωσε και αυτή πριν από μένα σπάρτα ρούσε 50€ ελεύθερο στοματικό και θα ξαναπάω σίγουρα ! Πρώτη φορά στην Ελλάδα σφιχτό μουνακι και πρόσχαρο κορίτσι! Η τσα2 χτύπησε πόρτα στο 15 λεπτό αλλά η μικρή καυλοπερνουσε εκείνη τη στιγμή στα τέσσερα και δεν αγχώθηκε! Don’t stop baby μου έλεγε!
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Ναι το καταλαβα καλα. Πριν μπω ομως απο το ενα δωματιο στο αλλο εμπαινε η Ελενα και η Ρενατα που ειχε μαζι..βαρουσε μυγες.Αυτη εχει φολεψει εδω και χρόνια
Δεν λεω οτι ειναι καλυτερη μεσα η μικρη, δεν την εχω παρει.
Οταν βλεπεις μια πιο νεα και πιο ομορφη με χαμηλοτερη τιμη! να καθετε και ολοι να περνανε με την αλλη, ε λες και λογο οτι παλια κατι εκανε να μπεις μαζι της. Ετσι τουλαχιστον το σκεφτηκα πριν, μετα μ εβριζα!
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Στην Βραδινή όλα αυτά ;Καλημέρα παιδιά στη love χθες είχε τη. Αμπερ και μια ακόμα Ισπανίδα μελαχρινή ονόματι αντωνελα τέλειο πρόσωπο ωραίο σφιχτό κορμί στηθος μικρό στητό πολύ συνεργάσιμη μέσα και τον έφαγε αδιαμαρτύρητα και η αλήθεια είναι ότι έφαγε και δαχτυλάκι πίσω με νιαουρίσματα και νάζια τον έτρωγε και έτριβε το γατί της και τελείωσε και αυτή πριν από μένα σπάρτα ρούσε 50€ ελεύθερο στοματικό και θα ξαναπάω σίγουρα ! Πρώτη φορά στην Ελλάδα σφιχτό μουνακι και πρόσχαρο κορίτσι! Η τσα2 χτύπησε πόρτα στο 15 λεπτό αλλά η μικρή καυλοπερνουσε εκείνη τη στιγμή στα τέσσερα και δεν αγχώθηκε! Don’t stop baby μου έλεγε!
Βόλτα στην πρωϊνή βάρδια. Τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά. Μπήκα ή χτύπησα στα της Πέτρου Ερημίτη, χωρίς κάτι ουσιαστικό. Στο Medusa μια Ελένη, 50άρα με καλό σώμα και βαριά προφορά ανατολικού μπλοκ. Έκανε τα πάντα όλα. Όταν ρώτησα για πρωκτικό είπε 80, αν δεν είσαι "μεγάλος" 70. Η αλήθεια είναι ότι ούτε τεράστιο με λες εκεί κάτω, ούτε μικρό. Αυτό με προειδοποίησε για ψιλο-φόλα και δεν μπήκα. Έχει κανείς εμπειρία με αυτήν; Στη συνέχεια μπήκα στη Ρίτα, αδυνατισμένη και καβλιάρα, αλλά κλεισμένη για πρόγραμμα 1 ώρας, οπότε έφυγα. Τελικά πήρα τη Σούζη στη Μινωταύρου 16, παραμένει σταθερή αξία και δε φεύγεις χαμένος.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Τα ιδια ειχε πει και σ εμενα οταν δουλευε στο βενους 2Βόλτα στην πρωϊνή βάρδια. Τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά. Μπήκα ή χτύπησα στα της Πέτρου Ερημίτη, χωρίς κάτι ουσιαστικό. Στο Medusa μια Ελένη, 50άρα με καλό σώμα και βαριά προφορά ανατολικού μπλοκ. Έκανε τα πάντα όλα. Όταν ρώτησα για πρωκτικό είπε 80, αν δεν είσαι "μεγάλος" 70. Η αλήθεια είναι ότι ούτε τεράστιο με λες εκεί κάτω, ούτε μικρό. Αυτό με προειδοποίησε για ψιλο-φόλα και δεν μπήκα. Έχει κανείς εμπειρία με αυτήν;
ρωτα τον κουλη χρυσος, αυτος απο τι θυμαμαι την εχει παρει.
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Πολύ μεγάλη όμως σκάει ρ μπρο..Βόλτα στην πρωϊνή βάρδια. Τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά. Μπήκα ή χτύπησα στα της Πέτρου Ερημίτη, χωρίς κάτι ουσιαστικό. Στο Medusa μια Ελένη, 50άρα με καλό σώμα και βαριά προφορά ανατολικού μπλοκ. Έκανε τα πάντα όλα. Όταν ρώτησα για πρωκτικό είπε 80, αν δεν είσαι "μεγάλος" 70. Η αλήθεια είναι ότι ούτε τεράστιο με λες εκεί κάτω, ούτε μικρό. Αυτό με προειδοποίησε για ψιλο-φόλα και δεν μπήκα. Έχει κανείς εμπειρία με αυτήν; Στη συνέχεια μπήκα στη Ρίτα, αδυνατισμένη και καβλιάρα, αλλά κλεισμένη για πρόγραμμα 1 ώρας, οπότε έφυγα. Τελικά πήρα τη Σούζη στη Μινωταύρου 16, παραμένει σταθερή αξία και δε φεύγεις χαμένος.
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Ένα παλαιότερο ρητό λέει ο κουβάς χαλάει όχι το πηγάδι μπροΠολύ μεγάλη όμως σκάει ρ μπρο..
Βαιβαια και αυτές θα πληρώσουν κάτι ραπτικα!! Σε κάνα γιατρό στο τέλος για να ξαναγίνουν παρθένες
Τελευταία τροποποίηση:
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Εμφανισιακά εννοούσα, στο παρακάτω δεν ξέρω
Αυτό το πράγμα που για να γαμησεις κολο πρεπει να τον έχεις μικρο. Και αυτο πρεπει να σε κανει να χαίρεσαι οτι τον έχεις μικρό??παντα την ειχα αυτή την αποριαΒόλτα στην πρωϊνή βάρδια. Τα περισσότερα μαγαζιά ανοιχτά. Μπήκα ή χτύπησα στα της Πέτρου Ερημίτη, χωρίς κάτι ουσιαστικό. Στο Medusa μια Ελένη, 50άρα με καλό σώμα και βαριά προφορά ανατολικού μπλοκ. Έκανε τα πάντα όλα. Όταν ρώτησα για πρωκτικό είπε 80, αν δεν είσαι "μεγάλος" 70. Η αλήθεια είναι ότι ούτε τεράστιο με λες εκεί κάτω, ούτε μικρό. Αυτό με προειδοποίησε για ψιλο-φόλα και δεν μπήκα. Έχει κανείς εμπειρία με αυτήν; Στη συνέχεια μπήκα στη Ρίτα, αδυνατισμένη και καβλιάρα, αλλά κλεισμένη για πρόγραμμα 1 ώρας, οπότε έφυγα. Τελικά πήρα τη Σούζη στη Μινωταύρου 16, παραμένει σταθερή αξία και δε φεύγεις χαμένος.
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Περιμένω εντυπώσεις γιατί ψήθηκα κγω μετά μην μας ξεχάσειςΣημερα μιας και μας την εκανε το μουνακι η Λουσια, βλεπω προγραμμα Λαλυ.....
Αρα εχουμε....dipping in the chocolate.!!!!!!!
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Δικαιωση των μικροτσουτσουνον.Αυτό το πράγμα που για να γαμησεις κολο πρεπει να τον έχεις μικρο. Και αυτο πρεπει να σε κανει να χαίρεσαι οτι τον έχεις μικρό??παντα την ειχα αυτή την απορια

Καλησπέρα σε ποιο ειναι φιλε?Σημερα μιας και μας την εκανε το μουνακι η Λουσια, βλεπω προγραμμα Λαλυ.....
Αρα εχουμε....dipping in the chocolate.!!!!!!!
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.431
- Πόντοι
- 486
Poison 19:00 -06:00Καλησπέρα σε ποιο ειναι φιλε?
pavloskavlos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Κριτικές
- 6
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
έχει πάρει κάποιος την καινούργια από το "Χ" η αλλιως φριξου 13α γιατί μου φάνηκε καλή αλλά ήθελα μια γνώμη πριν μπω . νομίζω την λέγανε αλινα αλλά δεν είμαι σίγουρος θυμάμαι όμως πως είχε λίγο φωνή νταλικέρη
parmeniwn81
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2018
- Like
- 412
- Πόντοι
- 21
Λιγο παλιά βουλγαρα κωλομπαρου μου εκανε εμενα αλλα φαίνεται δυνατη. Αν ειναι καλη μεσα αξιζειέχει πάρει κάποιος την καινούργια από το "Χ" η αλλιως φριξου 13α γιατί μου φάνηκε καλή αλλά ήθελα μια γνώμη πριν μπω . νομίζω την λέγανε αλινα αλλά δεν είμαι σίγουρος θυμάμαι όμως πως είχε λίγο φωνή νταλικέρη
pavloskavlos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Κριτικές
- 6
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
θα μπω την επόμενη βδομάδα μαζί της γιατί η σαμιρα από το Χ έχει γίνει τραγική καμία σχέση με το πως ήταν το καλοκαίρι, η καινούργια ενώ καθόμασταν στον καναπέ ηθρε εσκιψε και βάρεσε δυνατά τα κολομερια της μπροστά στην μάπα μας. που πλέον είναι σπάνιο να προσπαθούν να μπεις οπότε θα την δοκιμασωΛιγο παλιά βουλγαρα κωλομπαρου μου εκανε εμενα αλλα φαίνεται δυνατη. Αν ειναι καλη μεσα αξιζει
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 50K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις